A kék szem lehet bizonyíték, hogy idegenektől származunk?
"Ha majd előkerül bárminemű utalás arra, hogy némelyik embernek (vagy bármilyen élőlénynek) olyan génjei vannak, amik nem jöhettek létre földi körülmények között, akkor van értelme ezen vitatkozni"
Arra még jó ideig várhatsz, ha nem tűnt volna fel minden idegenekkel kapcsolatos infó le van titkosítva...
"Arra még jó ideig várhatsz, ha nem tűnt volna fel minden idegenekkel kapcsolatos infó le van titkosítva..."
De te természetesen tudsz mindenről annak ellenére hogy az egész USA,a CIA,az összes katonai szervezet,asz összes űrügynökség,magán és állami kézben lévő kutatóközpont mélyen titkolja,és hatalmas erőket vet be a titok fenntartására...Ennek ellenére te majd biztos tudsz minden színfalak mögött zajló dologról...
Jó vicc,csak ezt én nem tudom értékelni.Pedig állítólag jó a humorérzékem,és szeretem is az ilyen irreális angol humort.
És különben elmondanám (mint előttem sokan,például Gabreol és Karbonát)
Európa a technikai fejlettségét egyedül két dolognak köszönheti:
Hogy nagyon kedvező földrajzi és ökológiai körülmények uralkodnak Európában.Ezalat értendő az hogy munkaállatoknak alkalmas álatok éltek/élnek itt.Mint a ló,a szarvasmarha,a bivaly és még sok más.Illetve a táplálék lánc felső fokán is az ember áll.Nincsenek nagymacskák,veszélyes hüllők (krokodilok,mérgeskígyók),nagytestű veszélyes növényevők (afrikában súlyos gondot okoznak az elefántok) ,mérges rovarok vagy más ízeltlábúak,vagy más (a farkasokat és medvéket leszámítva.)
Illetve a földrajzi adottságok.Mint:jó termőtalajok(kétlem hogy a szavannán és az esőerdőben találhaó laterit talaj kedvezne a mezőgazdaságra épülő civilizációk kialakulásának),folyókkal és beltengerekkel dúsan átszőtt területek (ezek mind a mezőgazdaságot mind a közlekedést segítik),gazdag vadállomány,dús csapadékmennyiség,és még sok más.
A másik hogy Afrika után ez volt a második legöregebb kontinens melyen ember élt.Tehát volt időnk itt kialakítani a civilizációnk alapjait.
És talán még az hogy itt futottak össze a távoli tájakról érkező árúk,útvonalak.És ahol kereskedő van,ott a két kultúra tudása is érintkezik.Ergó Európa a selyemútnak és más Földközi tengeri utaknak köszönhetően csak úgy gyűjtötte magába a tudást.Aztán ott van még mondjuk az is hogy a Dél és észak amerikai lakosok hogyan tudták volna leírni a tudásukat?Ugyanis egy fejlett kultúra alapja hogy a generációk közt legyen információ áramlás.,Ha nem jegyzi le az idősebb geneeráció a tapasztalatait,akkor azok elvesznek.Dél amerika,nem épp egy olyan hely,ahol nagy mennyiségben lehetne tekercsek alapanyagét termeszteni.A görögök viszont simán tudtak egyiptomból hajókkal papíruszt behozatni,így tudtak létrehozni olyan hatalmas irattárakat mint ami Alexandriában is állt.
De tudom hogy ezt úgy se fogod elfogadni.Miért?Mert nem tartalmaz olyan izgi fantazy elemeket mint mágia,okkultizmus,varázslat,idegenek,más vuilágok,más lények,más dimenziók.Te pedig mint egy kisgyerek,arra hajlasz ami jobban csillog.
Poliateista
Az Ahnenerbe tudósai millió bizonyítékot találtak, csak megsemmisítették vagy titkosították őket . Ezt az állítást számos volt SS és Ahnenerbe tiszt, tudós és munkatárs igazolta .
Nézz utána ki volt Wolfram Sievers vagy Bruno Berger, emellett ajánlom Heather Pringle - The master plan című könyvét (csak angolul jelent meg) amiben részletesen írnak ezekről a bizonyítékokról és az egész Ahnenerbéről .
Nagyon tetszik, amikor szupertitkosanmegsemmisített senkisemtudrólasemmit, deazért én olvastamanetenaparanolmarban, hogy.. jellegű dokumentumokból szó szerint idéznek a "szakemberek".
Nem tudom eldönteni, hogy mi dühít jobban. A hívők végtelen butasága, vagy azoknak az arcátlansága, akik a hívők butaságából próbálnak megélni és generálják ezeket a nudlibudli híreket, hogy el tudják adni a szánalmas kis szennylapjukat.
Kedves Mária,
Ajánlom figyelmedbe a History nevű csatornát azon belül pedig az Ancient Alien című műsort. Személyes rekordom 1 teljes félórás rész megtekintése. Ami a tartalomból megmaradt az alapján szerintem tetszeni fog Neked, bár mondanak benne dolgokat amiket bizonyos nézeteim miatt nem tudtam elfogadni, ilyen például hogy földönkívüliek ölték meg a dinoszauruszokat hogy elterjedhessünk a bolygón, vagy pl.:hogy földönkívüliek csatáztak a bolygónk felett amit pár indiai ősi szöveg leír
Látom, a vita az alapkérdéstől kissé elcsavarodott, én a gyökerekhez visszatérve megkérdezném: a kék szemű husky kutyák is idegenek?
Egy ilyen részlet nem igazán alap az ilyen elrugaszkodott feltételezésekre.
Megtehették, de van kézenfekvőbb magyarázat, fent le van írva többször is.
Minek kell idegeneket belekeverni egy olyan dologba, ami nélkülük is tökéletesen magyarázható?Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!