Nem hisz az UFO-kban? Ettől a videótól könnyen meggondolhatja magát!
Olvasd el a cikket & nézd meg a videot. Ugye meggondoltad magadat az UFÓ-kat illetően?
senki nem mondja, hogy csak a földön van élet.
De az egy barom aki mindenre azt mondja, hogy ezek idegen lények voltak.
Persze nem véletlen ilyen nagy a felhajtás ezen dolgok körül. Sokan jól meggazdagodnak az idegenhívős barmokon.
megnéztem
és most mi van?
semmi nem változott, ettől nem lesz jobb az emberiségnek h csinálnak képeket meg vmi fényekről felvételeket.
sztem ezzel sok ember úgy van h hiszi ha látja (élőben)
mert a technika haladásával már sokmindenre képes az ember (photoshop, videószerkesztő programok)
lehet egyszer felteszi vki majd h a csillagok háborúja igazi, megtörtént film, és rossz kategóriában fut, nem scifi, hanem dokumentáció lenne.
Úristen! A háromszögű vonalzók támadása! X)
Amúgy vannak földönkívüli élőlények... pl azt mindenki tudja, hogy egysejtűeket találtak valamelyik bolygó vizében.
"pl azt mindenki tudja, hogy egysejtűeket találtak valamelyik bolygó vizében"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Melyik bolygón talált az ember vizet, pláne amire aztán el is jutott vizsgálódni? :D
Egyébiránt meg én elhiszem, hogy kialakult máshol is élet, sőt, biztos vagyok benne. De azt már nem hiszem el, hogy ezek az idegen itt repkednek a fejünk felett, és ezen semmit sem változtat néhány olyan homályos, gyenge felbontású, vagy értelmezhetetlen kép, vagy videó, amilyeneket alapszintű kép- és videószerkesztési ismereteimmel én is simán megcsinálok.
Itt is van élet, mégsem jutottunk még a Naprendszer szélének közelébe sem, szóval az, hogy máshol is minden bizonnyal alakult ki élet, egyáltalán nem azt jelenti, hogy hipermodern szerkezetekkel csak úgy kedvükre szelnek át millió fényévnyi távolságokat, pláne hogy pont ide jönnének. Minek?
Ja, és még valami. UFO nem egyenlő a földönkívülivel. Az csak azonosítatlan repülő tárgyat jelent.
"De az egy barom aki mindenre azt mondja, hogy ezek idegen lények voltak."
És aki mindenre azt állítja, hogy semmiképpen sem?
Nem hinni és tagadni kellene, hanem vizsgálódni! Ezt szerencsére sokan meg is teszik, de aki csak tagadni szeretne, az ezek eredményét is elvitathatja nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!