Mikor fog végre valaki, konkrét, megcáfolhatatlan bizonyítékot mutatni az UFO-król?
És akkor megszűnne a mit szóltok szkeptikusok...című ballada is.
De sajnos ilyen nem lesz.Esetleg valaki megpróbálhatja ha érez ambíciót magában .
Olyan felvételre gondoltam, vagy videóra, ahol konkrétan kivehető az objektum, nem fény, meg elmosódott izé látszódik, megerősítve katonai és rendőrségi tanúkkal, jegyzőkönyvvel.
Vagy olyan felvétel amin egy vagy két ember társaságában le vannak fotózva ezek a lények, vagy objektum.Tisztán, kivehetően.
Úgy hogy közben a háttér , emberek és minden látszódik, kristálytisztán.
Sok embernek segítene aki ezt megpróbálná.
"amíg nincs konkrét bizonyíték, h pl kis pista lefotózza magát , h mellette áll egy idegen lény, lefotózza a szállító járművüket is, addig sztem nincs miről beszélni."
Na, arra lennék kváncsi, ha kis pistád feltenné ezt a fotót a GYK-ra, az kit győzne meg? Hirtelen nagyon igénytelen lettél bizonyíték szempontjából.
Egyébként az Phoenix Arizonai ufo-t (akármi is volt) sok kis pista a város különböző pontjáról egyidejűleg videózta. Mexikóból a 90-es évekből számtalan ilyen többkamerás ufo felvételt láthatsz. Szóval nem kell annyira lenézni és elvetni a videókat, fotókat, van ott sok érdekesség.
Egyébként a kedvencem ez a bárki fél óra alatt csinál ilyen Photoshop, etc. fakeket. Igazán meggyőzőt, ami a beavatottabb szemmel és megfelelően vizsgált próbáját kiűálljafajta... nagyon nehéz csinálni. És nehogy videó, de több fényképp mai napig kiállta többszöri lab vizsgálat szigorát és a mai napig ismeretlenként szerepel.
Az utolsó pár mondat mégegyszer:
Igazán meggyőzőt, ami a beavatottabb szemmel és megfelelően vizsgált tesztet kiállja... olyat nagyon nehéz csinálni. És nemhogy videó, de több fényképp mai napig kiállta többszöri lab vizsgálat szigorát és a mai napig ismeretlenként szerepel. De egyébként ez meddő vita, mert igen, lehet csinálni tökéletes faket, de nagyon nehéz és nem hemzseg éppen tőlük a youtube.
Én nem értem a kérdezőt. Végig azt hadarja, hogy a neten hamis videók, képek vannak, amit bárki összeüthet, de utána azt írja, hogy xy felteszi magát az űrjárművel az már bizonyíték. Miért, xy nem szerkeszthette meg ugyanúgy?
Ha van egy homályos fotó, akkor azt kérik, legyen egy tiszta felvétel. Ha kap az illető egy tiszta felvételt, akkor azt mondja rá hogy meg van szerkesztve. Ugyanez igaz a videókra is. Akkor mi a jó?
Ha azt mondja Mariska néni, hogy látott ufót, a szkeptikus azt mondja, hogy hivatalos személy miért nem beszél ezekről, miért csak aluliskolázott emberek? Holott már ez is megtörtént: pilóták, volt kormányügynökök, NASA emberei stb. de nektek ez sem felel meg, arra azt mondjátok hogy " hööö ez meghülyült". Akkor ilyen alapon senkinek sem hisztek.
A kedvencem mikor mindenki leírja, hogy "ilyet én is összeütök egy este alatt", de bizonyítékot erre még nem láttam, csak ostoba paintes rajzokat.
Sok szkeptikus aki ebbe a topicba szokott írni, valójában nem is ismeri az ufó eseteket, csak bulvár témákból táplálkozik.
Engem ezek az esetek győztek meg, ha annyira érdekel valakit úgyis utána néz:
-Phoenix-i fények. Videók és fotók készültek, több száz szemtanú látta, szóval hallucináció kizárva. Ez nem jelenti azt hogy ezek földönkívüliek voltak, de ilyen gépünk elvileg nincs, hacsak nem titkos, de ki az a barom aki titkos gépet próbál ki több száz ember szeme láttára a nagyváros fölött?
-Hudson völgyi ufó észlelés kb ugyanez, csak nem 1 este látták hanem hónapokig folyamatosan
-Betty és Barney Hill elrablása. Ez már az elmondottakból kiderül, hogy földönkívüli lények ha valaki veszi a fáradságot és elolvassa a sztorit. Most persze mondhatná mindenki hogy ilyet ő is kitud találni. Csakhogy: kb az egész élete ráment a férfinak, totál idegroncs lett az eset után. A másik, hogy a hölgy olyan csillagtérképet rajzolt le, amit kb 6 évvel rá KÉSŐBB fedeztek fel. Egy takarító ilyet honnan tudhatott volna? Még egyetlen egy csillagász SE! Olyan nincs, hogy ráhibázott, ez olyan mintha ráhibáznál egy bonyolult fizikai képletre, holott közöd nincs hozzá. A másik előremutató bizonyíték, hogy az idegenek a egy hosszú tűvel mintát vettek a hölgy hasából, talán a magzatvizéből. Ez mikor nyilvánosságra került elmondták tv-ben stb. az orvosok kiröhögték, hogy ekkora baromságot még életükben nem hallottak, ilyen egyszerűen nincs. Akkoriban nem is volt, de szintén rá 8 évvel, ezt bevezették az orvostudományban. Egy hosszú tűvel vesznek a magzatvízből mintát, így tudják leellenőrizni, hogy egészséges-e, nincs e valami baja stb. ezt jól tudom, mivel az én anyukám ápolónő a helyi kórházban és nagyon jól tudja.
-a másik bizonyíték számomra Trawis Waton elrablása.
Számtalan poligráf gépnek vetették alá és IGAZAT mondott. Egy gépet még át lehetne verni, de ennek is mennyi az esélye, hogy pont az ő ufós sztoriját veszi be a gép? Ráadásul nem csak egy, hanem több poligráfnak vetették alá, mindnél az derült ki hogy a története igaz. A ruháikon sugárzást észleltek.
Itt van részletesen: http://www.youtube.com/watch?v=AomxCUpFJG8
A Rooswelli esetet mondtad hogy ne írjuk, de erről egy említést tennék: először azt mondják ufó volt, aztán vissza mondják, hogy egyik ballonjuk volt. Kéremszépen, ha a hadseregnek elveszik a ballonja, elveszik vele az összeköttetés akkor azt miért nem kezdik el keresni? Márpedig a farmon lezuhant tárgy és a katonáknak való bejelentés között legalább egy hét telt el.A másik, hogy én felismerek egy ballont, akkor a katonák és vele együtt az őrnagy is nem ismerik fel és ufót kiáltanak? Szerintem itt tele van az egész illogikátlansággal.
A sok szkeptikus persze ezeket nem veszi górcső alá, mert nem tudja őket megmagyarázni. Főleg nem Hillék esetét. Ők elvannak az idióta Obama féle reptilián hülye videókkal, ami szerintem is baromság egyébként.
Egyetértek az előttem szólóval. Igazából az az eset áll fent, hogy aki nem is akarja elhinni, annak tökmindegy mit mutogatsz, akkor se fogja. Mondjuk azóta hogy 404, diator elkezdték a reptoidos, lumbulábis meg motherbookdriveres hülyeségeiket, nemcsodálom hogy mindenki csak röhög ezeken & rajtuk.
Én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne hogy másutt is kialakult az élet, márcsak a nagy számok törvénye alapján is. Még az is lehetséges hogy idelátogatnak már évszázadok óta, én pl. ismerem Betty Hillék esetét, Travis Waltonét is, és még jópár másikat, és mivel akkor még nem volt internet, kizártnak tartom hogy összebeszéltek volna. Hogy a galaxisunkban mégis melyik bolygó lakott és melyik nem, azt innen képtelenség megállapítani, főleg hogy minél messzebbre nézünk, annál korábbi állapotot látunk. Lehet hogy észreveszünk egy távoli bolygót, és annak az 500 ezer évvel ezelőtt állapota még lakatlan,viszont a napjainkban már kolonizálták (jó kis impérium galactica 2-módi). Ha a Földet képesek látogatni ilyen bazinagy távolságok ellenére, akkor ezt is simán megtehetik.
Szóval ezzel semmi gond nincs, ebben egész biztos vagyok hogy léteznek idegenek, és még kapcsolatot is keresnek velünk a maguk módján. Amiket viszont itt írogatnak a reptoid-krixkraxi-guargumi fajokról meg főleg amit december 21-éről írogattak,azon tényleg csak gúnyolódok...
elolvastam a kommenteket!
nos nem győzött meg egyik se,azt elfelejtettem leírni h a téma lelkes tanulmányozója vagyok én, mindent elolvastam a témában, ami felelhető, de semmi nem győzött meg, és biztos van jó sok ilyen ember .
ha csak egy egyszerű bizonyítékot kér az ember, mint már rengeteg tudós, v egyetem akart volna , ilyen nincs!
Van helyette mende -monda, h igenis van eredeti kép, meg videó...persze.
Még sehol nem láttam olyat, hogy xy lefotózva egy idegen lénnyel, éles kivehető kép, hiszen ma már alap egy 5megapixeles kamera min., meg az űrhajó is rajta a képen, érdekes ilyen sosincs.ha vki előáll, képpel v videóval, homályos, nem jól kivehető, vagy ahogy sokan írták, egyszerű fake fotó.
És ezeken kívül van dezinformáció, amit sokkal inkább eltudok képzelni, mint azt h itt repked egy másik csillagrendszerből bármi.
Pl katonai kísérletekről is rengeteget olvastam, külföldi és magyar könyvek.Az eltérítések hátterében rengeteg katonai szakértő szerint inkább áll titkos kormány művelet(tudatmódosítás, agykondenzáció, szeparált személyiség kialakítás), mint valódi idegenek általi elrablás.
És bizony az is tuti, h azok a szerkezetek amikről homályos képek vannak, inkább tartoznak emberi gépek közé(újfajta lopakodó), mint idegen járművek közé.
Pl a 80as években F117 es lopakodót is addig titkolták, míg pár lelkes civil lekapta géppel, és beismerték.Most pedig ami hívatalosan elismert lopakodó a B2 spirit, már igen hasonló mint egy ufo, pedig ez csak 90es évekbeli fejlesztés.A sok ember simán nézhet egy ilyet ufo-nak.
és manapság mi van??
A darpa-falcon projet, amiben a HTV sorozat áll tesztelsé alatt, és egy ezeknél is furább szerkezet a HCV.
na ezt eltudom képzelni h akik közel laknak titkos föld alatti bázisok, v légi támaszpontokhoz, és fotóznak este v szürkületben vmit, akkor egy ilyen plasmahajtóműves járgányt kapnak le.
DE ez is földi, nem idegen.
"Pl a 80as években F117 es lopakodót is addig titkolták, míg pár lelkes civil lekapta géppel, és beismerték."
Most sok ufót kaptak már le, ismeretlen eredetű gépeket, TISZTA felvétellel, akkor ezeket miért nem vallják be?
"Pl katonai kísérletekről is rengeteget olvastam, külföldi és magyar könyvek.Az eltérítések hátterében rengeteg katonai szakértő szerint inkább áll titkos kormány művelet"
És akkor miért nagyszemű szürke lények hajtják végre ezeket, miért nem katonák, akik emberek?
" a téma lelkes tanulmányozója vagyok én, mindent elolvastam a témában, ami felelhető, de semmi nem győzött meg"
Rendben, kérem a cáfolatot ész érvekkel a Hilles és a Trawis Waton esetre.
mi ez iskola?
h számonkérés van? XDXD
én írtam ki a kérdést, és kértem h aki annyira ért hozzá ugyan mutasson v bizonyítsa már azt amiben sok hívő hisz.
h mit bizonyítana nekem pár esetbeszámoló?
semmit!!
inkább elhiszem h elrabolták őket, de pl megfigyelésre , de nem idegenek, hanem katonaság, és elmemanipulációt végeznek rajtuk, és pl figyelik utána az agykondenzálás után, h az alany miként cselekszik, és a tudatalattiba beültetett emlékképek miként jönnek felszínre és az h befolyásolja viselkedését.
ezt elhiszem de nem mást.
és az h kinek milyen emléke vagy testi elváltozása van egy egy esetnél csak utólagos emlékbeültetésnek hívnám
akit érdekel ez az MK ultra és egyéb projekteket megnézheti, vagyis amennyit nyilvánosságra hoztak belőlük.
úgyhogy sztem nincs itt ufo, meg ilyen olyan lények, helyette van olyan katonai technika amit szerintem el sem tudunk képzelni, mind a repülőgépgyártás és mind a pszichológia területén.
olvastam h már a nácik is foglalkoztak tudat darabolással, és aztán az agy újrakondenzálásával, és bármit eltudtak érni így.
ez nem hipnotizáció volt, hanem élete végéig megmaradt az a folytonos emlékép, ami bele lett ültetve, és onnantól egy úgy személyiség kezdődött.
szóval szerintem az eltérítések mögött is ilyen katonai titkos projektek lehetnek.
"mi ez iskola?
h számonkérés van? XDXD "
Bocs, de elég gyerekesnek és komolytalannak tűnsz így ez alapján. Akkor minek teszed fel a kérdést ha nem vagy hajlandó normálisan megvitatni?
Egyébként erősen kétlem, hogy te hú de sokat olvastál volna erről, nem mondom, hogy semmit, de tény hogy túlzás volt azt mondani hogy mindent elolvastál erről, mert szerintem egyáltalán nem. Akkor kétlem hogy ezen a véleményen lennél és megrögzötten ugyanazt írnád jóformán mindig.
Szerintem ezt nem a katonaság műveli. Azért a nácik sem úgy csinálták, hogy elragadtak 1-2 embert, hopsz aztán mehet amerre lát, van egy kis különbség.
Ha a katonaság tesztelné az emberek agyát sokkalta könnyebb módon megtehetné ezt és mindezt úgy hogy titokban maradjon. Elfoghatnák az embereket, akik úgymond eltűnnek és laborban elvégzik a kísérletet és megfigyelés alatt tartják.
Nem pedig bevetik a szupertitkos technikai járművűket elrablásra. A másik, meg túl sok minden történne a véletlenen. Tegyük fel ők végzik az egészet és elengedik utána az illetőt. TALÁN beszél róla másnak, de az is lehet hogy nem és megtartja magának és megy minden úgy mintha mi sem történt volna. Ha beszél, akkor TALÁN bekerül a tvbe,ujságba stb. és TALÁN foglalkoznak vele. Ezek után TALÁN hipnózisnak veti alá magát ( mert a legtöbbször csak itt derül ki hogy mi is történt vele!) és TALÁN valaki meg is jelenteti a végeredményeket könyv vagy valamilyen dokumentáció formájában. De az elrabolt személy simán "elkallódhat" és végül meg sem tudják, hogy a kísérlet milyen eredménnyel végződött.
"ami bele lett ültetve, és onnantól egy úgy személyiség kezdődött. " Az ilyen kísérleteket az aggyal csináltak, de úgy hogy felvágták a koponyát és fejbőrt, szinte megműtötték az embert, nem pedig úgy, mint az eltérítésekben van mert ilyeneknek semmi jele nincs.
Nem gondoltál pár dologra: az eltérítések MINDEN földrészen előfordultak, nem csak pl amerikába. Így eléggé kevés az esély rá, hogy az ÖSSZES kormány ugyanazokat a kísérleteket végezné el minden földrész állampolgárával ugyanolyan módon, ráadásul ugyanazokkal a titkos járművekkel.
Ezen kívül a katonai titkos kísérlet nem magyarázná meg a Hillnél előremutatott dolgokat sem.
Amikor nem történik eltérítés, csak "megmutatják" magukat, lásd Főnixi fények ugye, annak semmi értelme nem lenne a katonaság részéről. Van egy titkos géped, amit nem vallasz be, hiába fotózzák és videózzák le, de megmutatod ezer ember előtt anélkül hogy bármit csinálnál ezen kívül, annak mi értelme van?
"úgyhogy sztem nincs itt ufo, meg ilyen olyan lények, helyette van olyan katonai technika amit szerintem el sem tudunk képzelni, mind a repülőgépgyártás és mind a pszichológia területén."
Mindkettő létezik nagy valószínűséggel, és akár össze is függhetnek, nem kizárva egymást.
"mi ez iskola?
h számonkérés van? XDXD "
Nem én kértem cáfolatot ész érvekkel...
Bocs , de nekem meg te tűnsz gyerekesnek, mert félremagyarázol azokról a dolgokról(katonai kísérletek), amik inkább megtörtént dolgok, (MK Ultra), mint az elrablások, idegenek által.
A kérdést azért tettem fel, h mindenki írjon, akit érdekel, vagy bizonyítani tud.(mert ha ilyen lenne, biztos érdekelne más embereket is)
Én meg azt kétlem, h te elismerő tudsz lenni, mert lehet h csak te ezt olvasgatod egész nap , h ufo, ufo, de MINEK???bizonyított tény?Elismerték??Láttál már(most biztos a válasz az lesz h igen.... :) )
Az h igenis tájékozott vagyok én is szerintem mint te, meg főleg sok szkeptikus,azért van , h ne fogadjam el egyből az égi fényjelenséget annak h egyből ufo invázió készül, mint ahogy sok hozzáértő teszi...szted nem a katonaság műveli???Akkor ki??Látom hiába olvasgattál, neked leragadt a könyvkeresési folyamat az UFO-knál.
A nácikat azért hoztam fel, mert ők kezdték az ilyen kísérleteket(agykondenzáció, emléktörlés, személyiségtördelés), de ez a lágerekben volt, a háború végén ezt akarták nagyon megszerezni az oroszok, az usa, meg a franciák, és anglia.
És láss csódát, az 50 években elkezdődtek az elmemanipulációs kísérletek( usa ban tv ben a másodperc törtrésze alatt felvillantottak dolgokat, h a lakosságot így kondenzálják új dolgokra, tudat alatt, )
És ahogy is azért titkos mindez, mert hiába végzik el az eltérített embereknél(akit a katonaság elrabol, és kísérletezik vele) az agyprogramozást, amit utána végig is követnek élete folyamaán, ez a magyarázata az ujabb eltérítéseknek,ha kiderülne akár később hipnózis során , h ezek az élmények valóban honnan valók, akkor nagyon nagy kártérítési perek lennének.És bizony a katonaságnak kell ez a technika, h hogy lehet az agyat programozni, hiszen a harctéren, v a politikában nagyon jól használható.
De h a lakosságot ne stresszeljék, inkább ültetik ilyen (ufo) látszat mögé, és így mindenki valótlan dolgokat kerget majd.
Szupertitkos járműveket meg nem ahsználnak elrablásra, ezt csak később az agyi programozáskor ültetik el új emlékképként, h ha véletlen az illető hipnotizálva lesz akkor arra emlékezzen.
nagyot tévedsz mikor ezt írod, h ahhoz h agyi kísérletek legyenek végezve a koponyát fel kell vágni!fenét!Elektrosokkal csinálják, (MK ULTRA) és a személyiségtördelést ís így hozzák létre.
Minden földrészen előfordulnak??ha az amerikaiaknál bevált az h az ilyen eltérített embereknél ezt ültetik be emléknek akkor sztem sok más ország is átveszi ezt.És voilá...mindenhol ugyanolyan hírek röppenek fel, elraboltak vki...
Úgyhogy írkálhastz bármit, nekem bizonyíték kell, ahogy mondtam, nem netes mese, meg homályos képek, amíg nem tudsz te vagy vki más aki itt nagy szaki ilyetmutatni, és nem csak nekem hanem sok más szkeptikusnak addig bizony lesznek is ilyen emberek.
És bizony a földön élünk, földi technika, a politikusok ravaszsága közt, inkább hihető ez a dolog mint az h vmi iderepül a másik csillagrendszerből és kitudja miket csinál...
MK ultra, Az eltérítésekre mint magyarázat,
és pl a legújabb haditechnika mint az idegen tárgyak észlelése.( DARPA Falcon -projekt) ezek legalább létező dolgok és sokmindent megmagyaráznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!