Segítség! Teherbe ejtették az idegenek a barátnőm?
bocsi,de szerintem itt is hülyének néznek!
ha,terhes is,akkor az biztos,hogy nem egy ufótól
:D hatttalmas sztori
Nincs mitől tartanod!
Hamarosan megszületik a kis lurkó. Készíttetsz egy apasági vizsgálatot és kész. Három lehetőség van.
1. A te gyermekedet várja
Bármit is gondolj erről most. Nincs ennél szebb és fontosabb dolog az ember életében. Nyertél! :)
2. Simán megcsalt a barátnőd.
Akkor legalább idejében kiderül és nem kell más gyerekével, meg egy ribivel tengetned az életedet. Nyertél! :)
3. A genetikai vizsgálatok megállapítják, hogy a baba földönkívüli. Gazdag vagy! Nyertél! :)
Terhes egy lány és a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy a földönkívüliek termékenyítették meg... ?
1. Ha drogozott, akkor valószínűleg hallucinált.
2. Ha nem nagyon bírja a piát, akkor valószínűleg az miatt nem emlékszik semmire. És se nagyon emlékeztem semmire miután legelőször berúgtam.
3. Lehetséges, hogy az olasz fiúk kihasználták a helyzetet, hogy a barátnőd nem volt teljesen öntudatánál. A piának és a drognak köszönhetően.
---
Az már más kérdés, hogy ez a kérdés valószínűleg fake. Ugyanis nem írtad volna le az első három TELJESEN FELESLEGES sort, ha nem azt akartad volna bizonygatni, hogy valódi a történet.
Kamu kérdés, mint a múltkor alienek által terrorizált lányáért aggódó anya.
Ha tényleg zavarna a dolog... pont ide nem írtál vona be.
Fel vagy szarvazva. Ennyi.
És még hülye is vagy ha maradéktalanul benyelted ezt a sztorit.
Jól megdugták csak védekezni nem volt eszük, így beetetett ezzel a rakás szarral. Ha rám hallgatsz ott hagyod a búsba, nehogy elhidd, ezt az agyrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!