Igaz, amit ez a Reptoid szociológus mond? Meg tudnád-e cáfólni?
Most olvasgatom ezt az érdekfeszítő olvasmányt és meg kell mondanom, hogy sokmindent helyrerak amivel a tudomány már egy évszázada sem tud mit kezdeni. Kezdem elhinni, hogy idegenek és reptoidek vannak. Erre mit mondtok szkeptikusok?
Komolyan, a moderátorok nem látják, hogy ez csak szándékos trollkodás? Hogy Veronika ezredjére is visszatért?
Miért nem lehet az ilyen kérdéseket élből törölni?
Ha te csak a tényeket nézed akkor megkérdezhetem hogy miért teszel föl nap mint nap ehhez hasonló értelmetlen kérdéseket, és miért hiszed azt, hogy amiben idegenek szerepelnek az egyből bizonyíték a létezésükre?
Egyébként szerintem ne bántsuk a moderátorokat, nincs azért könnyű dolguk. Eleve elég sok kérdést kell átnézniük. És ott van még az is, hogy ha mondjuk az egyik ilyen troll kérdést törlik, akkor a másikat miért nem. Szóval hogy mi alapján döntsék el, hogy a kérdező trollkodik vagy csak nagyon idióta.
Értem én, hogy ez az egész kérdés trollkodás (ha nem, akkor csak Sheldon Coopert tudom idézni: I weep for the future of mankind), de ez az idézet annyira tipikus:
" (...) A TÉNYEK érdekelnek és kérem a többi olvasót a tények alapján cáfólja meg. Köszi:) (...)"
Nem a "szkeptikusok" állítanak valamit. Az bizonyítsa tényekkel az állítást, aki állít valamit. Mert hogy tudományos szempontból is hiteles bizonyítékot semmi ilyenre nem lehet látni, csak homályos, rommáfotosoppolt fényképeket, meg ilyen írásokat.
Kérdező... ki várja el tőled, hogy ilyen baromságokkal árassz el minket?
(Bármennyit fizet az illető, megduplázom! :D)
A repülő spagettiszörnyet meg tudod cáfolni?
Nem.
És, létezik?
Nem.
Na látod. Milyen cáfolatot szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!