A kék szem lehet bizonyíték, hogy idegenektől származunk?
Még mindig itt tartasz? De most őszintén, miért akarod mindenáron ennyire lealacsonyítani az emberi fajt, hogy csak az alkothat bármit is, aki idegenektől származik?
Egyébként is, ha történt is volna ilyen, mi értelme lenne egy népcsoportot saját képre formálni, a többieket meg nagyon hasonlóra, de mégsem. Ez teljesen logikátlan.
"mi értelme lenne egy népcsoportot saját képre formálni, a többieket meg nagyon hasonlóra, de mégsem"
A Földet több idegen faj látogatta nem csak egy . Az egyik így gondolkodott a másik máshogyan, különbözőek vagyunk .
magas, szőke, vagyok kék szemmel, és izmos testfelépítéssel...
akkor most az idegenektől származom?vagy árja faj utódja lehetek??
nem, ezek csak teóriák, meg összeesküvéselméletek.
Bocs, én akkoris maradok a megállapításomnál, miszerint ember vagyok, 100% emberi génekkel.
Mert semmi bizonyíték, de még csak utalás sincs nem földi eredetű génre bármelyik szervezetben, de a bizonyíték hiányától eltekintve már a feltevés is irreálisnak tűnik.
Az, hogy létezik olyan, hogy kék szem, semmit sem bizonyít. A macskák között is van fekete, fehér, cirmos, vörös, teknőcmintás, stb. Eszerint akkor ők is rengeteg különféle idegen faj leszármazottai kell, hogy legyenek? Ugye, hogy nem?
Ha majd előkerül bárminemű utalás arra, hogy némelyik embernek (vagy bármilyen élőlénynek) olyan génjei vannak, amik nem jöhettek létre földi körülmények között, akkor van értelme ezen vitatkozni, de a szemszín messze nem számít annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!