Érdemes postai ügyintézőnek tanulni?
Aki postás, az tudja miről beszélek.
Fizetés 0, elvárás az van dögivel, ebben az évben az értékesítés a lényeg, semmi más nem érdekes, csak meglegyen az éves terv, ami már akkor teljesíthetetlen, amikor megírják. Naponta kell jelentgetni az előző napi eredményekről mint a kommunizmusban, és ha nem teljesül jön a letolás. A főnök tiszta ideg, mert a kirúgás szélén áll, így mi is. A jutalék, műszakpótlék, pénzkezelési pótlék (én főpénztárosként kapok kb 2500 ft-ot (!) egy hónapra, úgy hogy 9 számjegyű összeg (!) megy át a kezemen egy hónapban...) szinte bagó. Persze azt mondják az értékesítésből szedd össze magadnak a jutalékot, ha nem tetszik, vagy válts munkahelyet. Ja csak ha én meg értékesítő akartam volna lenni, akkor nyilván arra a szakterületre megyek. Szóval postára ne gyere, ez egy jó tanács...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!