Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz, amit ez a Reptoid...

Igaz, amit ez a Reptoid szociológus mond? Meg tudnád-e cáfólni?

Figyelt kérdés

Most olvasgatom ezt az érdekfeszítő olvasmányt és meg kell mondanom, hogy sokmindent helyrerak amivel a tudomány már egy évszázada sem tud mit kezdeni. Kezdem elhinni, hogy idegenek és reptoidek vannak. Erre mit mondtok szkeptikusok?

[link]

2013. márc. 20. 21:50
1 2 3
 21/23 DarkLantern ***** válasza:

Erősen kamu szaga van a dolognak.

Nem olvastam végig mert már láttam filmben (Doctor Who 5.évad 8-9-edik rész)

Ha léteznének nem lőné le a poént azzal a reptilian hogy elmondja merre kell figyelni az "űrhajóikat", ha titokban akarsz tartani valamit nem mondod meg hogy merre szoktál császkálni a hajóiddal. Azonlívül a reptilian az emberi viselkedést tanulmányozza. Miért mutatná meg magát?

Egy titok addig titok amíg csak 2-en tudják, amiből 1 halott.

2013. máj. 10. 12:04
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom miért kamu, bár a legtöbb ember itt sose fogja ezt felfogni. Én elolvastam.

Először is kezdjük ott, hogy az iró neve fel se bukkan ezen kivül sehol. Másodszor folytassuk ott, hogy a szöveget magyarról forditották angolra. Tudom, mert semmiféle eltérés nincs a megfogalmazásban, ami visszafele nagyjából lehetetlen, mivel soha nem lehet pontosan átültetni, és nincs ennyire egyszerű angol szöveg, ha valaki a saját anyanyelvén irta. Folytassuk ott, hogy a kérdező és a válaszoló személyét nem lehet stilusban elkülöniteni egymástól, tehát mindkettőt ugyanaz az ember irta. Aki ennyiből se képes felfogni, hogy kamu az egész, annak is a bénább fajtája, amivel kizárólag alacsonyabb intellektusú embereket lehet még hülyébbé tenni az egy tökéletes idióta (a leirásban szerepló biológiai, fizikai és szociológiai abszurditásokat szándékosan fel se hoztam, odáig már el se kell jutni).

Összegzésül: egy gyökér, unatkozó, magyar naplopó irta az egészet.

2013. máj. 10. 17:33
 23/23 anonim ***** válasza:

először elolvastam...volt egy huha !!!ez igaz??? érzésem!

eltelt pár hét, még egyszer elolvastam, már nem tűnt annyira érdekesnek és nagyon kamuszagúnak tűnt...

mire a végére értem, én is azon agyaltam, h melyik scifi író vagy unatkozó ember írta mindezt, és mi értelme volt??

sajnos ennyi dezinformáció van ebben a témában, ezért még aki reálisan , de nem szkeptikusan is közeledik e témához, az is kétkedve fogad minden dolgot.

las pl a youtube-n lévő rengeteg szerkesztett videó

2013. máj. 10. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!