Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy valójában a...

Lehetséges hogy valójában a szellemek a földönkivüliek?

Figyelt kérdés

" "És arról hallottatok már, hogy az érzékszerveink csak bizonyos hullámtartományokat fognak fel. Tehát bárhol lehetnek olyan dolgok, amiket nem látunk, mert a rezgésszámuk kívül esik az ember számára felfoghatón. Meg aztán energia lények is lehetnek, hiszen az anyag és az energia ugyanannak a dolognak(?) a különböző megjelenési formája. "Több dolgok vannk égen és a földön Horátio, mintsem bölcs elmetek felfogni képes". (ha nem elég pontos az idézet, azt ne rójátok fel)"

Van szerelmed? Anyukád, apukád nem vert? Mentális betegségeid?

Igaz, hogy bizonyos érzékszerveink csak bizonyos hullámtartományokat vesznek fel. DE!!!

Minden TV-ben látnál, hallanál lényeket, minden radar folyamatosan jelezne szemmel nem látható lényeket, és még sorolhatnám. DE!!! nem teszi, ergo nincs semmi élőlény, amit nem érzékelünk.

Energia lények? Az energia energia marad, nem tud önálló tudatra ébredni, bármennyire is szeretnéd.

Az idézetet meg senki sem fogja komolyan venni, ne aggódj."

Forrás: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__38..

2010. máj. 26. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze. A Ki vagy, dokiban (Doctor Who) például kiborgok voltak, akik el akarták foglalni a földet.
2010. máj. 26. 17:27
 2/10 anonim válasza:
24%
szerintem te vagy egy földönkívüli
2010. máj. 26. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a mostani energiaszinteddel?
2010. máj. 26. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Ebbe aztán jól belebonyolódtál! Ha nincsenek bizonyítékaid ezekre az állításokra,eyáltalán minek töröd rajta ilyen szinten a fejed???? Meg akarsz bolondulni???
2010. máj. 26. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze minden lehetcséges pl: az is hogy a ufok este meg erőszakolnak és utána pedig nem emlékszel semmire mert ki törölték az emlékeidet, és utána ráadásul még képzelődi foksz , hogy szellemeket láttál este :DDDDDDD
2010. máj. 27. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:

nem.

A szellemek a földi lények lenyomatai, maradványai.

A különféle szellemláények szintén a természethez kötődnek, a mieink, nézd csak mega sámánikus vallást.

Másik megközelítés szerint viszont a világ akkora, amekkorára szükségünk van, pl hogy a csillapítatlan tudásvágyunk kielégítsük, ergó a felfedez7és vágya generálja a felfedezettet, ebben az esetben viszont nincsenek földönkívüliek, mert minden innen, belőlünk jön létre.

2010. máj. 27. 10:18
 7/10 kayl18 ***** válasza:
100%

Én egyszerű filozófiát vallok, szerintem minden amit az emberi agy eltud képzelni az létezik, lehet nem a mi világunkban, lehet nem a mi univerzumunkban, dimenziónkban, de létezik. A kérdés csak az mihez kössük a dolgokat, tehát a kérdésre válaszolva ismereteim szerint a szellem=lélek, vagyis ha mi is szellemek vagyunk akik ide-oda vándorolnak lényegében arra a bolygóra mennek amelyikre csak akarnak, így ilyen megközelítéssel mi is földönkívüliek vagyunk, de nem csak a szellemünk hanem a fizikai testünk is, ugyanis millió évekkel ezelőtt semmi élet nem volt a Földön és több korszak is van amikor meteor zápor zúdult a Földre itt hagyva az élet magvait.

Tehát szerintem levonhatjuk a következtetést, hogy semmi furcsa nincs abban ha valaki szellemet vagy ufo-t, ufonautát lát hiszen ők is ugyanazér jöttek a világra amiért mi, tapasztalatot szerezni.

2010. máj. 27. 18:34
 8/10 anonim válasza:

Ez teccik!! Erre még nemis gondoltam ^ ^

az utóbbi filozófia!! (L)

2010. máj. 27. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:

földökívüli: nem a földön élő élőlény

szellem: halottak a földön bolyongó lelke

én csak az elsőt tartom valószínűnek, hogy élnek.

2010. jún. 6. 23:45
 10/10 anonim válasza:

_

Egyrészt, az véleményem, hogy aki nem érti a fizikát az ne próbáljon vele érvelni. Sajnos ez az összes öhöm... okos ezoterikus embernél megfigyelhető.

Másrészt:

Mindezek áltudományos, szenzációhajhász dolgok, amelyek nemhogy tudománnyal, de puszta logikával cáfolhatók.

Nyilván van még számos az emberek számára ismeretlen dolog (akár az élet más formája stb...),de sajnos ezeket, az okosnak tűnni akaró személyek, úgy állítják be mintha ők ismernék őket.

Olyan ez mint a középkor elején a csillagok:

Akkor a "tudósok" egy része "tudományosan igazolta", hogy bizony a Föld egy nagy fekete gömbben van, amin lyukak vannak és azokon a Menny csodálatos fényessége jut el hozzánk. Ezen a példán szerintem érdemes elgondolkodni...

2010. jún. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!