Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Összeesküvés elmélet: UFO a...

Összeesküvés elmélet: UFO a barátunk?

Figyelt kérdés

Elég sok információt feldolgoztam az évek folyamán, és most úgy gondolom, hogy összeállt a kép, amit megosztanék veletek.

Az UFO -k léteznek, a kormányok ezt titkolják, de miért ?

Az 'idegeneknek' szükségük van valamire ami nekünk van, ez a víz.

A víz elfordulása ebben a formában igen csekély a világegyetemben, így hát nagyon valószínű, hogy másnak is igénye támad rá.

Szerencsénkre egy titkos paktum keretében megállapodtak a világ vezető kormányaival, hogy titokban tartják kilétüket.

A megállapodás értelmében vizet kapnak technológiai információ cserébe.

Azért írtam, hogy szerencsénkre, mer akár erőszakkal is elvehetnék, de mivel egy Ők egy fejlettebb fajt képviselnek és gondolkodásuk tovább lát az ember csökött és fogyatékos gondolatmenetén, nem akarnak háborúzni.

"Az emberiséget nem kell leigázni, az egy annyira degenerált faj, hogy megteszi saját maga!"

2013. márc. 24. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:

50.

Nem mondtam, h itt vannak. De ha ide dugják az arcukat 500fényév távolságból, akkor az a 628millió km már nem oszt nem szoroz. Plusz, ott sokkal több a víz, és olcsóbb is. Ráadásul mi sem vagyunk ott, hogy egyezkedni kelljen velünk, vagy bárki mással...

2013. márc. 26. 02:46
 52/71 anonim ***** válasza:
9%
aqer: szinte látom, ahogy otthon, az elsötétített szobában görnyedsz a számítógép előtt, és önfeledten recskázol a saját trollkodásodra, mint valami vad majom :D
2013. márc. 26. 09:27
 53/71 anonim ***** válasza:
100%
Arról már nem is beszélek, hogy hidrogén és oxigén birtokában (Az univerzum leggyakoribb elemei) nem egy nagy varázslat vizet előállítani. De ha az Anyumakik nem képesek rá, akkor raboljanak el. Viszem a középiskolás kémia könyvemet és nagy bizniszt csinálok velük. :)
2013. márc. 26. 11:10
 54/71 anonim ***** válasza:
Azért a H2O még nem ivóvíz!
2013. márc. 26. 11:25
 55/71 anonim ***** válasza:
Gondolom a fűszerekből nem fogytak ki. Vagy valamelyik kígyóember azt is elsziszegte? Akkor viszek magammal egy kis konyhasót és pezsgőtablettát is. Remélem sikerül megoldanunk ezt a kozmikus problémát, hiszen annyi okos ember van itt!
2013. márc. 26. 11:31
 56/71 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:

"Azért a H2O még nem ivóvíz!"

Te jó ég, hogy lehet 80%-os arányú ez a válaszoló?!

A színtiszta víz akkor mégis micsoda? Méreg? Hol tart az iskolai oktatás?!

2013. márc. 26. 11:44
 57/71 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy gondolta, hogy abban nincsenek ásványi anyagok meg mittom én... arzén... hanem a sima H2O desztillált víz.

Bár ha ilyen technológia birtokában vannak nem hiszem el, hogy vizet meg ásványi anyagokat nehezükre esne előállítani.

2013. márc. 26. 12:09
 58/71 anonim ***** válasza:

#59:

>racionalitás

>kreacionizmus

Válassz egyet a kettő közül, barátocskám :)

Egyébként kár rám pazarolnod a gyermeteg játszadozásodat, nem vagyok vevő a trollkodásra.

2013. márc. 26. 12:37
 59/71 anonim ***** válasza:
100%

aquer:

Téged lazán bevethetnének, mint biológiai fegyvert. Semmi más nem hiányzik, csak egy fejsze a kezedből és mehetnél embereket irtani a több ezer éves biblia nevében, mely kimondja, hogy nem is éltél soha :D

2013. márc. 26. 12:39
 60/71 anonim ***** válasza:
100%

"aqer válasza:

53-as:

a racionalitás távol áll tőled, mint Makó Jeruzsálemtől, ha minden eszetlen baromságot két pofára tömsz.

nyilván az ostoba hülye materialista dumákra recskázol, nemdebár?"

aquer

Mindig öröm azt a rengeteg magvas gondolatot olvasni, amely csak úgy árad belőled. Válaszaid döntő többségében az önkielégítés, mint visszatérő motívum szerepel. Furcsa.

Lehet, hogy innen fakad a frusztráció, amelynek lépten-nyomon hangot adsz a megnyilvánulásaidban.

Valóban a víz keletkezésének megismerése nagy örömmel töltött el ifjú koromban a kémiaórán, de semmilyen perverz örömöt nem váltott ki belőlem.

2013. márc. 26. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!