Raboltak már el az UFÓK?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 21:34
1/34 anonim válasza:
hogyne, most is náluk vagyok
vizsgálják a GYK-n az emberi hülyeség változatait, és nekem kell mindennap belépnem, hogy kommenteljünk
téged is látnak ám....
2/34 Zsu Zsuzsi válasza:
igen, de legutóbb megszöktem
amúgy téged nem Ivánnak vagy Petinek hívnak?
3/34 A kérdező kommentje:
de igen
2013. jan. 24. 21:56
4/34 anonim válasza:
Engem már többször is, de szerencsére mindig sikerült kiszabadulnom.
5/34 anonim válasza:
Még nem. Ma még nem. Azt hiszem.
6/34 anonim válasza:
Igen raboltak már el, de lespannoltam velük és még az egyik űrjárgányukat is odaadták, ott parkol lent a garázsban, csak sokat eszik:)
7/34 anonim válasza:
Az en családomban viccen kívül tortent több ilyen eset amire mas magyarázatot nem találtunk, en is talalkoztam mar velük. Sokat tudnék mesélni, ha gondolod szívesen leírom uziben.
8/34 anonim válasza:
Amióta elraboltak, soha nem tudom befejezni a monda
9/34 anonim válasza:
Azt már hallottam,hogy akiket elvisznek azoknak kiesik pár óra az emlékezetükből.Ilyen emlékezetkiesés velem is előfordult már.Amikor próbáltam visszaemlékezni gondoltam arra is,hogy esetleg az UFÓ-k keze lehet a dologban de aztán szép lassan kijózanodtam.
10/34 anonim válasza:
A tufók, de leitattam őket egy kis Bartos Ezerjóval.
Magától a Möstertől kaptam ilyen esetekre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!