Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem lehet, hogy az ufók azok...

Nem lehet, hogy az ufók azok szellemek?

Figyelt kérdés
Már sokat gondolkoztam az ufókon amióta ide járok és nem csak a szellemidézés meg a suli küzben. És arra a megállapításra jutottam, hogy ők is szellemek, azok a kis szűrke idegenek is valójában meghalt emberek és a túlvilágról utaznak ide. Szerinted is vannak ilyen tapasztalataid ?
2010. dec. 26. 22:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy szellemek. amúgy sok ismerősöm is mondja hogy az ufo elmélet hülyeség. ez így van. az "UFO" jelentése azonosítatlan repülő tárgy! (egyesek szerint csészealj). ezt így nem hiszem el hogy van de azt viszont már nem hiszem el hogy egy ELKÉPZELHETETLEN nagyságú univerzumból csak EGY galaxisban élnek élőlények. szerintem vannak de nem szellemek és teljesen másak. pl nem ugyanazok az anyagokból nem emberek ez elképzelhetetlen. de ez már a jövő zenéje.
2010. dec. 26. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem hülye vagy.
2010. dec. 26. 22:07
 3/14 anonim válasza:
48%
hát figyelj, énvelem történt már számtalan olyan eset, hogy szellemek látogattak meg, de szerintem az UFO-k és a szellemek két külön fogalom. A szellemek,halott emberek, esetleg ha látsz fehér körformájú fényeket, azok angyalok vagy szellemi segítők. Az UFO-k meg szerintem más bolygókról érkezett ismeretlen földönkívüli lények, akik csúcsmodern technikájukkal talán még a fénysebességre is képesek már. Egyszer még olyat is olvastam, hogy elraboltak egyszer egy embert 1 órára, az embernek arról az 1 óráról teljes képszakadás volt, vagyis nem emlékezett semmire, és elment olyanhoz aki hipnózissal felidéztette vele, de félbekellett szakítani, mert nagyon megrázó volt a személynek "újra" átélni azt az 1órahosszát.
2010. dec. 26. 22:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanaz a dolog a kettő. Az ufó dizájnosabb, modernebb, szájberemberkéknek kitalálva, akik egy jobb sci-fi jövőről álmodnak. A szellem régies, ódon, a múltba révedőknek. Ha látsz valamit, amit nem érthetsz meg, beállítottságodnak megfelelően körítesz hozzá mesét.
2010. dec. 26. 23:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakerto, de annyit tudok, hogy az UFO-nak van alakja, tehat lathato,

mig a szellemnek nincs fizikai alakja, tehat nem lathato.

2010. dec. 27. 06:44
 6/14 potion ***** válasza:
bármi lehetséges, semmi se biztos.
2010. dec. 27. 17:57
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Az UFO-k biztos nem szellemek, mert azok azonosítatlan repülő tárgyak.

Ajánlom elolvasásra John Michael Green Mágikus lények kalauza című könyvét.

2010. dec. 28. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

A szellemek nem lehetnek ufók, mert azok azonosítatlan repülő tárgyak.

Amúgy a fent említett könyvet NEM (NEM[NEM{NEM}NEM]NEM) ajánlom elolvasásra. Lévén így is teszel fel ilyen irtózatosan hülye, debil kérdéseket. Nem kell, hogy továbbiakra ösztönözzünk.

Jah, és Ufó-kutató visszajött! WÁÁÁ :D

2010. dec. 28. 16:29
 9/14 anonim válasza:
De, lehet.
2011. jan. 3. 19:32
 10/14 üreginyul ***** válasza:
Szerintem nincsenek ilyen tapasztalataim... :D
2011. jan. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!