Raboltak már el az UFÓK?
Iván vagyok. Keresett valaki?
Üdv:
Peti
igen, de lespanoltam velük, aztán közösen építettünk egy transztéri adóvevőt, és azóta is naponta kommunikálok velük, és tanulom a nyelvüket. megtudtam, hogy az általunk Gliese 581d néven számontartott bolygóról jöttek, és a tervük az volt hogy 2012. 12. 21-én felveszik velünk a nyilvános kapcsolatot, de túl sok az idióta a Földön, ezért még várnak, hogy az emberiség felnőjön a Bolygóközi Szövetségi tagsággal járó felelősséghez.
ja, és kikérték maguknak amikor megmutattam nekik a kérdésedet, mivel ők nem UFO-k(unidentified flying object, azonosítatlak repülő tárgy), hanem a mi szempontunkból földönkívüliek. és nem értették, hogy miért pazarlom az időmet ilyen vombatképű lámákra ezen a szutyok virtuális felületen.
üdvözletem.
Csak tájékozódni kell már tudjuk,hogy az ufok földi gyártmányok / AURORA/ nézzétek a friss híreket.
üdv:dava
Nem, én szoktam embereket rabolni.
Egy ufó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!