Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz, amit ez a Reptoid...

Igaz, amit ez a Reptoid szociológus mond? Meg tudnád-e cáfólni?

Figyelt kérdés

Most olvasgatom ezt az érdekfeszítő olvasmányt és meg kell mondanom, hogy sokmindent helyrerak amivel a tudomány már egy évszázada sem tud mit kezdeni. Kezdem elhinni, hogy idegenek és reptoidek vannak. Erre mit mondtok szkeptikusok?

[link]

2013. márc. 20. 21:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Komolyan, a moderátorok nem látják, hogy ez csak szándékos trollkodás? Hogy Veronika ezredjére is visszatért?

Miért nem lehet az ilyen kérdéseket élből törölni?

2013. márc. 20. 22:40
 12/23 x) ***** válasza:
36%

Ha te csak a tényeket nézed akkor megkérdezhetem hogy miért teszel föl nap mint nap ehhez hasonló értelmetlen kérdéseket, és miért hiszed azt, hogy amiben idegenek szerepelnek az egyből bizonyíték a létezésükre?

Egyébként szerintem ne bántsuk a moderátorokat, nincs azért könnyű dolguk. Eleve elég sok kérdést kell átnézniük. És ott van még az is, hogy ha mondjuk az egyik ilyen troll kérdést törlik, akkor a másikat miért nem. Szóval hogy mi alapján döntsék el, hogy a kérdező trollkodik vagy csak nagyon idióta.

2013. márc. 20. 22:49
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Tényeket cáfoljak? Kedves kérdező, a kedvedért végigolvastam a teljes első interjút. Kár volt, fél órát elvesztegettem feleslegesen az életemből. No de visszatérve a tényekre, az a helyzet, hogy akitől származik ez a légbőlkapott interjú, azért nem volt teljesen hülye, mert egyetlen konkrét tényt sem írt bele, csak utalgat Bibliai említésekre, meg háborúra a dinoszauruszok kihalásának idején. Ennélfogva nincs benne egyetlen konkrétum sem, amit lehetne cáfolni. Persze ez a mértékű ködösítés és valós tények nélküli utalgatás már önmagában is gyanús, de amikor már sokadszorra hazudtolja meg önmagát, az már biztossá teszi, hogy hamis az egész interjú. Ilyenekre gondolok pl, hogy nem engedi, hogy a riporter lefotózza őt, vagy az eszközeit, mert titokban akarja tartani a saját létezésüket, de azért ad neki egy többrészes interjúsorozatot, amiben elég részletesen mesél a fajukról, és ami persze "nyilvánosságra" is lesz hozva. Igazán nagy észlények lehetnek ezek a reptoidok :D és hasonló logikai bakiktól hemzseg az egész, vagy legalábbis ameddig én olvastam.
2013. márc. 20. 22:53
 14/23 Szecsői Tibor ***** válasza:
61%

Értem én, hogy ez az egész kérdés trollkodás (ha nem, akkor csak Sheldon Coopert tudom idézni: I weep for the future of mankind), de ez az idézet annyira tipikus:

" (...) A TÉNYEK érdekelnek és kérem a többi olvasót a tények alapján cáfólja meg. Köszi:) (...)"

Nem a "szkeptikusok" állítanak valamit. Az bizonyítsa tényekkel az állítást, aki állít valamit. Mert hogy tudományos szempontból is hiteles bizonyítékot semmi ilyenre nem lehet látni, csak homályos, rommáfotosoppolt fényképeket, meg ilyen írásokat.

2013. márc. 20. 22:54
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező... ki várja el tőled, hogy ilyen baromságokkal árassz el minket?

(Bármennyit fizet az illető, megduplázom! :D)

2013. márc. 20. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Én meg tegnap beszélgettem Darth Vaderrel, de azt mondta, hogy ha bármilyen részletet el merek mondani, kinyír. Hát én láttam a moziban, hogy mire képes, úgyhogy hallgatok.
2013. márc. 21. 00:17
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Ez aranylaci honlapját inkább hagyjuk mert elhányom magam. Az akkor is hazudik ha kérdez! Balek. Aranylaci meg a társai 2012 december 21.-én lebukott amikor nem jöttek el a reptoidok. Aki ezek után is hisz neki az elmebeteg.
2013. márc. 21. 11:26
 18/23 anonim válasza:
19%
Ez nem reptoid, mükőn, lényeges különbség! Amúgy mindig hazudik, azt se találta el, mikor jövünk. Reapeal Penndel vezértábornok, Sajtóügyosztályi Főreferens
2013. márc. 21. 21:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Ha meg sem tudjátok cáfólni, minek szóljátok le a Reptoideket?
2013. máj. 9. 23:32
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

A repülő spagettiszörnyet meg tudod cáfolni?

Nem.

És, létezik?

Nem.

Na látod. Milyen cáfolatot szeretnél?

2013. máj. 10. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!