Igaz, amit ez a Reptoid szociológus mond? Meg tudnád-e cáfólni?
Most olvasgatom ezt az érdekfeszítő olvasmányt és meg kell mondanom, hogy sokmindent helyrerak amivel a tudomány már egy évszázada sem tud mit kezdeni. Kezdem elhinni, hogy idegenek és reptoidek vannak. Erre mit mondtok szkeptikusok?
Olcsó húsnak híg a leve.
Rövid szövegnek, híg a veleje.
Erre mit mondok? Azt, hogy nem fogok 200 oldalt elolvasni, nincs most türelmem hozzá. Annyit szeretnék hozzáfűzni a pár részlethez amit olvastam, hogy ilyet rengeteg ember tud írni. Sok ilyet láttunk már, egyszerű, idegenes párbeszédes klisés iromány. Persze, nyilván jól kidolgozott de attól, hogy valaki ír pár jó sort, a leírtak még nem lesznek valósak. Lásd Harry Potter. Lássuk be, elég jó könyvek, de hiszünk csak miattuk a boszorkányokban és varázslókban? (Jó, valaki biztos...) És miért nem hiszünk? Mert nincs odaírva, hogy az író varázsló, vagy megtörtént eseményeken alapul. Ezt az irományt is teljesen máshogy kezelnéd, ha az elejére oda lenne írva, hogy kitaláció. Akkor már te sem hinnéd, hogy ezek valós dolgok. Nem a szöveg tartalma miatt gondolod, hogy ezek létező dolgok, hanem mert hinni szeretnéd, hogy azok.
Üdv, Waulberg Veronika. Ja nem, bocsi. Az te vagy.
Az ufók itt vannak:
http://www.youtube.com/watch?v=xUwdGhG3GJs
És közöttünk járnak:
http://www.youtube.com/watch?v=29KcAzCHlB4&feature=youtu.be
De te is bármikor ufóvá válhatsz:
Persze, rögtön megcáfolom: reptoidok nincsenek! Innentől aztán lehet továbbgondolni a cikk többi részének igazságtartalmát.
Egyébiránt beleolvastam, de nem tűnik valami hitelesnek. Egyvalamit pedig most leszögeznék, mert ennek valamiért elég sokan hajlamosak bedőlni. Az, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint még (!) nem talált választ egyes kérdésekre, az nem jelenti azt, hogy az első önjelölt prédikátor agyament elmélete helytálló lesz az adott kérdésben. Sőt, egy ilyen "interjút" hasonló tudományosnak tűnő kitalációkkal átszőve bármelyik tudós is legyárt neked, sőt, akár én is, csakhogy a tudományt épp az jellemzi, hogy valós mérésekkel, adatokkal, tényekkel, bizonyításokkal támasztja alá az elméleteit, ettől lesznek azok hitelesek. Ellentétben az általad linkelt szöveggel, amiben semmit nem találtam, ami hitelességre utalt volna.
Ezek az Indonéziában dolgozó ufológusok nem valami megbízhatóak. Náluk nagy a szegénység, és most éreztek rá a kapitalizmusra: vagyis képesek ilyen baromságokat is kitalálni, csak hogy pénzt csikarjanak ki hiszékeny emberekből.
A szöveg úgy kamu, ahogy van.
Szégyellje magát az is, aki fordította.
"de nem tűnik valami hitelesnek"
Ez a te dolgod fiam ! Én szubjektív megérzésekre nem alapozok. A TÉNYEK érdekelnek és kérem a többi olvasót a tények alapján cáfólja meg. Köszi:)
Tények? Na akkor tény, hogy a Földön nem élnek reptoidok, és annunakik, meg hasonló kitalált idegen fajok.
Az is tény, hogy az emberek szeretnek mindenféle rejtélyekben, sötét titkokban hinni, mert az olyan izgalmas.
És az is tény, hogy ezeket sokan kihasználják, és kilóra gyártják a hasonló "hiteles" történeteket, leírásokat, beszámolókat, amit persze a jól értesült "rejtélyhívők" gondolkodás nélkül benyelnek, mint kacsa a nokedlit.
Ezekből a tényekből az következik, hogy a belinkelt Lacerta interjú, úgy ahogy van, szemfényvesztés, szélhámosság, csalás.
De persze HINNI mindenben lehet. Aki elhiszi az interjú valódiságát, annak is kedves egészségére! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!