Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A kék szem lehet bizonyíték,...

A kék szem lehet bizonyíték, hogy idegenektől származunk?

Figyelt kérdés
Ugye a kék szem egy genetikai mutáció és dán tudósok egyetlen közös ősre vezették vissza a kék szeműeket . Ez a közös ős 6-10 ezer évvel ezelőtt élt valószínűleg Európában . Az ősi leírások Atlantisz idegen árja népét is kék szeműeknek írják le . Tehát a mai kék szemű emberek állnak legközelebb az idegenekhez ? Ma már szinte nincs olyan ember Európában akinek ne lenne kék szemű őse, tehát mi mindannyian hordozhatjuk a DNS-ünkben az atlantiszi fejlett civilizáció génjeit ? Ez megmagyarázná azt hogy hogyan tudta a fehér ember meghódítani a Földet és miért terjedt el a kultúrája mindenhol ... Ti mit gondoltok erről?
2013. máj. 5. 14:31
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Még mindig itt tartasz? De most őszintén, miért akarod mindenáron ennyire lealacsonyítani az emberi fajt, hogy csak az alkothat bármit is, aki idegenektől származik?

Egyébként is, ha történt is volna ilyen, mi értelme lenne egy népcsoportot saját képre formálni, a többieket meg nagyon hasonlóra, de mégsem. Ez teljesen logikátlan.

2013. máj. 5. 15:37
 22/48 anonim ***** válasza:
Kék a szemem, és nem vagyok űrlény.
2013. máj. 5. 15:38
 23/48 A kérdező kommentje:

"mi értelme lenne egy népcsoportot saját képre formálni, a többieket meg nagyon hasonlóra, de mégsem"

A Földet több idegen faj látogatta nem csak egy . Az egyik így gondolkodott a másik máshogyan, különbözőek vagyunk .

2013. máj. 5. 15:41
 24/48 anonim ***** válasza:
2013. máj. 5. 15:45
 25/48 anonim ***** válasza:
Na jó, hagyjuk! Lehet, hogy te tényleg valami űrlénytől származol, mert valami teljesen más dimenzióban gondolkodsz, mint bármely másik ember... De ettől mi többiek még rendes emberek vagyunk, és innen a Földről származunk.
2013. máj. 5. 15:45
 26/48 anonim ***** válasza:
2013. máj. 5. 15:46
 27/48 anonim ***** válasza:

magas, szőke, vagyok kék szemmel, és izmos testfelépítéssel...

akkor most az idegenektől származom?vagy árja faj utódja lehetek??

nem, ezek csak teóriák, meg összeesküvéselméletek.

2013. máj. 5. 15:47
 28/48 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy űrlények vagyunk, hanem hogy vannak bennünk idegen gének és ez elég nagy különbség .
2013. máj. 5. 15:51
 29/48 anonim ***** válasza:
Nincsenek bennünk idegen gének.Nem kell mindent ilyen hülyeséggel magyarázni, pláne ha tudjuk a valódi okokat.
2013. máj. 5. 15:55
 30/48 anonim ***** válasza:

Bocs, én akkoris maradok a megállapításomnál, miszerint ember vagyok, 100% emberi génekkel.

Mert semmi bizonyíték, de még csak utalás sincs nem földi eredetű génre bármelyik szervezetben, de a bizonyíték hiányától eltekintve már a feltevés is irreálisnak tűnik.

Az, hogy létezik olyan, hogy kék szem, semmit sem bizonyít. A macskák között is van fekete, fehér, cirmos, vörös, teknőcmintás, stb. Eszerint akkor ők is rengeteg különféle idegen faj leszármazottai kell, hogy legyenek? Ugye, hogy nem?

Ha majd előkerül bárminemű utalás arra, hogy némelyik embernek (vagy bármilyen élőlénynek) olyan génjei vannak, amik nem jöhettek létre földi körülmények között, akkor van értelme ezen vitatkozni, de a szemszín messze nem számít annak.

2013. máj. 5. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!