Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek vannak szellemek,...

Szerintetek vannak szellemek, ufok? És ha igen valyon mit akarhatnak töllünk?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 19:36
1 2 3
 11/22 zoli9411 ***** válasza:

Miért kell feltétlenül akarniuk valamit tőlünk??

Nem eshet meg, hogy csak egyszerűen léteznek és nincs szándékuk velünk?

Ufók am 100%, hogy léteznek, ugyanis azt jelenti hogy azonosítatlan repülő tárgy. ;)

2013. ápr. 2. 09:13
 12/22 anonim ***** válasza:
másik bolygón az ember a "földönkívüli"! az emberi műhold meg az azonosítatlan repülő tárgy
2013. ápr. 2. 13:01
 13/22 retrojedi válasza:

Talán helyesebb úgy feltenni a kérdést, hogy mit akar a média a szellemek és ufók (esetleg ufók szellemei, vagy ufókká vált emberi szellemek) témájának felvetésével: az biztos, hogy mikor a rendszerváltás után (1989-95 között) nagyon ment ez a téma, a politikusok (akik nem ezzel foglalkoztak) éppen szétlopták az országot.

Úgyhogy, ha a tévéből azt hallod, hogy nézz a hátad mögé hogy nincs-e ott ufó, talán jobb ha a zsebedre nézel, nincs-e épp benne valakinek a keze.

2013. ápr. 2. 16:48
 14/22 Legoman ***** válasza:
Szellemek léteznek és azokhoz az emberekhez megy néhányuk akik látják őket én csak tudom sokat láttam én is volt amelyik rossz volt attól addig nem tudtam megnyugodni vagy éppen aludni este míg el nem ment, de találkoztam jóval is attól meg olyan fura, de jó érzésem volt. Szerintem is léteznek UFO-k, de a naprendszerben szerintem 1 olyan kis bolgyó van amin talán élnek, de messzebb biztos, hogy vannak és, hogy mit akarhatnak tőlünk azt meg jó kérdés mert nem tudom.
2013. ápr. 3. 17:43
 15/22 anonim ***** válasza:

Talán így kellene ezt a kérdést feltenni:

Szerintetek vannak szellemek, ufok? És ha igen, akkor miért nincsenek? (Karinthy után szabadon)

2013. ápr. 4. 10:55
 16/22 anonim válasza:

Én nem hiszek bennük, bár ki tudja(?).

Hiszen lehetséges, hogy léteznek más bolygókon, távol tőlünk, bár mondom, én nem hiszek benne. Hiszen ezt az emberi képzelet találja ki! Egy újságban is olvastam, ahol az ilyesmikről volt szó, hogy az ember, aki UFO-t lát legtöbbször csak képzelődik/mást lát annak/nagy a fantáziája stb. Mindenki másban hisz, ennyi.

2013. ápr. 4. 12:30
 17/22 anonim ***** válasza:
És te minden hülyeséget elhiszel? Mér tépp annak az úságírónak hiszel? mért nem egy másiknak aki épp az ellenkezőjét írja?
2013. ápr. 4. 16:24
 18/22 anonim válasza:
persze hogy nem léteznek!
2013. ápr. 5. 16:00
 19/22 anonim válasza:
MERT SZERINTEM NEM LÉTESZNEK, ÉS NEM HISZEK EL MINDEN HÜLYESÉGET!!!!!!
2013. ápr. 5. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
léteznek ufok és szellemek is, és kész!!!! mind léteznek!
2013. ápr. 5. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!