404 Segíts, lehet hogy engem is elvittek?
Szia, nem régóta vagyok itt, csak elmondtam a sztorit egy barátomnak és hozzád irányított, mert azt mondta, 'ebben utazol', és elég hülyeségnek tartottam az egészet (bocs) de aztán elolvastam a posztokat és iszonyúan megijedtem, mert ugyanilyen tünetek vannak nekem is!
márc. 24. reggel fej, és hasfájással ébredtem, és tökmeztelenül! a pizsamám azóta sincs meg, és biztos hogy pizsamába feküdtem le, amúgy se alszom teljesen meztelenül. nem is mentem melózni, hanem a dokihoz, azt hittem bekaptam a vírust aminek már szezonja sincs...de az orvos a fej és hasfájáson kívül nem talált semmit, tehát hazamentem. Otthon kidobtam a taccsot, és észrevettem hogy valami keményebb dudor van a köldököm felett 1, 1,5 cmrel, nem kitüremkedő, de szabadszemmel egy kicsit lehet látni. az azt követő napon még hánytam de utána semmi. azóta kérdeztem meg a barátom és írtam ide...tényleg elvittek vagy csak paranoiás vagyok? TUTI hogy pizsamában aludtam! kérlek segíts!
van olyan hogy a pedáli humanoid flották elrabolnak embereket hogy nyomkövetőt tegyenek beléjük ami egyben önmegsemmisítő is.
tudnak vele téged irányítani hogy információt szerezz a hamarosan bekövetkező reptoid invázióról..
ha bebuknál akkor megsemmisítenek..
nem csak azóta lehet benned hanem sokkal régebb óta...csak azért nem emléxel mert "küldetésen voltál"
amugy csak vicceltem...
a köldököd felett ahol leírtad ott egy nyirokcsomó van és ha kitapintod akkor észreveszed hogy a szegycsontod alatt kb 3 cm-re is van egy, amik vírusos fertőzéskor gyulladás hatására megkeményedhetnek..
és a meztelenség is a hőhullámok miatt volt, csak nem emléxel arra h levetkőztél...
Iszonyat buli volt, te tényleg nem emlékszel semmire ?
hát jól kiütötted magad, mi azt gondoltuk, hogy te nem vagy ember, olyan dolgokat csináltál, hogy én 1 hónapig hánytam volta utána :)
A videókat csak tiszteletből nem raktuk fel a netre.
404 biztos segít neked. Nézd csak ide gyakran szokott írni:
"Tuti elvittek". Mire gondoltál? Paranoiás vagy! Fogadok, hogy valami "normális" problémád van. Mellesleg minek írsz éjfélkor??
Egy lehetséges ok: alvajársz. Szerintem helyezz el valamelyik éjjelre egy kamerát a szobádba, az levideózza, hogy mi történik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!