Engem elrabolhattak az UFO-k?
Figyelt kérdés
Tegnap este arra lettem figyelmes, hogy amikor a kocsmából hazafele mentem hirtelen egy nagy fényfoltot láttam! Utána pedig már a következő kép az volt, hogy otthon az ágyamban fekszek! Egész nap gondolkoztam, hogy lehetett ez, mert amikor kimásztam az ágyból még a hajam is le volt egyik oldalt vágva!
Kérdem én, akkor most hogy vihettek el, és tudnak fodrászkodni is, vagy nem is Ufo-k voltak azok?
2013. márc. 23. 19:31
1/11 anonim válasza:
404-es kioperálja. Ne félj egyet sem.
2/11 anonim válasza:
Ezt a történetet anyád sem fogja elhinni neked.
Valld be neki, hogy részegen hazafelé tántorogva elgázoltak az úttesten.
3/11 anonim válasza:
Mostanában szerintem nem ritka, hogy levágják a hajad egy nagyobb buliban, vagy összefirkálják az arcod miközben alszol. Főleg, hogy még részeg is voltál valószínűleg.
4/11 anonim válasza:
Simán. Kérdés, hogy miért hoztak vissza?
5/11 anonim válasza:
hmmm érdekes. a kocsmából hazajövet találkozott idegenekkel egy haverom is. meg a barátnőm is. felettébb érdekes. na elmegyek a kocsmába és megnézem mi van ott hogy ennyi ufót látnak
6/11 anonim válasza:
Igen. Ha nem ittál volna annyit, akkor talán meg is úszhattad volna ezt az elrablást.
7/11 anonim válasza:
Kérdésben a válasz: "amikor a kocsmából hazafele mentem"
9/11 anonim válasza:
Érdekes,én úgy tudtam,hogy amerikában rabolnak csak a földönkívüliek
10/11 anonim válasza:
Gondolom a rendőr zseblámpáját láttad közvetlenül elájulás előtt. A kocsmában tudják, hogy UFO-elrablásra iszod magad? Ha rendes lett volna a pultos, ki se szolgált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!