Mikor fog végre valaki, konkrét, megcáfolhatatlan bizonyítékot mutatni az UFO-król?
És akkor megszűnne a mit szóltok szkeptikusok...című ballada is.
De sajnos ilyen nem lesz.Esetleg valaki megpróbálhatja ha érez ambíciót magában .
Olyan felvételre gondoltam, vagy videóra, ahol konkrétan kivehető az objektum, nem fény, meg elmosódott izé látszódik, megerősítve katonai és rendőrségi tanúkkal, jegyzőkönyvvel.
Vagy olyan felvétel amin egy vagy két ember társaságában le vannak fotózva ezek a lények, vagy objektum.Tisztán, kivehetően.
Úgy hogy közben a háttér , emberek és minden látszódik, kristálytisztán.
Sok embernek segítene aki ezt megpróbálná.
Érdekes, hogy mindenkinek van egy kedvenc megoldása, hogy mivel állunk itt szemben.
Pedig annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy többrétegű problémáról van szó, aminek összetevői lehetnek a te általad említett katonai kutatás, tudatmanipuláció, rossz megfigyelések, félreértelmezett esetek és valódi alienek. Ezek vagy hozzánk hasonló fizikai környezetből nálunk összehasonlíthatatlanul nagyobb tudással, vagy más dimenziókból, számunkra egyenlőre megfejthetelen módon.
"MK ultra, Az eltérítésekre mint magyarázat, MK ultra, Az eltérítésekre mint magyarázat"
Egy MK Ultra áldozatnak sem volt az eltérítésekhez hasonló élménye. Ezzel nem azt mondom, hogy tudatmanipulációval nem lehet ilyet kreálni, de legalábbis ez a feltárt projekt nem erre ment ki.
Az is igaz, hogy a katonai fejlesztés nagyon meghaladja a civil technológiát, de vannak olyan észlelések amik ezeknél sokkal tovább mutatnak.
Majdnem minden ufo/alien esetnek, ha nem csak a bulvárban olvasosl róla, hanem vagy belső ismereted van, vagy hozzájutsz pontos esetleíráshoz, tehát majd minden esetnek vannak olyan paranormális, mi 3 dimenziós fizikánkkal és mai pszichológiai ismereteinkel megmagyarázhatatlan aspektusa, amit manapság a katonaság nem képes produkálni.
Egyébként vitatkozol Adamskival, de tényleg nem úgy tűnik, hogy konkrét esetekről részletes információid lennének.
Kedves, nemelfogult, és többi ufohívő!
Én kértem valami bizonyítékot, ami kb olyan jelentőségű lenne, mint mikor lefektette newton a gravitáció alapjait.
Szóval nektek kellene ide valamit produkálni, mert h van néhány esetbeszámoló, meg videó, ami néha csak fényeket ábrázol, azzal nem lesz előrébb senki sem egy bizonyítási eljárásnál.
Szóval aki olyan nagy szaki, legyen szíves már egy olyan képet, vagy videót mutatni, (már sokadjára), és nem belinkelt esettanulmányokat h yx emberekkel mi történt, hanem ha ő hisz és tud róluk, akkor olyan kép pl ahol rajta van a lény, esetleg a szállító jármű és ő maga is aki készítette a képet(hiszen van önkioldó is ma már!!)
szóval ilyet kéne produkálni.
de mivel a mai tudományos világban amit elfogad a tudomány az bizonyítva is van, ez meg NINCS!!
szóval fel van adva a lecke...de sztem ez a kérdés marad is nyitva!
"Én kértem valami bizonyítékot"
Szóval pontosan minek hinnél?
"Szóval nektek kellene ide valamit produkálni"
Nekünk? Ugyan miért?
"ami néha csak fényeket ábrázol, azzal nem lesz előrébb senki sem egy bizonyítási eljárásnál."
Milyen bizonyítási eljárásnál? Azt várod, hogy helyetted valami tekintély megmondja, hogy mit hihetsz el, és mit nem?
És gondolod, hogy a Pistike áll egy űrlénnyel kéz a kézben című fotografikus műalkotás átmenne bármilyen "bizonyító hatóság" rostáján?
Elnézést a szarkazmusért, de inkább ellenállást érzek irányodból, mintsem valódi hajlandóságot a témával való mélyebb foglalkozásra.
"Elnézést a szarkazmusért, de inkább ellenállást érzek irányodból, mintsem valódi hajlandóságot a témával való mélyebb foglalkozásra."
Tökéletesen egyet értek a válaszolóval.
Egyébként nem tudom minek kérsz bizonyítékot, hisz te letudtad már a kérdés kiírásakor a "MK ultra, Az eltérítésekre mint magyarázat, " szóval neked ez mindenre magyarázat.
Folyton csak a kispista fotóját kéred az idegennel, mikor szerintem mindenki tudja, hogy ilyen NINCSEN egyenlőre. És totális ellentétben áll azzal a szövegeddel, hogy a kép és videó nem bizonyíték erejű. Akkor meg?
A DARPA Falcon -projekt hajója még egy picit sem hasonlít mind kinézetileg mind pedig viselkedésileg a repülő csészealjakra. Persze ettől függetlenül szerintem is néztek már titkos gépet ufónak.
De amúgy érdekes módon azokra nem válaszolsz semmit, amit kérdezek mert nem is tudsz mit kitalálni rá. Ez olyan mint amikor te csak kiragatsz egy szót egy mondatból és csak azt magyarázod meg a többit azt nem.
Gondolok itt a technikailag és csillagászatilag előre elmondott dolgokra, amit agymanipulálással nem lehet megcsinálni, mert ez olyan, mintha Napóleonnak manipuláltad volna az agyát, hogy elrabolták az idegenek, és tankokról beszél. Hamis élményt generálhatsz, de tankokról nem beszélhet, mert az akkori technikát nem haladhatja meg a hamis emlékkép.
Egyébként már szinte gigantikus összeesküvés elmélettel hozakodsz elő a 30-as válaszodban. Szerintem ez még hihetetlenebb, mint hogy egy ufó idetaláljon!
"más ország is átveszi ezt.És voilá...mindenhol ugyanolyan hírek röppenek fel, elraboltak vki..."
Ekkora baromságot! Ilyen alapon fel se tedd a kérdést, hanem kézlegyintéssel el is van intézve az egész, nemde?
utolsó két válaszoló!
ahogy írtam is olvasgattam én is a témában mint sztem ti is, ahol lehetett, könyvek, internet, újságok.
De ez nem bizonyít semmit sem.Itt lehet bátran írogatni, de kétlem h te a valóságban is ezt így elmernéd mondani mindenki előtt, mert valszeg mehetnél a zárt osztályra.
Amíg nincs olyan bizonyíték (és ti nem is tudtok mutatni semmit) addig ez csak egy üres bizonygatás a részetekről, rengeteg ember olvassa ezt a kérdéskört is, de nem tudtok felmutatni lelkes hívők semmit sem.
nem a hill házaspár kell meg ki tudja milyen eltérítettek, mert amit én opcióként írtam h inkább egy katonai kísérlet eredménye az egész ufo kitaláció, szerte a világon, mind egy ufo eltérítésé, ami soha NINCS bizonyítva (most sem tudjátok),amúgy azért írtam a katonai dolgokat, mert inkább egy ilyen földi dologra lehetne fogni az egészet, mert ennek legalább van valóságalapja,(a csészealjakra az újfajta repülők, az eltérítésekre pedig a katonai agymosás)mind egy kitalált ufo dolognak.
Szóval engem és sztem itt sok olvagató embert nemhogy meggyőzni nem tudtok, hanem jobban megerősítve hagytok abban a nézetemben h ez mind kitaláció(ufo, eltérítés) és ez inkább csak a filmekből a fikciót a valóságba átültetni szándékozó próbálkozás lenne.
Az h ti olvasgattok beszámolókat h kivel mi történt , az csak egy dolog, én is vagy bárki elő tudnánk állni ilyen baromsággal.És lenne is aki elhinné.
De attól még nem igaz, és ált az ilyen emberekkel az szokott lenni, h vagy a zárt osztályon végzik, vagy ha átvészelik ezt a korszakukat és ne adj isten még az emberek előtt is ezt felvállalják h ők HISZNEK AZ UFOKBAN, akkor meglesznek bélyegezve a társadalomban.
és h miért jövök folyton a videóval v képpel??
mert még ez sincs akkor mivel akartok bizonyítani, mesékkel, fake fotókkal és szerkesztett videókkal?
az igaz fotó az csak egy kis morzsa lenne, ha egyszer vki előállna egy ilyennel, de bekellene mutatni azt a technológiát is, pl egy UFO-t , h tanulmányozzák a tudósok, vagy pl egy idegen is előállhatna h itt vagyok én és a társaim, tessék most már ellehet hinni.
DE ILYEN SOHA NEM LESZ!
Leírnék egy személyes dolgot.
Sokat néztem a national geographyn az ilyen földönkivüli technológiával foglalkozó műsorokat, meg minden mást ami ehhez kapcsolódott.
Pár ismerősömmel összebeszéltünk, h kinézünk egy szép ábrát(amik a gabonaköröknél szoktak keletkezni)és megcsináljuk.Kinéztünk egy hatalmas földet, és este visszamentünk és megcsináltuk.
volt a fejünkön fejpántos lámpa, vittünk taposó deszkát, zsineget.
kimértünk mindent az ábrához, és elkezdtük megcsinálni, de hogy lássunk vmit a lámpák égtek a fejünkön.
hajnal előtt kész is lettünk vele.
Vártunk egy napot hátha vki észreveszi repülőről , de semmi, ekkor egy váratlan bejelentés alapján(telefonról értesítve lett pár ember)rögtön kitudódott.
Volt ott szenzáció, jött a helyi újság, meg mindenféle ember, aztán jöttek a tanuk is, ők pár napja láttak a búzatáblában ismeretlen fényeket amik ide oda mozogtak, na több sem kellett jött pár ufo hívő is aki egyből eltérítésről meg leszállásról kezdett beszélni.
mi meg kíváncsian figyeltük mi lesz belőle, szép lassan el is ült a dolog az emberek elfelejtették.Néha szóba kerül és annyi.
ez csak egy kis adalék a jelenségek mellé.
Nem hiszem, hogy kellene valamit is bizonyítanunk neked. Feltettél egy kérdést, válaszoltunk. Erre eszméletlen hülyeségeket írtál és vita lett belőle. Ennyi.
Téged semmi nem győz meg és tudod, ahogy látom egy felpörgetett kamasz vagy, aki jól oda akar mondani, mert azt hiszi már tud mindent és mások ebben a témában vagy hazugok vagy zártosztályt érdemelnének.
Csillapodj le, nézz körül kicsit alaposabban ebben a témában, az eszedet használd és ne az indulataidat... Vagy csinálj amit akarsz csak ne folytasd ezt a hülye vitát:)
Kedves nemelfogult!
Azért picit több vagyok mint egy kamasz.
Tanári diplomával, és egy pszichológusi végzettséggel.
Nem odamondogatni akarok, hanem amit sok szkeptikus ember, mert nem a valótlanságot akarom elhinni.
Van bennem egy egészséges kétkedés, de jobb mint vakon elhinni bármit is.
Na mivel nem én kezdtem a személyeskedést(h ...kamsz vagyok?)
És te mi vagy??Már a kamaszok sem hiszenk el olyat ami valótlanság, már amelyiknek van esze, akkor te ??
Mi a foglalkozásod, ha szabad kérdezni, meg akkor már adamskinak is megkérdezném!
Csak kíváncsiság, h hol dolgozhatnak ilyen emberek akikben ennyire túlbuzog a vakhit?
Köszönöm a választ előre is.
De remélem nem berepülő pilóták vagytok valamelyik fejlesztés alatt álló UFO-n. XD
A gabonakörös jó kis mese volt, talán majdnem el is hittem!
Tanári diplomával, és egy pszichológusi végzettséggel rendelkezel?
És ezeket hol vásároltad?
Lerí az írásodból hogy tényleg kb. egy kis takony vagy aki oda akarja mondani a hú de kemény dolgot nekünk.
Egy tanár nem vét ennyi kommentben ennyi helyesírási hibát. Egy tanár nem XD-zik. Egy tanár normálisan leírja a mondandóját, nem pedig a fiatalok elterjedt körében "hogy" helyett "h" betűt ír. Egy tanártól azért elvárható hogy helyesen letudja írni a National Geographicot, de ez sem történt meg. Nem sorolom fel az összes ilyen buktatódat, ennyi is bőven elég.
Ugyanez vonatkozik a pszichológiai végzettségre is, amiben biztos vagyok hogy nem is létezik, vagy te adtad magadnak!:D Mert ellenkező esetben szörnyű bele gondolni mit is művelhetsz a pácienseiddel, biztos zárt osztályra küldöd mindet vagy lehülyézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!