Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Segítség! Teherbe ejtették az...

Segítség! Teherbe ejtették az idegenek a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Körülbelül egy éve ismerkedtem meg a barátnőmmel, ő az első, és azt gondolom, az igazi. Az ismerőseim nagyon ellenezték, mikor bemutattam nekik, szerintük csak ki akar használni, meg a szüleim kapcsolatait kihasználva előrejutni, de ő biztosított, hogy csak irigyek a kapcsolatunkra, és a régi életét maga mögött hagyta. Azóta persze már új barátaink vannak. Néhány hónapja velük, két barátnőjével, Olaszországba mentek síelni egy hétre, és különös élményük volt az egyik este: elmentek szórakozni, ám ő nincs hozzászokva az alkoholhoz, és valaki tehetett is valamit az italába, ezért megkértek három olasz fiút, hogy kísérjék őket a szállásukra, mert félnek egyedül. Eztán már alig emlékszik valamire, de különös fényeket látott, és azt, hogy egy fekete szemű valami, vagy valaki felé hajol. Azt hitte, csak álmodja a dolgot, ám nemrég bejelentette, hogy gyereket vár! Olvasta, hogy ilyen élménye már többeknek is volt, akiket elraboltak. Eddig nem hittem az idegenekben, de miért hazudna? Én szívesen felnevelném a gyereket, de mi van, ha valami szervi elváltozása lesz, esetleg még a születés előtt történik vele valami? Annyit mindent hallani mostanság, én tőle hallottam elsősorban, magzatrablásokra gondolok például. Máshol hülyének néztek, remélem ti tudtok segíteni!

2013. márc. 24. 20:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Idegenek voltak. De nem földönkívüliek hanem olaszok.
2013. márc. 25. 18:54
 22/30 anonim ***** válasza:

Hattttalmas poén! :)

Csak vigyázzatok vele, mert sok ufós tényleg komolyan veszi és legközelebb, mint bizonyíték fog rá hivatkozni.

2013. márc. 25. 18:56
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez nem jött be! Szerintem ezt még a nagy ufo fanatikusok se veszik be. Habár...
2013. márc. 25. 20:08
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Ennél eredetibb,csúcsok csúcsa magyarázatot el sem tudok képzelni arra,hogy valaki kimagyarázza a barátja előtt,hogy esett teherbe.:DDDDDDDD

A barátnőd be akar kerülni a Guiness könyvbe?

Tudod az italba volt valami és attól az italtól még földönkívülinek is láthatta a 3 olaszt...

2013. márc. 25. 20:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg leszoptak a földönkívüliek.
2013. márc. 25. 21:30
 26/30 anonim ***** válasza:

25.

És lenyelték, vagy kiköpték? :D

2013. márc. 25. 22:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Nagyon troll szag van itt!!! :D:D:D

Nem rossz próbálkozás még röhögtem is rajta de legközelebb valami jobb sztorit találj ki. :D

2013. márc. 26. 14:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Most már azt kell mondjam, szélsőségesen troll vagy, de javulsz :D
2013. márc. 26. 15:01
 29/30 anonim ***** válasza:

Itt egy cikk szerintem ez is ufo-tól van:

[link]

Csak abban különbözik hogy itt a "férj" csak kitalálta az egészet, mert egy unatkozó kö.csög :D

2013. márc. 26. 19:10
 30/30 anonim ***** válasza:

Lehet viccelődni, de nem tudjátok, hogy mire képes egy reptoid a villás nyelvével!

Az anunakikról nem is beszélek!

2013. ápr. 2. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!