Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Leszállnak az ungvári UFÓ...

Leszállnak az ungvári UFÓ leszállóhelyre az UFÓK 21-én?

Figyelt kérdés

Tanuló Diákok csoportjai leszállópályát építettek ki az ufók számára. Az ungvári leszállópálya egy űrsikló méretű űrhajó fogadására alkalmas.

Az esemény szervezője szerint ahelyett, hogy az emberek egymást gyilkolnák, inkább más civilizációkkal kellene az érintkezést keresniük. "Ha sikerülne kapcsolatot teremteni más értelmes lényekkel, akkor a miénknél fejlettebb technológiákra is szert tehetnénk. Így talán megmenthető lenne a Föld az emberek öngyilkos tevékenységétől" – nyilatkozta a Híradónak Júlia Bonkaló, az Ugvári Nemzeti Egyetem Turisztikai Tanszékének diákja, a megmozdulás szervezője.

A leszállópályát az ufóvárók tizenkét féle táblával szerelték fel. Egy mini űrhajót is eszkábáltak, hogy az odavonzza a csészealjakat és megmutassa az UFÓKNAK, hogy mire is való a hely. Arra az esetre, ha a fejlett civilizációnak gondot okozna a parkolás, az ufóvárók segítséget is tudnak nyújtani az űrhajó biztonságos leállításában. "A repülő masinát nem volt nehéz összehozni. A távirányítós helikopterek és kisrepülők alkatrészeiből raktam össze" – mesélte Jurij Rezvij, a szerkezet megalkotója.

Az első alkalommal az űrlények még nem jelentkeztek, ám a diákok abban bíztak, hogy szemmel tartották őket, ezért rendszeresen kijárnak majd az ufó várásra.

2012. dec. 17. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy az ungvári leszállóhelyet választanák. Valószínűleg az idegenek leszállás előtt felmérik a földünket és a legfejlettebb és legintelligensebbnek tűnő lakott környéken fognak leszállni. Kötve hiszem, hogy ez Ungvár lenne, bármennyire is szeretnék a Ugvári Nemzeti Egyetem Turisztikai Tanszékének diákjai.

Egyébként nem értek egyet Júlia Bonkaló kijelentésével. Történelmi tény, hogy azok a civilizációk mindig szenvedtek, akiknek a fejlődésük során kimaradtak bizonyos korszakok. Pl.: Az 1800as évek végén és 1900as évek elején ugye feltérképezték és gyarmatosították Afrikát, aminek következtében jelentős fejlődési szakaszok kimaradtak. Mindennek köszönhető, hogy most ott éhínség, szegénység és itt-ott diktátorok sanyargatták a népet.

Amennyiben az idegenek leszállnának a földön és átadnák a technológiájukat, valószínűleg többet ártanának nekünk, mint amennyit segítenének.

2012. dec. 17. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Valaki írjon a moderátoroknak, hogy akit cirka két napja bannoltak, máris újraregelt...
2012. dec. 17. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:

"Leszállnak az ungvári UFÓ leszállóhelyre az UFÓK 21-én?"

jé nem is tudtam,hogy van Ungváron külön UFO- leszálló helyXD

2012. dec. 17. 20:04
 4/9 Dalek Traak ***** válasza:
Nem. Csak úgy nem lehet odacsalni az idegeneket egy adott helyre.
2012. dec. 17. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Az űrsikló nem alkalmas hosszútávú űrutazásra. Arra való, hogy kilépjen a légkörből, és pályára álljon néhány száz kilométer magasan. Az UFO pedig továbbra is az Azonosítatlan Repülő Tárgy...
2012. dec. 18. 01:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ez az, nekem meg fél év után úgy kellett nagyon szép leveleket írogatnom, hogy ugyan erről az IP-ről hadd használhassam az oldalt.
2012. dec. 18. 15:13
 7/9 anonim válasza:
Oké de ki mondta, hogy leszánlak? Szerintem az is lehet hogy az égben maradnak...
2012. dec. 18. 20:58
 8/9 rambo93 válasza:
Ez jó ez tetszik,mindjárt ásók egy gödröt a kertben és kiülök UFOt várni hátha....leszálnak XD
2012. dec. 20. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Asszem nem szálltak le :(
2012. dec. 22. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!