Ismertek valakit, akit már raboltak el idegenek?
Figyelt kérdés
Az egyik "dokumentum" film szerint a Földön már közel 1millió ember számolt be arról, hogy elrabolták az idegenek, ez azt jelentené, hogy minden 7 ezredik embert rabolják el átlagosan. Így Magyarországon közel 1400 embert kellett volna elvinniük. Én eddig egyetlen magyar embertől sem hallottam, hogy kivizsgálták volna az idegenek. Ha nem véletlen eloszlás szerint választják ki az embereket, akkor hogy fognak rólunk pontos adatokat kapni? :(2013. jan. 24. 06:53
1/10 anonim válasza:
Pataki Attilát, 404-et. :D
Valójában csak olyan emberek mondanak ilyet a tapasztalataim szerint, akik a középpontban akarnak lenni.
Amúgy nem ismerek.
2/10 anonim válasza:
404-et nem ufók rabolták el, hanem meghívják :P
404 szokott rabolni ufókat !
3/10 anonim válasza:
azt a zálogházast biztosan - valami pataki attila
4/10 anonim válasza:
azokat nem elraboltak hanem csak simán elmeroggyant barmok.
5/10 anonim válasza:
elmeroggyant? azért csak vigyázz az ilyen kifejezésekkel, mert nemcsak zálogházas, hanem táltos, meg békamenet előtáncosa is! Nem lennék meglepve, ha nemsokára ezért minket is elrabolnának az "idegenek" :)
6/10 anonim válasza:
Igen, engem már elraboltak. Teherbe ejtett egy reptoid. Megszültem a kis reptoidot. Nem fizet utána tartásdíjat. A gyereket csúfolták az iskolában, hogy nagy a feje meg a szemei, párszor volt is belőle gond, mert dühös lett, és megette az osztálytársait. Azóta nem nagyon bántják.
7/10 anonim válasza:
A haveromat elrabolták, és ott buktak le, hogy a takaróhuzatába rakták vissza.
8/10 anonim válasza:
Ha egy fagyiskocsi áll ki a se.ggedből,akkor téged is elraboltak az ufók.
9/10 anonim válasza:
Hát...a szomszéd városban lakik egy bácsi, akit mindenki csak Szalámi néven ismer. Ő szokta hangoztatni, hogy a elvitték az idegenek. Azt állítja, hogy azóta nincs merevedése és, hogy van egy valamilyen "chip" az orrában, ami arra szolgál, hogy az idegenek újra megtalálják, ha esetleg megint szükségük lenne rá.
Persze lehet, hogy csak azért dumál ilyeneket, mert az alkohol megbomlasztotta az agyát. Nemtom.
10/10 Dalek Traak válasza:
Most közelítsük meg a másik oldalról! Ismertek olyan idegeneket akik raboltak már el embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!