Összeesküvés elmélet: UFO a barátunk?
Elég sok információt feldolgoztam az évek folyamán, és most úgy gondolom, hogy összeállt a kép, amit megosztanék veletek.
Az UFO -k léteznek, a kormányok ezt titkolják, de miért ?
Az 'idegeneknek' szükségük van valamire ami nekünk van, ez a víz.
A víz elfordulása ebben a formában igen csekély a világegyetemben, így hát nagyon valószínű, hogy másnak is igénye támad rá.
Szerencsénkre egy titkos paktum keretében megállapodtak a világ vezető kormányaival, hogy titokban tartják kilétüket.
A megállapodás értelmében vizet kapnak technológiai információ cserébe.
Azért írtam, hogy szerencsénkre, mer akár erőszakkal is elvehetnék, de mivel egy Ők egy fejlettebb fajt képviselnek és gondolkodásuk tovább lát az ember csökött és fogyatékos gondolatmenetén, nem akarnak háborúzni.
"Az emberiséget nem kell leigázni, az egy annyira degenerált faj, hogy megteszi saját maga!"
>A víz elfordulása ebben a formában igen csekély a világegyetemben
Nem, a víz meglehetősen gyakori.
>Elég sok információt feldolgoztam az évek folyamán
Kétlem.
"Olyan nagy baromságot nem mondott. 2 dolog biztos...hogy léteznek földönkívüliek, meg hogy azok, kik irányítják a világunkat a lehető legtöbbet el akarnak titkolni az igazságból, vagy csak hazugsággal kotyvasztva beadni nekünk..."
Egyik sem.
Azért vicces látni megint az emberi egoizmust...
Igen, biztosan, egy faj, ami több fényévet (esetleg több száz, esetleg ezer) képes átutazni, idejön azért, egy egy, a világegyetem egy rendkívül gyakori elemét megszerezze tőlünk... Hát persze. Erőforrásokat pazarolnak, küzdenek és álcázzák magukat (milyen titkos paktum az, amit te, egy névtelen senki ismersz? :) ).
Az összes anyag, ami a Földön elérhető, az hemzseg pl. az aszteroida övben, bolygónyi mennyiségben. És még hülye emberekkel se kell foglalkozni, hiszen ha valaki ott nekiállna alkotni, semmitsem tehetnénk ellene... Mire egy rakétánk odaérne, az alaphangon fél-egy év, annyi idő alatt röhögve még egy lasszóval is el lehet téríteni akármilyen primitív fegyvert. Ott hemzseg a szén, víz, oxigén, a legtöbb fém, platina, arany, ólom, amit csak akarsz. A szénhidrogének meg brutális mennyiségben megtalálhatóak pl a Titánon, ahol a légkör tekintélyes részét alkotják, sőt, a talaja esőként esik. A Földön mi meg kilométereket fúrunk a felszín alá. Biztosan erre van szükségük... :D
Víz? Miért nem az olaj?
Érdekes, mindig azt, amiből kifogyóban van az emberiség, teszik a "betelepülő" vagy "leigázó" idegenek kívánságlistájára.
Eltitkolják a kormányok, ez valószínű. Vagy tényleg van velük kapcsolatuk, vagy pedig egyszerűen nem akarnak pánikot kelteni azzal, hogy beismerjék, hogy fogalmuk sincs az idegenek kilétéről és szándékáról, illetve adott esetben nem tudnák megvédeni az országokat tőlük.
Elképzelhető, hogy tőlük csentek el technikát, de nem feltétlenül kapták, megfejthették egy lezuhant jármű működését is, és abból indultak tovább.
Vagyis nem feltétlenül csak a titkolózás miatt szedhetik össze azonnal az ilyen talált "kitudjahonnanszármazó", megmunkált elemeket, hanem azért is, hátha ki tudnak nyerni belőle valami infót, megvizsgálva annak anyagát, szerkezetét, megoldásait.
Szerintem fel-felbukkannak, ezt egyre kevésbé lehet már eltitkolni, de a céljuk aligha a hódítás lehet, sokkal inkább a megfigyelés. Én is hajlok afelé, hogy az ilyen technikai szinten lévők saját problémáikon már régen túljutottak, és nem feltétlenül tartanak fent egy olyan kizsákmányoló pénzuralmi rendszert, mint az ember a Földön.
1 - az univerzumban vannak ALAPVETŐ törvények melyek nem áthághatóak.
2 - ezek a törvények minden centire igazak akármekkora is az űr, akármennyi planéta is van
3 - az okság elve (semmi nem adhat másnak olyat, amivel maga nem rendelkezik) cáfolja az élet keletkezését, mivel élettelen nem adhat élőt. ezért az abiogenezis csak 1 materialista okoskodás, mítosz. már Pasteaur is megmondta : "élő csak élőtől származhat"
4 - mivel az élet KELETKEZÉSE ad absurdum, ezért MINDENÜTT AZ akármennyi bolygó is van....
5 - az élet csak teremtési aktus által jöhet létre.
6 - Isten közölte h az egész univerzumot/anyagi világot NEKÜNK ALKOTTA, ÉRTÜNK TEREMTETTE, JÓ LAKHELYET KÉSZÍTETT SZÁMUNKRA, ebből is világosan látszik, h nincsenek mások az űrben. de vannak bukott angyalok, akik a hazugság szellemei, ők nyomják az ufó badarságot h becsapjanak.
7 - ha figyelmesen olvasod a genezis könyvét, láthatod h a Földet az első, míg a csillagokat a 4. napon alkotta az Úr, jelezve a Föld központi szerepét az anyagi világban...
8 - az Úr közölte a csillagok szerepét is: éjjeli tájékozódást segítik, ill, jelzik az ünnepeket, tehát NEM LAKÓHELYEK MÁS LÉNYEK SZÁMÁRA.
legjobb tudásod alapján válaszolj az alábbi kérdésekre:
1 - ha nincs nővéred, feleségül vehetem?
2 - ha nem rendelkezel kocsival, kölcsönkérhetem tőled?
3 - ellophatom a nem létező motorod?
4 - focizhatok a bátyáddal, ha nincs bátyád?
mivel semmi (és senki) nem adhat másnak olyat, amivel maga nem rendelkezik, így élettelen (mivel élettel nem rendelkezik) nem adhat életet semmilyen körülmények között.
ergo az élet abiogén KELETKEZÉSE ad absurdum. és ez az univerzum minden milliméterére igaz.
tehát, tudsz igennek válaszolni bármelyik feltett kérdésemre? ahogy, nem, mert nem lehetséges egyik sem, úgy az élet KELETKEZÉSE sem lehetséges.
tehát az ufóhit, 1 irracionális téveszme. Stephen Hawking, a SETI és Carl Sagan csak fantaszta képzelgők
"tehát az ufóhit, 1 irracionális téveszme"
Ne haragudj, de erre a feltételezésre az egyetlen támaszod a Biblia. Más vallások is vannak a Földön, amelyekben több igazság lehet (vagy éppen kevesebb).
Szerintem sem keletkezhet élettelenből élő, de ez nem zárja ki az idegenek létét. Ki mondta például, hogy ők minden kétséget kizáróan a "mi univerzumunk" teremtményei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!