Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mivel egészítenéd ki Sóos...

Mivel egészítenéd ki Sóos Tibor beszámolóját az eltérítettekről?

Figyelt kérdés

"Szilárd meggyőződésem, hogy az idegenek Magyarország területén is embereket térítenek el, hogy embereken kísérleteket végeznek, hogy emberekkel információkat közölnek, azonban ez csak az ország lakosságának egy nagyon kicsi részét érinti, ők a kiválasztottak" - vallja Sós Tibor UFO kutató, aki nagy sikerű előadást tartott a témáról szombat délután Gyomaendrődön. Az alábbiakban a szervezők összefoglalóját olvashatják az eseményről:

[link]

2013. márc. 25. 23:03
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

"Nem olvasok bulvárt. Az ufó bulvár, tehát azt sem olvasom. Meglehetősen széteső az érvelésed, de továbbra is tartom, amit fentebb állítottam. "

Nem hiszem hogy séteső lett volna a példálózásom, csak nem akarod elismerni milyen az igazi szkeptikus. Tehát nem olvasod! Akkor ez olyan, mintha én átmennék szépen a történelem témakörbe és elkezdenék okoskodni róla, holott egy töri könyvet sem olvastam.

"Főleg az USA hadseregére jellemző, hogy mennyi mentális zavarral küzdő katona szolgál, illetve szolgát az állományban. Nézz utána az öngyilkossági, és mentális zavarokkal küzdő katonák statisztikáinak légy szíves! "

Nem csak az Usa hadseregére írtam ezt hanem általánosságban az összes országéra. Az öngyilkosság nem tudom hogy jön ide, de hogy köze nincs a témához az is biztos. Mentálisan zavart embernek nem adnak oda többmillió dollárba került gépet a kezébe, hogy tesztelje.

"Ha van egy-két jó barát a földi személyzetben már látják is a pontokat a radar képernyőn. "

Hát ezt a naivitást, ezen esküszöm felröhögtem :DDDDD Micsoda érvelés! Fantasztikus

"A pilóta addig hallucinál(hat), amíg oxigénhiányos állapotban van. Feltéve, hogy más baja nincs. "

Pilóta látott már ufót oxigénhiány NÉLKÜLI állapotban is.

"Az utasszállító gépek is nagy magasságon repülnek. Simán lehet az utastérben és/vagy a pilótafülkében oxigénhiány, vagy alacsony nyomás. "

De nem olyan magasságokban ahol ilyen léphet elő. Az súlyosan veszélyeztetné az egész gépen ülő ember életét, főleg ha oxigényhiány lép fel a gépet vezető pilóta el is vesztheti az eszméletét ( ufo esetnél még sosem történt ilyen ) és rohamosan zuhanni kezdene a gép. Nem hagynak el egy bizonyos magasságot, hogy ilyen lépjen elő. De még ha úgy is lenne, mint ahogy mondanád akkor mindegyik embernél előfordulna, ugyanis az oxigényhiányra mindegyik szervezet ugyanúgy reagálna, mindenkinek ugyanúgy épül fel a szervezete. Nincs olyan hogy 10 embernél előjön, a többi 20-nál meg nem.

"És természetesen nem csak mentális eredetű észlelésekről lehet szó. Igen, lehet, hogy lát valamit a pilóta, ami a radarképernyőn is megjelenik, de nem tudja mi az.

Ezért nevezik "azonosítatlan repülő objektumnak". A pilóta lejelenti, hogy látott valamit, ami természetesen jegyzőkönyvbe is kerül. Az "ufószakértők" pedig rámondják, hogy űrlény...és visszatértünk a rögeszmeképzéshez. "

Szintén visszatérek arra hogy látszik nem olvastál semmi ilyet. Számos eset van mikor pilóta nem csak "valamit" lát. Például volt eset hogy a Boing gép mellett feltűnt egy dió alakú óriási objektum. Ez megkerülte a gépet, majd jobb és végül baloldalt is látható volt. Ezután elhúzott előre. Ilyen és hasonló esetekre nem fogható rá a te "érvelésed". Ráadásul nem mondják rá hogy űrlénmy, hanem hogy UFO, és nem pedig meteor,csillag,vénuszbolygó és a többi

"A radar meghibásodása, madárraj, légköri jelenségek...stb. nem számítanak."

Hol lehet akkora véletlen valami, sok esetben is, nem csak egyszer, hogy a pilóta is lát ufót, és a radar is jelez valamit? Hmm...ha a radar meghibásodik, abból mért következik az, hogy a pilóta is lát valamit?

2013. márc. 26. 22:51
 22/58 anonim ***** válasza:

Tényleg nem akarok veled vitázni. Mert nem tudok segíteni. Ha jönnek az űrlények, akkor én leszek a legboldogabb ebben biztos lehetsz. Feltéve, hogy nem akarnak bántani. Akkor majd elfogadom, hogy vannak...biztos lehetsz benne, hogy nem okoz majd számomra traumát.

Tényleg csak érdekességképpen, hogy megnyugtasd magad menj el egy szakemberhez és beszélj vele!

2013. márc. 26. 23:03
 23/58 A kérdező kommentje:

-. Lehet nem létező eltérítést is leközölnek, hogy teletömjék az oldalt

Éppen ellenkezőleg ! Ezzel csak lejáűratnák a tőrzsközönség előtt, akik életben tartják.

-Biztos, hogy statisztikailag kb. ugyanannyi ember találkozik UfO-kkal Magyarországon, mint máshol a világon. És ugyanannyi genetikai rendellenesség is van

Ez nem igaz ! USÁ-ban van a legtöbb észlelés ! Mindíg a katonai létesítmények közelében észlelték a legtöbb ufót. USA kb 20%-al több észlelés van, mint a világ maradékában.

-Ezért írtam én is az Ufómagazin megbízhatatlanságát. Ha minden hónapra jut egy kontakt sztory, akit elraboltak, az már nagyon nagy létszámot takarna...

Ez nem így van, mert a magazinban régi észleléseket is közőlnek, ha a hónapban nem volt. Régen amikor sok ufó járt ide begyűjtöttek rengeteget, ami nem fért bele a lap akkori számába és azokat adják le.

Gyerekek, itt az ideje hogy kezetekbe vegyétek az ufómagazint ! Mert marhaságokat írtok róla, ha nem láttátok így nem is lehet kritizálni.

2013. márc. 26. 23:16
 24/58 anonim ***** válasza:
Értjük.
2013. márc. 26. 23:45
 25/58 nemelfogult ***** válasza:

Elolvasva ezeket a hosszú válaszokat, megint csak azt kell mondjam, hogy a dolgoknak utána kell járni és akkor sok tévképzettől meg lehet szabadulni.

Pl.az egész pilóta kérdés. Tudsz-e róla, hogy sokszor földről küldenek pilótákat ufo-k után? Igen, és tényleg nem ritkán. Belgiumban volt egy időszak amikor a légierejük többször is radarral és vizuálisan egyszerre észlet ufo-k után küldte a vadászgépeket. Ez dokumentált tény, utána lehet járni, ha veszed a fáradtságot. Ugyanez történt Angliában, US-ben, Kanadában, az oroszoknál és így tovább. Nem tudni mi volt pontosan az ufo, de nem a megszédült pilóta víziója volt arra mérget vehetsz.

Tudod, rengeteg pélada van dolgokra, amiről garantáltan nem hallottál, mert akkor nem így állnál az egészhez. Ami pedig az idegenek és emberek találkozását illeti az tényleg bizar és hihetetlennek tűnik, de ott is van egy sor dolog amit nem lehet karosszékből első logikus gondolattal megmagyarázni. A példád a pszichopata gyilkosokkal sántít kicsit, de értem mit akarsz mondani vele. Vannak bonyolultabb pszichilógiai jelenségek és ez nem csak találgatás, mert elég sokan foglalkoznak vele, bár kevesen publikálják a dolgot.

2013. márc. 26. 23:56
 26/58 anonim ***** válasza:
Azt kellene elfogadni GeorgeAdamski-nak és a kedves kérdezőnek is, hogy a fenti ellenérveket nem azért hoztam, mert azok megdönthetetlenül bizonyítják, hogy amit az ufóújságban olvastok az nem igaz. Csupán lehetséges magyarázatok és végtelen sok olyan magyarázat létezik, amelyekkel mindenféle misztikum nélkül meg lehet magyarázni a fenti történeteket. És az, hogy ti ezt nem vagytok hajlandóak mérlegelni, hanem feltétel nélkül egyetlen verzióhoz ragaszkodtok. Az nem az igazság, hanem a betegség jele.
2013. márc. 26. 23:58
 27/58 anonim ***** válasza:

Már bocs, de azok a feltételezéseid, hogy mi csak az ufókhoz ragaszkodunk, az a te képzeleted szüleményei. Ugyanis én legalábbis sehol sem írtam ilyet, de úgy látom más sem.

Az első kommentjeid egyenesen szörnyűek: rögeszme,hallucinálás, az emberek hülyék, mind mentálisan beteg. Kb. ezt lehet kiolvasni az írásból, ha valaki esetleg ufót látna szerinted csak ezek a lehetőségek jöhetnek szóba.

Vannak ufó észlelések, amikről utólag kiderül hogy meteorológiai jelenség, üstökös és egyéb természetes magyarázat. De ott vannak azok is amikkel mi példálóztunk, amikre sem a te cáfolataid nem illenek rá sem pedig a meteorológiai jelenség.. Nem azt mondtuk hogy minden ufó amit csak látnak, de elég erős kijelentés az, hogy ha valaki ilyennel áll elő az csakis idióta lehet.

2013. márc. 27. 00:18
 28/58 anonim ***** válasza:

"Igen, és tényleg nem ritkán. Belgiumban volt egy időszak amikor a légierejük többször is radarral és vizuálisan egyszerre észlet ufo-k után küldte a vadászgépeket."

Igen, ez biztosan igaz, hiszen ezért fizetik őket. Ha valami feltűnik a légtérben és nem tudják azonosítani, akkor az a feladatuk, hogy intézkedjenek.

Tehát vegyük át még egyszer. Az általam leírt válaszokat a állítólagos ufóészlelésekre nem megdönthetetlen bizonyítéknak szántam. Mivel ezer meg egy magyarázat lehet arra, ha valaki furcsa dolgokat lát, vagy esetleg elvitték őt az űrlények. Egyik esetnél sem voltam ott és feltételezem ti sem.

Az illető lehet, hogy azért állítja, hogy elvitték az ufók egy körre, mert elmebeteg, vagy egy kis figyelmet szeretne, nem tud elszámolni a felesége előtt 2órával és jobb nem jutott eszébe, vagy csak hallucinált és még ezermilliárd magyarázat a legképtelenebb dolgokig. És igen az egyik, de csak az EGYIK magyarázat az, hogy ténylegesen elvitték a fószert az UFO-k. Ráadásul nem is túl életszerű magyarázat valljuk be. :)

De az, hogy valaki mindenben csak egyvalami igazolását vesz észre az rögeszmés megszállottság. Az, hogy egy picit sem kételkedtek, mindent úgy fogadtok el, ahogyan azt egy bulvárlapban leírták az több, mint furcsa.

2013. márc. 27. 00:32
 29/58 nemelfogult ***** válasza:

"Egyik esetnél sem voltam ott és feltételezem ti sem.

Az illető lehet, hogy azért állítja, hogy elvitték az ufók egy körre, mert elmebeteg, vagy egy kis figyelmet szeretne, nem tud elszámolni a felesége előtt 2órával és jobb nem jutott eszébe, vagy csak hallucinált és még ezermilliárd magyarázat a legképtelenebb dolgokig. És igen az egyik, de csak az EGYIK magyarázat az, hogy ténylegesen elvitték a fószert az UFO-k. Ráadásul nem is túl életszerű magyarázat valljuk be. :) "

Megint félreértelmezed amit írtam:) Nem olyan esetekről beszéltem, amikor a fenti (érdekes, megint elmebeteg, feltünni akaró és egyéb lenéző vélemény), hanem azokról amiknél mindezek a magyarázatok ki voltak szűrve. Nagy különbség.

És ez egy jelenség, ami létezik, de végül senki nem tud magyarázatot adni egyenlőre rá. De semmi köze a bulvárhoz (a másik vesszőparipád). Semmi. Csak, ha a te információid onnan valók. Viszont, mint már előbb is írtam érdemes beleolvasni Dr. Mack, Dr.Jacobs, B.Hopkins és hasonlóak könyvébe. Legalább felfognád, hogy ez egy komplexebb téma mint gondolod.

"Nem is túl életszerű magyarázat..." Hát igen és nem is túl mindennapi eseményről van szó, de szerintem csak akkor gondolkoznál el ezen, ha veled is megtörténne.

Nincs értelme vitáznunk, utoljára írok, mert sztereotipiákban gondolkozva olyanokat feltételezel más gondolatairól amik nem léteznek.

2013. márc. 27. 00:52
 30/58 anonim ***** válasza:

Ufótémák lelőhelye: Kiskegyed, Bors, Reggeli műsor a kereskedelmi TVkben, hihetetlen magazin, stb.

Csak és kizárólag az Akadémia Kiadó jóvoltából! :)

2013. márc. 27. 01:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!