Szerintetek vannak szellemek, ufok? És ha igen valyon mit akarhatnak töllünk?
Hogy "mit akarhatnak tőlünk?"
Talán azt,hogy haggyuk békén őket.
Az "UFO" azonosítatlan repülő tárgy - tulajdonképp bármi ami repül és nem tudod megmondani mi az.
Ilyen dolgok természetesen mindig akadnak.
Lassan azonban kisajátítódik földön kívülről jött űrlények megjelölésére - amire a szellemekkel kapcsolatos kérdésed is utal.
A válasz pedig az hogy nem tudhatjuk, és saját eszünkből kiindulva, ha akarnak valamit tőlünk, akkor olyasmit amihez ránk van szükségük. Például ha a szellemm tesstelenül cselekvőképtelen akarat - akarhat időről időre egy testet eszközül cselekedni.
De az is találgatás - fantázia.
Ami biztos: gőgös álláspont azt mondani, hogy amit nem látunk, amit tudatosan nem tapasztalunk - ami számunkra megfoghatatlan az nincs.
Vannak dolgok, melyek a mindannyiunkra jellemző korlátolt élettapasztalattal és ismerettel megmagyarázhatatlanok - szeretjük elintézni azzal, hogy ügyes bűvész, vagy szélhámos, esetleg őrülés vagy épp ismeretlen ámde fizikai jelenség amit majd kiismerünk.
Ez is gőgös lenézete a valóságnak.
A véges (ember) nem ismerheti ki a méreteiben, és részleteiben (sőt variációiban) is végtelent.
Eligazodik abban ami inkubátorán belül élet(lét)éhez kell - úgy - ahogy. De léte okát se célját nem ismeri.
Se azt, hogy honnan a "tudása" és a "szándéka" az anyagnak hogy pl homo sapienssé szerveződjön.
Honnan a törvényszerűségek aminek egyik eredménye vagyunk ?
Vannak dolgok a horizontunkon túl és ez szerénységre int.
Félni nem kell - minek. Elég az alázat az egész iránt minek mi csak részei vagyunk.
de ne feledd el az ufoknak is van szellemük!
az ufok nem tudom mit akarnak, de lehet ők a mi teremtőink!
a szellemek pedig ha gonoszak akkor ijesztgetik az embert, ha jók akkor kellemes közérzetet hoznak a lakásba!
Létezhetnek olyan lények amelyek nem a mi bolygónkon élnek , lehetnek bolygók a miénken kívül amelyekn van élet..
A szellemekben megingathatatlanul hiszek , ha erősen koncentrálok akkor érzékelni tudom olyan emberek jelenlétét akik sajnos már nincsenek közöttünk.. álmomban többször is beszélgettem a halott mamámmal és egy barátommal. persze ezt nem mindenki hiszi el, lehet csak a képzelet szüleménye de én hiszek bennük . bár azt meg kell mondanom tisztán soha se láttam semmi ilyesmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!