Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem lehet, hogy az ufók azok...

Nem lehet, hogy az ufók azok szellemek?

Figyelt kérdés
Már sokat gondolkoztam az ufókon amióta ide járok és nem csak a szellemidézés meg a suli küzben. És arra a megállapításra jutottam, hogy ők is szellemek, azok a kis szűrke idegenek is valójában meghalt emberek és a túlvilágról utaznak ide. Szerinted is vannak ilyen tapasztalataid ?
2010. dec. 26. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez az a fajta érvelés, amikor egyik paranormális jelenséget azzal magyarázzuk meg, hogy visszavezetjük egy másik paranormális jelenségre. Ami szintúgy magyarázatra szorul.

Ráadásul a két jelenség közül még mindig a földönkívüliek (népszerű elnevezéssel ufók) a hihetőbb.

Léteznek csillagok milliárdszám. Lehet, hogy valamelyiknek van bolygórendszere. Lehet, hogy van Föld-szerű bolygó körülötte. Lehet, hogy megjelent rajta az élet. Lehet, hogy intelligenssé vált. Lehet, hogy technológia civilizációt hozott létre. Lehet, hogy megoldotta a csillagközi űrutazás problémáját. Lehet, hogy ide is elért. Lehet, hogy nincs jobb dolguk, mint esténként meglátogatni Mari nénit Bivalymocsoládon. A hipotézis egyes elemei hihetők valamelyest.

Szemben a szellemvilággal.

2011. jan. 17. 21:19
 12/14 Valaki Renáta ***** válasza:
51%

Nem, nem szellemek.

Nagyon is rendelkeznek fizikai testtel, ha megérintenéd éreznéd a testüket.

2011. júl. 22. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
HOLY SHIT! Ez nagyon fájt, ember.
2012. aug. 26. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Van egy elméletem.

1. Az embernek több teste van, fizikai test, illetve mindenféle asztrál, meg egyéb ilyenek, ezeket nem tudom pontosan.

Ebből kiindulva, az elméletem feltételezi, hogy a szellem, ami megjelenik, az összes testből valamelyik, illetve ugyanígy, ha az ufólény megjelenik a szobádban, az is az ő testei közül az egyik.

Ebben az értelemben el tudok képzelni összefüggést a két dolgok között.

2012. aug. 26. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!