Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Segítség! Teherbe ejtették az...

Segítség! Teherbe ejtették az idegenek a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Körülbelül egy éve ismerkedtem meg a barátnőmmel, ő az első, és azt gondolom, az igazi. Az ismerőseim nagyon ellenezték, mikor bemutattam nekik, szerintük csak ki akar használni, meg a szüleim kapcsolatait kihasználva előrejutni, de ő biztosított, hogy csak irigyek a kapcsolatunkra, és a régi életét maga mögött hagyta. Azóta persze már új barátaink vannak. Néhány hónapja velük, két barátnőjével, Olaszországba mentek síelni egy hétre, és különös élményük volt az egyik este: elmentek szórakozni, ám ő nincs hozzászokva az alkoholhoz, és valaki tehetett is valamit az italába, ezért megkértek három olasz fiút, hogy kísérjék őket a szállásukra, mert félnek egyedül. Eztán már alig emlékszik valamire, de különös fényeket látott, és azt, hogy egy fekete szemű valami, vagy valaki felé hajol. Azt hitte, csak álmodja a dolgot, ám nemrég bejelentette, hogy gyereket vár! Olvasta, hogy ilyen élménye már többeknek is volt, akiket elraboltak. Eddig nem hittem az idegenekben, de miért hazudna? Én szívesen felnevelném a gyereket, de mi van, ha valami szervi elváltozása lesz, esetleg még a születés előtt történik vele valami? Annyit mindent hallani mostanság, én tőle hallottam elsősorban, magzatrablásokra gondolok például. Máshol hülyének néztek, remélem ti tudtok segíteni!

2013. márc. 24. 20:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
hát ez elég Pataky Attila szintű
2013. márc. 24. 20:35
 2/30 Lilith1994 ***** válasza:
83%
Bocsi de szerintem ez egy alibi duma a megcsalásra. Én is hallottam már ezt-azt de ez gyanús, nem meg ott volt az a három olasz fiú, honnan tudod hogy nem ők voltak, ha valaki bele rakott valamit a piájába akkor hallucinálhatott is ám, hallottam ám ilyenről. Nem vagyok szkeptikus le szögezem de sok a fura körülmény.
2013. márc. 24. 20:37
 3/30 anonim ***** válasza:
83%

bocsi,de szerintem itt is hülyének néznek!

ha,terhes is,akkor az biztos,hogy nem egy ufótól

2013. márc. 24. 20:38
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
haver...a csajod leitatták majd megdugták az olasz niggerek nem pedig az ufok
2013. márc. 24. 20:46
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

:D hatttalmas sztori

Nincs mitől tartanod!

Hamarosan megszületik a kis lurkó. Készíttetsz egy apasági vizsgálatot és kész. Három lehetőség van.

1. A te gyermekedet várja

Bármit is gondolj erről most. Nincs ennél szebb és fontosabb dolog az ember életében. Nyertél! :)

2. Simán megcsalt a barátnőd.

Akkor legalább idejében kiderül és nem kell más gyerekével, meg egy ribivel tengetned az életedet. Nyertél! :)

3. A genetikai vizsgálatok megállapítják, hogy a baba földönkívüli. Gazdag vagy! Nyertél! :)

2013. márc. 24. 20:49
 6/30 anonim ***** válasza:

Terhes egy lány és a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy a földönkívüliek termékenyítették meg... ?

1. Ha drogozott, akkor valószínűleg hallucinált.

2. Ha nem nagyon bírja a piát, akkor valószínűleg az miatt nem emlékszik semmire. És se nagyon emlékeztem semmire miután legelőször berúgtam.

3. Lehetséges, hogy az olasz fiúk kihasználták a helyzetet, hogy a barátnőd nem volt teljesen öntudatánál. A piának és a drognak köszönhetően.

---

Az már más kérdés, hogy ez a kérdés valószínűleg fake. Ugyanis nem írtad volna le az első három TELJESEN FELESLEGES sort, ha nem azt akartad volna bizonygatni, hogy valódi a történet.

2013. márc. 24. 20:57
 7/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nem élhettünk szexuális életet, azt mondta, nőgyógyászati problémái vannak, és emiatt nem lehetek vele. Többször is járt külföldön, meglátogatta Európa legjobb kórházait, de sosem tudtak neki mit mondani az orvosok. Én sajnos sokat dolgozom, ezért nem tudtam elkísérni ezekre az utakra, emiatt nagyon rosszul is éreztem magam, bűntudatom volt. Aztán ezzel az olasz úttal igyekeztem kiengeszteli, lehet nem kellett volna!
2013. márc. 24. 21:11
 8/30 anonim ***** válasza:
93%
xD téged jól átbaszott az a csaj :sD részvét.
2013. márc. 24. 21:18
 9/30 nemelfogult ***** válasza:
100%

Kamu kérdés, mint a múltkor alienek által terrorizált lányáért aggódó anya.

Ha tényleg zavarna a dolog... pont ide nem írtál vona be.

2013. márc. 24. 21:48
 10/30 anonim ***** válasza:

Fel vagy szarvazva. Ennyi.

És még hülye is vagy ha maradéktalanul benyelted ezt a sztorit.

Jól megdugták csak védekezni nem volt eszük, így beetetett ezzel a rakás szarral. Ha rám hallgatsz ott hagyod a búsba, nehogy elhidd, ezt az agyrémet.

2013. márc. 24. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!