Raboltak már el az UFÓK?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 21:34
21/34 anonim válasza:
Na kedveskéim! Földönkívüliek vannak, léteznek. Attól, 'hogy amit nem látsz nem érzékelsz még LÉTEZIK. Vagy látod az áramot? Látod a Petőfi rádió adás-hullámhosszát? Neeem? Akkor az szerinted nincs is. Pedig az egyszerű Sokol rádiód "fogja"s megszólaltatja neked. Aki nem hiszi járjon utána, vagy hallgasson mindörökké...
22/34 Napkiraly válasza:
Engem mindig elraboltak, és kitakaríttatták velem az űrhajójukat. Egyszer tavaly novemberben a főnök irodáját takarítottam, amikor megláttam egy naptárat a falon, amin tök jó aluminiummaki csajok voltak neonruhában. Be volt rajta karikázva valamiért a december 21.-i dátum. Összecsavartam, és tetettem a gatyámba, azóta nem hallottam felőlük.
23/34 anonim válasza:
"Attól, 'hogy amit nem látsz nem érzékelsz még LÉTEZIK."
Mondd, kedves hozzászóló! Láttad már az egymillió €-val feltöltött letétemet? Vagy érzékelted valamilyen formában? Neeeeem? Érdekes. Pedig nem is LÉTEZIK.
24/34 anonim válasza:
Engem nem raboltak el.Én raboltam el őket.
25/34 tsirche válasza:
Engem egyszer gyíkká változtattak. De már elmúlt.
27/34 anonim válasza:
Fuuu engem már nagyon sokszor meg is eröszakoltak
28/34 anonim válasza:
Engem nem el, hanem kiraboltak.....cigány ufok voltak aszthiszem.......
29/34 anonim válasza:
Hogyne!! Rengeteg cimbim van a Marson, a Holdon, a Vénuszon. Kicsit furák, de nagyon jóban vagyok velük, űrskypon egyszerre nézzük a Barátok köztöt!! ( OMG, remélem csak vicceltél, ennyire hülye senki sem lehet!!) JÓ POÉN Haver :P
30/34 hahahanna válasza:
Pe-pe-persz-persz-e a-a-azót-a da-da-dado-dado-g-ok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!