Mikor fog végre valaki, konkrét, megcáfolhatatlan bizonyítékot mutatni az UFO-król?
És akkor megszűnne a mit szóltok szkeptikusok...című ballada is.
De sajnos ilyen nem lesz.Esetleg valaki megpróbálhatja ha érez ambíciót magában .
Olyan felvételre gondoltam, vagy videóra, ahol konkrétan kivehető az objektum, nem fény, meg elmosódott izé látszódik, megerősítve katonai és rendőrségi tanúkkal, jegyzőkönyvvel.
Vagy olyan felvétel amin egy vagy két ember társaságában le vannak fotózva ezek a lények, vagy objektum.Tisztán, kivehetően.
Úgy hogy közben a háttér , emberek és minden látszódik, kristálytisztán.
Sok embernek segítene aki ezt megpróbálná.
antimod!
elgondolkodtató a válaszod
DE
olyan bizonyíték kéne, ami valós, és nem összevágott, megszerkesztett, film, vagy kép, esetleg vmi ál dokumentum film!
"olyan bizonyíték kéne, ami valós, és nem összevágott, megszerkesztett, film, vagy kép, esetleg vmi ál dokumentum film!"
Mindig megkérdezem: ez neked személy szerint pontosan mit jelent? :)
Egyelőre be kell érni annyival, hogy számtalan a megfigyelés, személyes tapasztalat, kép és film ami valószínűleg nem hamisított, így joggal feltételezhető valamilyen nem emberi megfigyelők létezése és látogatása.
Azonban engem sokkal jobban érdekel az, hogy ezek honnan jönnek (valószínűleg nem egy másik bolygóról ebből az univerzumból, mert sok esetben úgy tűnik, nem érvényesek rájuk a mi fizikai törvényeink + a számunkra áthidalhatatlannak tűnő távolságok miatt), és pontosan miért. Van-e céljuk ezzel, és mi az?
"Olyat kértem ha van egyáltalán , és szerintem sok szkeptikus is kérné, ahol pl egy idegen lényt és nem a roosveli eset, ami kitudja mi volt, odaállítják maguk mellé, és tessék ez itt egy idegen lény, én meg a nasa tudósa vagyok ...és így tovább. "
Ezt te is tudod, hogy nem fog megtörténni jó ideig, de talán soha. Az alienek ennél sokkal intelligensebbek.
Be kell érjük indirekt információval és személyes tapasztalattal. Aztán ezekből mindenki a saját világnézete, tapasztalata és intelligenciája szerint leszűri amit akar.
És mi az ami "hivatalos info". Mindenki lenézi a neten levő dolgokat, mert az Youtube, stb. Pedig a CNN vagy a NASA sem feddhetetlen. Persze vannak akik úgy gondolják:)
"Azonban engem sokkal jobban érdekel az, hogy ezek honnan jönnek (valószínűleg nem egy másik bolygóról ebből az univerzumból, mert sok esetben úgy tűnik, nem érvényesek rájuk a mi fizikai törvényeink + a számunkra áthidalhatatlannak tűnő távolságok miatt), és pontosan miért. Van-e céljuk ezzel, és mi az?"
Antimod, van egy francia amerikai tudós, Dr.Jaques Vallee, akinek nagyon érdekes gondolatai vannak ezzel kapcsolatban.
Persze valószínű ismered, de, ha nem, érdems beleolvasni a dolgaiba. Különösen a Dimensions és Confrontations című könyve kapcsolódik a témádhoz. Van pár jó interjú a neten vele bár a legtöbb csak általános vagy gyenge. A könyvei sokkal messzebb visznek.
"francia amerikai tudós, Dr.Jaques Vallee"
Így név szerint nem ismerős, köszönöm, utánanézek!
...akkor hidjetek csak a mesékben, és várjátok míg egy földönkívüli ellátogat hozzátok. Tényeket próbáltam megosztani nektek. A hadászat olyan szinten van napjainkban, amit 50 évre előre sem tudnátok elképzelni. Miért kell minden repülő tárgyban idegen lényeket látni :)
Nevetséges.
ez a baj, h sok ember azt sem tudja miben hisz.
ha lenne kézzel fogható bizonyíték, és kézzel fogható bizonyíték, nem csak képek meg videók, amit ma már egy ált iskolás is megtud csinálni programokkal, akkor el lehetne gondolkodni.
De úgy hinni vmiben h eddig csak a scifi filmekben létezett, és szép lassa átakarják csempészni a hétköznapokba, sztem abszurd.
aki így hisz vmiben is, pont azok szoktak csalódni, mert semmi alapja nincs annak amiben hisz.
"A hadászat olyan szinten van napjainkban, amit 50 évre előre sem tudnátok elképzelni."
Ezzel nem vitatkozom. Azonban az ember aligha képes most arra, hogy meghaladja a saját fizikai törvényeit.
Csakhogy UFO-jelenségeket nem kizárólag napjainkban figyeltek meg, hanem többszáz/többezer éve foglalkoztatja az emberiséget. Éppen ezért aligha lehet minden jelenség "földi" eredetű, kísérleti harci eszköz, vagy éppen az égboltra vetített hologram.
Egy feltekercselt indukciós tekercs 220-ra csatlakoztatva is képes a lebegésre. 1936-óta foglalkoznak a repülő csészealjakka kisebb nagyobb sikerrel. Ki tudja mostanra mit hoztak létre. Amíg az F117-est (lopakodót) nem filmezte le egy amatőr ufo kutató, addig a hadsereg titkolta alétezését, és kijelentették hogy nincs tulajdonukba hasonló gép.
Igazatok van, hogy asok youtube-s videó, amin ufót filmeztek le fake. Vagyis 3d max-ba es after effects-be fél óra alatt összedobok hasonló videót. Ránézésre lehet látni a "megefektezett" felvételt. És ezzel a szeméttel tele van a megosztó.
Amíg nem száll le egy valahol, és nem mászik ki belőle egy nem földi ember, addig nem hiszek az idegen lények által irányított ufókban.
Kinek nem inge, ne vegye magára. Mindenki hidjen amiben akar.
igen, jól látod a dolgokat.
én sokkal előbb eltudom képzelni azt h letűnt civilizációk technikái azok amiket néha lát vki, ha egyáltalán van ilyen...mint hogy térugrással meg hasonló módon ide jön egy idegen technológia által előállított szerkezet.
amíg nincs konkrét bizonyíték, h pl kis pista lefotózza magát , h mellette áll egy idegen lény, lefotózza a szállító járművüket is, addig sztem nincs miről beszélni.
csak ezen gondolkozzon el mindenki aki hívő
ha egy mai scifit leadnánk egy 100 évvel ezelőtti embernek és azt mondanánk neki ez az igazság , ma ez van a világban, pl nagyvárosokban, akkor valszeg elhinni.
ugyanez a helyzet a youtube és egyéb videókkal és képekkel,sokan elakarják hinni, és el is hiszik, pedig csak egy ember pl hozzájutott vmi jóféle programhoz, vagy ne adj ISTEN,már a mai világban kitudja lehet írni is tud egyet vmi szakigyerek, és azzal csinálja szüntelen a felvételeket,m aztán többféle ip címről feltölti a youtube, ahol pedig szárnyrakell, mint a valóság egy újabb darabkája.
ettől azért több kellene, ha vki bizonyítani akarna a témában, ezért a tudósok is szkeptikusak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!