Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért olyan elutasítóak az...

Miért olyan elutasítóak az emberek, a nem humanoid kinézetű idegenekkel?

Figyelt kérdés

Ebben a fórumban legalábbis mindenkit leszólnak, ha nem kimondottam a Róswelli szűrke típusúakkal kapcsolatban kérdez, miért van ez ?

Hiszen sok helyen kialakúlhatott élet és sok fajta életforma lehet, miért kell kinézni ha valaki a sok ufó kutató által komolyan tárgyalt Reptiliánokról ír ?

Tele van a youtube átváltozó emberektől és Reptilián szemű emberekkel, sőt még k a legkomolyabb ufó kutatók is elismerik világszerte a létezésüke és a nagyrabecsűlt Sumérok is leírták létüket ! Itt sokan pedig csak akkor vesznek komolyan észleléseket, ha azok szürkék voltak.

2011. máj. 22. 18:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez butaság , nem elutasítóak azzal az idegenekkel akik nem humánszerűek...

Egyébként most kitaláltál egy új faji megkülönböztetést, hogy hívják azt amikor az emberek az idegeneket utálják,Van ennek olyan szakszava ami olyasmi mint a rasszizmus?

2011. máj. 22. 18:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
'Tele van a youtube átváltozó emberektől és Reptilián szemű emberekkel..' és tele van olyannal aki ezt elhiszi. szerinted ha igaz lenne pont a youtubera tenné fel?:D azok akkor fake-ek hogy csak na.
2011. máj. 22. 19:02
 3/17 anonim válasza:
100%

Ha tisztában lennél a legújabban használt MPEG kódolás hibáival, akkor nem néznéd egyből hüllővé változó embereknek őket.

Mellesleg nem gondolkodtál el rajta, ha valóban léteznének reptiliánok itt a bolygón, akkor a többmillió kamerás mobiltelefon és digitális kamera közül legalább egy egész véletlenül rögzítene is egyet? És normális felvételre gondolok, nem pedig idióta videókra amin elmosódott bábukat boncolnak meg hasonlók.

2011. máj. 22. 19:21
 4/17 A kérdező kommentje:

De diator, itt ha valaki előveszi a Reptiliánokat akkor mindenki gúnyolódik velük, de ha humanoideket látnak vagy krixkraxokat akkor meg elfogadják és várják a videjót is !

Nem lehet kérdésbe beletenni azt a szót hogy rasszizmus mert törlik.

többinek.

Azért teszi fel a youtubera mert a legnézettebb vidomegosztó, hát hova tegye ? az egész blog ufós net tele van vele.

Nem csak az MPEGekről van szó, de nagyon sok esetben szét megy a film és csak az arcánál a háttér miért nem megy szét ? De sok film vana szemükről is hogy gyík szeműek és a légzésük sem emberi.

2011. máj. 22. 19:52
 5/17 anonim válasza:

Azért nem megy szét a háttér mert nem változik a kép annyit mint az arca. Prediktív kódolás... nézz utána.

Attól, hogy van sok hülye ember aki elhitte egy másik hülyének, hogy vannak ilyenek, és elkezdte gyártani a videóit az összes, neked még nem kell beállni a sorba.

Egy bolond százat csinál. Bolond lyukból...

De hát szíved joga azt hinni amit akarsz. Majd rájössz.

2011. máj. 22. 20:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Ott nem esik szét a kép ahol nincsen arc. és mi van a gyíkszemmel és légzéssel ?
2011. máj. 22. 20:37
 7/17 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Hát én érdekes módon egyiket se fogadom el legyen az szürke,piros,kék,zöld, de akár gumhód,reptilián,vagy plejárd is lehet.Mert nincs is.
2011. máj. 22. 20:40
 8/17 H.Jani ***** válasza:
Mert félelmetesek!
2011. máj. 22. 20:48
 9/17 anonim ***** válasza:
igen, valószínű hogy annyira modernek a humanoidjaid, hogy vesznek egy Iphone 4-et és felnyomják youtube-ra a videót magukról.
2011. máj. 22. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Nagyon a szívedre veszed ezt a dolgot, nincs rá 100%-os bizonyíték hogy ezek a lények léteznek, persze hiszek benne hogy léteznek de a köztudatban ezek a dolgok még nem léteznek ezért is nincs miért vitatkozni róla... Sajnos...

Meg kell értened, tudni valamit, és hinni nem ugyanazok a dolgok...

Én hiszek benne hogy léteznek ezek a lények, nem mert láttam már pár hiteles dokumentumot, videót...

És léteznek is..

És most mondom mindenkinek 404 igazat mond! Komolyan mutatott nekem egy videót amin egy idegen feje látszott durva volt, tiszta kép , élethű , egy üvegben volt.. Durva volt.. És király

2011. máj. 22. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!