Nem lehet, hogy az ufók azok szellemek?
Ez az a fajta érvelés, amikor egyik paranormális jelenséget azzal magyarázzuk meg, hogy visszavezetjük egy másik paranormális jelenségre. Ami szintúgy magyarázatra szorul.
Ráadásul a két jelenség közül még mindig a földönkívüliek (népszerű elnevezéssel ufók) a hihetőbb.
Léteznek csillagok milliárdszám. Lehet, hogy valamelyiknek van bolygórendszere. Lehet, hogy van Föld-szerű bolygó körülötte. Lehet, hogy megjelent rajta az élet. Lehet, hogy intelligenssé vált. Lehet, hogy technológia civilizációt hozott létre. Lehet, hogy megoldotta a csillagközi űrutazás problémáját. Lehet, hogy ide is elért. Lehet, hogy nincs jobb dolguk, mint esténként meglátogatni Mari nénit Bivalymocsoládon. A hipotézis egyes elemei hihetők valamelyest.
Szemben a szellemvilággal.
Nem, nem szellemek.
Nagyon is rendelkeznek fizikai testtel, ha megérintenéd éreznéd a testüket.
Van egy elméletem.
1. Az embernek több teste van, fizikai test, illetve mindenféle asztrál, meg egyéb ilyenek, ezeket nem tudom pontosan.
Ebből kiindulva, az elméletem feltételezi, hogy a szellem, ami megjelenik, az összes testből valamelyik, illetve ugyanígy, ha az ufólény megjelenik a szobádban, az is az ő testei közül az egyik.
Ebben az értelemben el tudok képzelni összefüggést a két dolgok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!