Ti hisztek abban, hogy köztünk vannak idegenek?
Mivel vannak olyan jelek, amik arta utalnak, hogy igenis vannak..
Csak normálisak írjanak, légyszí.:)
Talán az is nehezíti a dolgot, hogy valószínű nem egyfajta idegenekkel van dolgunk. Egymástól nagyon is eltérő élményekről hallottam. Aztán akik tökéletesen beolvadnak (ha van egyáltalán ilyen?), azok tökéletesen beolvadnak. Ha jól csinálják, nem tudhatjuk meg. Kérdés, hogy milyen célból? Szerintem, hogy "tanulmányozzanak minket" az nem túl meggyőző bár nem is lehetetlen. Kell legyen más alternatíva is.
"...mindenbizonnyal hamis észlelés is van nagyon sok.De ezek nem véletlenül történnek, valami van amiről mi nem tudunk.."
Ez érdekes, de nem biztos, hogy jól értem. Lehetne bővebben?
Az igaz, hogy nagyon nehéz dolgunk van, egyszer az miatt, amit írtál, másodszor a tudomány és a kormány hozzáállása miatt.
Nos, igaz, kicsit érthetetlenül írtam le, de siettem és elfelejtettem mit akartam valójában írni, de már eszembe jutott.:D Azt akartam írni, hogy az idegenek nem hiába mutatják meg magukat, direkt akarjék, hogy észleljék őket és ezzel akarnak valamit elérni, de hogy mit az számunkra titok.Lehet, hogy a kormány tudja az okát, csak nem árulják el..
Azonban van egy másik elmélet, miszerint előttünk is lakott volt a bolygó, de ahogy megjelentünk, "átadták" a helyet nekünk, s ők továbbálltak. A technológiájuk kb olyan lehetett, mint most a miénk..
De van még pár elmélet..
Közvetlenül nincsenek köztünk. Őket nem a mi mindennapjaink érdeklik, azt már tudják. Sokkal inkábba fejlődésünk, iletve annak üteme.
Ha, tételezzük fel, igaza van a paleoasztronautikusoknak, az idegenek "teremtettek" minket, csak a fejlődés érdekli őket.
Ha meg nem, akkor is ki kíváncsi egy csimpánz mindennapjaira? Sokkal inkább a családjuk felépítése érdekli a tudósokat. Azaz a közösségük.
Ha erre gondoltál:)
Ha arra, hogy vannak-e, és idejönnek-e ez szerintem nem kérdés. A fejlettségük sokkal magasabb mint a mienk, és ugyebár, az ember klónoz, sőt, már teleportál is.
Hát ige. Mindannyiótoknak igaza van. :D
De egy valami nem lehetetlen, hogy ők is ugyanúgy néznek ki mint mi és a tesfelépítésük stb. is ugyanolyan mint nekünk..akkor már nem lehetetlen megfigyelniük minket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!