Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez a Siriusi humanoid valós?

Ez a Siriusi humanoid valós?

Figyelt kérdés

Az alig egy arasznyi apró testet 2003-ban, Chilében, az Atacama Sivatag északi részén, egy elhagyott romváros környékén találták. Az eset azonnal hatalmas publicitást kapott és hamar felkapta a nemzetközi média is. A különös tetemről elsőként beszámoló helyi napilap, a La Estrella de America 2003. október 19-i száma a következőket írja:

részletesen itt : [link]

Ez melyik idegen fajból származhat?

2013. ápr. 17. 12:03
1 2
 11/18 nemelfogult ***** válasza:

"Veronika, elpilledtél? Semmi na szkeptikusok, meg hasonlók? Így is rád ismerni a fertelmesen rossz helyesírásodról. A BOLYGÓ neve Szíriusz, jelzőként szíriuszinak írjuk, a földrajzi név helyesen Atacama-sivatag.

A szokásos butasággal álltál ismét elő."

Mindig nevetséges ez a nagy nyelvőrködés itt, majdnem mindég az jön elő vele akinek semmi más gondolata a témához. Abból is látszik, hogy nyugodt lélekkel, jó helyesírással leírod, hogy a bolygó neve Szíriusz... pici hibácska, nincs ilyen nevű bolygó:)

2013. ápr. 17. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Nemelfogult, akkor szólj a wikinek is, hogy nincs:

[link]

De MTA nyelvkönyveket, csillagászati műveket is megjelölhetnék, ha már az általános iskolai földrajzkönyvet alátétnek használod.

Úgy egyébként elég sokat írok ide, és a gondolataimat is ki szoktam fejteni.

2013. ápr. 17. 17:56
 13/18 A kérdező kommentje:
A Sirius az csillag és a csillag az nem bolygó. De az hogy Siriusi, az helyes és a naprendszert jelöli.
2013. ápr. 17. 18:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Azért a kötekedők tudhatnának ennyit :S Én eszt már 10 évesen tuttam !
2013. ápr. 17. 18:17
 15/18 nemelfogult ***** válasza:

A Wikipedia nekem ezt dobja ki: A Szíriusz (α Canis Maioris) a Nagy Kutya csillagkép legfényesebb CSILLAGA.

Egyébként elhiszem, hogy nem csak a nyelvtan miatt írsz be, de most így volt és nem tudtam megállni, hogy akkor egy tárgyi hibára ne reagáljak. Csak ennyi.

2013. ápr. 17. 20:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Nocsak. A Siriusi az egy naprendszer? Miért nem tud erről egyetlen csillagás, földrajztudód, tanár, senki sem, csak te?
2013. ápr. 17. 21:05
 17/18 nemelfogult ***** válasza:
Egyébkét ez a cikk (akkor is, ha paranormal.hu-ból való:), meglehetősen tárgyszerű és részletes, sőt még végső következtetést sem von le, hanem nyitvahagyja a kérdést. Szerintem érdemes elolvasni és elgondolkozni rajta.
2013. ápr. 17. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:

"bevitt a klinikára, mindenki látta hogy idegen erre aszonták hogy kutya"

XD Tehát a szakértők azt mondták, hogy kutya, de te tudod, hogy valójában azt gondolták, hogy idegen. Szuper!

2013. ápr. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!