Így érdemes szociológusnak tanulni?
Figyelt kérdés
Egy rokonom a KSH-nál dolgozik, ha szociológusnak tanulnék ott biztos állás várna rám. Azaz kb. 3 év múlva.
Más irányban nincsenek ismerőseim, gépészmérnök meg orvos pedig úgysem leszek. Ami érdekelne, az a történelem-régészet vagy környezetvédelem, de ezekkel tök esélytelen elhelyezkedni.
A szociológia pedig érdekes, csak ilyenre alapozzak? Ha mégsem tudnak "berakni", lesz esélyem munkát találni?
2012. nov. 2. 22:12
1/1 anonim válasza:
nagzon érdekes dolgokról tanulhatsz, és hidd el teljesen más szemmel tekintesz a világra.Ha van ismerősöd aki tud neked m,ajd állást szerezni akkor szerintem menj,de tanuld ki jól a szakmát,h később is dolgozhass még benne.Viszont, ha elvégzed és mégsem jön össze az álás akkor nem biztos ,h meg tudsz belőle élni.Én azt végeztem,de szerencsére a tanulmánzaim során az egyetemen lehetőség adódótt rengeteg szakmai gyakorlatra, és ismerősőkre akik később engem hivtak, fel elsőnek ha volt valami meló,igy gyakorlatot,tapasztalatot lehet szerezni jo kis zsebpenzert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!