Ez vajon igaz lehet, úgy érzem már világosan látok mindent?
Figyelt kérdés
Volt egy film multkor a film + on asszem Trópusi Hőség címmel, és abban volt hogy űrből érkező velociraptorok érkeznek a Földre, és itt gyilkolásztak.. Talán a film azért nem annyira pozitívan értékelt, mert talán igaz lehet és jönnek..
Talán tényleg igaz a reptoidos dolog..
2012. dec. 19. 16:10
1/9 anonim válasza:
Ha minden igaz lenne, amit a filmekben megírnak, akkor már régen kiírtottak volna minket a különböző mutáns állatok. :-)))))
2/9 x) válasza:
Remélem hogy csak trollkodsz és nem vagy ennyire idióta.
3/9 anonim válasza:
Tévedsz, nem trollkodom és idióta sem vagyok. :-)))
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a Trópusi hőségben ilyen lett volna :D
Gyilkos hőség a címe :) Azért alul értékelt, mert gagyi az animáció, a színészek amatőrök, nincs benne semmi logika. Lehet, ha Spielberg, vagy James Cameron, vagy akármelyik nagy rendező készítette volna el, akkor nem ilyen amatőr módon lett volna megoldva az egész film.
6/9 anonim válasza:
Ja és hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem igaz a történet, és nem jönnek a velociraptorok :)
7/9 anonim válasza:
Én a Buffy a vámpírok réme után éreztem hasonló megvilágosodást. :D
8/9 anonim válasza:
Én meg akkor világosodtam meg amikor először láttam a Doctor Who -t. Azóta másképp látom a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!