Ti hisztek abban, hogy köztünk vannak idegenek?
Mivel vannak olyan jelek, amik arta utalnak, hogy igenis vannak..
Csak normálisak írjanak, légyszí.:)
Természetesen itt vannak:
Egy nap voltam a madaras teszkóban és megláttam egy feliratot az egyik ajtón: Idegeneknek belépni tilos.
Na ezt cáfoljátok meg valahogy :P
Sajnos ez igaz, és érdekes módon néha én is UFO-nak érzem magam.:D
Amúgy meg a kínai stb-k nem számítanak!:)
(Ezt a trollkodóknak üzenem.)
Számomra nem hit kérdése.
Mondjuk úgy, valószínűsítem, hogy igen, mert erre jóval több hiteles utalást látok, mint cáfolatot.
Azt, hogy az utcán közöttünk járkálnak emberi bőrben, már nem tartom túl valószínűnek.
Antimod, ha már köztünk vannak, vagyis vannak olyan technikai eszközeik, amiknez mi a közelébe se érúnk, miért lenne lehetetlen?
Vagy ők is úgy néznek ki mint mi..?
Nem mondtam, hogy lehetetlen. :) Csak ha leginkább technikai eszközökben figyeljük meg őket (az UFO-t értem ez alatt, mint repülő tárgyat), akkor nem értem, miért volna erre szükségük, ha egyszerűen emberi alakban, "fedetten" megfigyelhetnek gyakorlatilag bármit.
De nyitott vagyok, ha van megbízható forrásod, mindig utánanézek annak, ami foglalkoztat.
Sajnos nincs más bizonyítható forrásom, csak az amiket könyvekben olvastam.
Egyébként lehez, hogy ezt a csészealjas vagy éppen mikor mit, az emberek vagy kitalálták, vagy tud a kormány/ más ember valamit, amiket így akarják megcáfolni és eltitkolni.
"Egyébként lehez, hogy ezt a csészealjas vagy éppen mikor mit, az emberek vagy kitalálták, vagy tud a kormány/ más ember valamit, amiket így akarják megcáfolni és eltitkolni."
Sok minden lehet, de rengeteg az észlelés, szerintem túl sok ahhoz, hogy véletlen (természetes jelenségek félrenézése) és / vagy mesterségesen konstruált legyen.
A többiről érdekes volna, ha bárkinek lenne bizonyítéka, hacsak nem ő maga az emberbőrben létező földönkívüli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!