Szerintetek vannak szellemek, ufok? És ha igen valyon mit akarhatnak töllünk?
Miért kell feltétlenül akarniuk valamit tőlünk??
Nem eshet meg, hogy csak egyszerűen léteznek és nincs szándékuk velünk?
Ufók am 100%, hogy léteznek, ugyanis azt jelenti hogy azonosítatlan repülő tárgy. ;)
Talán helyesebb úgy feltenni a kérdést, hogy mit akar a média a szellemek és ufók (esetleg ufók szellemei, vagy ufókká vált emberi szellemek) témájának felvetésével: az biztos, hogy mikor a rendszerváltás után (1989-95 között) nagyon ment ez a téma, a politikusok (akik nem ezzel foglalkoztak) éppen szétlopták az országot.
Úgyhogy, ha a tévéből azt hallod, hogy nézz a hátad mögé hogy nincs-e ott ufó, talán jobb ha a zsebedre nézel, nincs-e épp benne valakinek a keze.
Talán így kellene ezt a kérdést feltenni:
Szerintetek vannak szellemek, ufok? És ha igen, akkor miért nincsenek? (Karinthy után szabadon)
Én nem hiszek bennük, bár ki tudja(?).
Hiszen lehetséges, hogy léteznek más bolygókon, távol tőlünk, bár mondom, én nem hiszek benne. Hiszen ezt az emberi képzelet találja ki! Egy újságban is olvastam, ahol az ilyesmikről volt szó, hogy az ember, aki UFO-t lát legtöbbször csak képzelődik/mást lát annak/nagy a fantáziája stb. Mindenki másban hisz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!