Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor fog végre valaki,...

Mikor fog végre valaki, konkrét, megcáfolhatatlan bizonyítékot mutatni az UFO-król?

Figyelt kérdés

És akkor megszűnne a mit szóltok szkeptikusok...című ballada is.

De sajnos ilyen nem lesz.Esetleg valaki megpróbálhatja ha érez ambíciót magában .

Olyan felvételre gondoltam, vagy videóra, ahol konkrétan kivehető az objektum, nem fény, meg elmosódott izé látszódik, megerősítve katonai és rendőrségi tanúkkal, jegyzőkönyvvel.

Vagy olyan felvétel amin egy vagy két ember társaságában le vannak fotózva ezek a lények, vagy objektum.Tisztán, kivehetően.

Úgy hogy közben a háttér , emberek és minden látszódik, kristálytisztán.

Sok embernek segítene aki ezt megpróbálná.

2013. ápr. 17. 21:22
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

mindegyis h milyen felsőfokú végzettségem van.

De nektek milyen van?

Én nem írtam h nyelvtanár vagyok, tudtommal van más is.

De ti mivel keresitek a betevőt?

Berepülőpilóták vagytok?

Egyébként rengeteg ember volt nálam már tanácsadáson, főleg fiatalok, így könnyű megítélni h ki milyen ember.

Aamski te biztos h fiatal vagy, sztem 20évesnél sem vagy több, a másik válaszoló picivel lehet több.

Adamskiből kinézem, h végzett a sulival, nem talál munkát, otthon él, anyukája cseszegeti, ezért az elnyomott érzéseit h kiélje vhol, keres egy pótcselekvést, és belemerül egy olyan dologba ami megmozgatja a fantáziáját.

rengeteg elfojtott düh van benend mert nem értenek meg az emberek, és a korábbi sérelmeidet is próbálod kivetíteni, és ezért is választottad ezt az anonym oldalt, mert itt az vagy aki akarsz.

Felvettél egy kamu személyiséget, adamski(aki szintén vhol előadott egy ilyen ufo dolgot)és itt a névtelenségbe búrkolózva osztod az észt, pedig a való életben olyan ember lehetsz aki nem ér el semmit sem, és nehéz gyerekkora volt

Jah a helyesírásom...nem kell mindenkinek kitűnőnek meg pedánsnak lenni, ahhoz h diplomát szerezz.

Na szóval.

melyikőtök mivel keresi a kenyerét?(ha a fentebb leírt fejtegetésem nem lenne igaz, és kicsit idősebbek vagytok)

és vmi bizonyítékot is.

Mert elvileg ezt kértem.

2013. ápr. 19. 16:22
 42/44 anonim ***** válasza:

Köszönöm, ez most szerintem provokálás volt, de hidd el az ilyenen csak röhögök! És én itt fejeztem be, mert ebből lerí hogy fajankó vagyok.

Esküszöm bevallanám ha akár 1 dolgot is eltaláltál volna, de elárulom egyet SE! :D

Nem azt mondtam hogy nyelvtanár vagy, de alapvető norma hogy helyesen tudjál írni, ehez tanárnak sem kell lenned.

Szóval egy dolgot sem találtál el, gratulálok pszichológus barátom, egyébként 24 vagyok. A másik kommentelő is biztos nevetni fog ha meglátja az üzeneted. :)

2013. ápr. 19. 16:52
 43/44 A kérdező kommentje:

Semmi baj, kedves kommentelő!

Sztem amit írtam nagyon sok igaz belőle részedről, de ezt magadban döntöd el, biztos nem itt fogod beismerni.Élőben ha beszéltünk volna pár szót sokkal hamarabb feltudnék ismerni mindenféle motívumot a cselekvésben, de ez csak egy oldal.

Én maradnék az eredeti kérdésemnél, h akkor rajtatok kivül aki fel tud mutatni vmi bizonyítékot, azt szívesen kivesézném, meg biztos lenne pár "SZKEPTIKUS " még akit érdekelne.

2013. ápr. 19. 16:56
 44/44 Antimod ***** válasza:

Kérlek szépen benneteket, hogy a személyeskedést fejezzétek be! Semmi értelme nincs egymás korát és foglalkozását vakon találgatni, csak eltereli a figyelmet a témáról.

"Van bennem egy egészséges kétkedés, de jobb mint vakon elhinni bármit is."

Vakon nem is szabad. Viszont az egészséges kétkedés könnyen átcsaphat tagadásba is, és ilyenkor fordul elő az, hogy az ember nem hajlandó a fától meglátni az erdőt. Mivel állítólag pszichológus vagy, akkor pontosan tudod ezen önigazoló folyamatok működését és eredményét.

Bevallom, engem nem különösebben érdekel az UFO-téma, a transzcendens területek már annál inkább. Viszont elég egyértelműen kibontakozott számomra az, hogy nem újonnan kitalált, majd felkapott jelenségekről van szó, mint ahogy valahol korábban írtad, hanem olyan megfigyelésről, amely végigkísérte az emberi kultúrát, szerte a Földön.

A magukat szkeptikusnak, egészségesen kételkedőknek nevezők szerintem régen átléptek azon a határon, ahol szkeptikusnak volnának nevezhetők. Legtöbbjük körömszakadtáig ragaszkodik ahhoz, hogy neki van igaza, követeli a bizonyítékokat olyan személyektől, akiknek nyilvánvalóan nincs ilyen a birtokában, és ezzel igyekszik igazolni (valószínűleg saját maga számára) világképének helyességét.

Csak tegyék nyugodtan, ha erre van szükségük. Nekem mindegy, ki mit hisz, a valóságon egyrészt nem változtat, és a személyes meggyőződésemen sem.

2013. ápr. 19. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!