Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Évekkel ezelőtt olvastam a...

Évekkel ezelőtt olvastam a neten egy magyar férfiről aki elég sok mindent mesélt az UFO-król, de most nem találom, valaki nem emlékszik rá véletlenül?

Figyelt kérdés
Nem tudom a nevét sem, de meglepő részletességgel számolt be arról, hogy a földönkívüliek is léteznek, sőt köztünk is megtalálhatok. Itt élnek velünk, talán a föld alatt (is) de nem is ez folt a lényeg. A beszámolója elég megdöbbentő és hihető volt. Vagy nagyon nagy képzelőereje volt az úrnak, vagy tényleg volt némi igazság abban amit mondott. Azóta sem hallottam róla, szerintem ennek is oka lehet. Minden esetre jó lenne újra olvasni róla újra.
2012. jún. 19. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
404 lehet az embered :D
2012. jún. 19. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, minden 3. kérdésben benne van a neve/reptoidok...
2012. jún. 19. 16:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem nagyon szoktam foglalkozni a témával csak a napokban eszembe jutott és keresem régóta, de nem találom.

404?? Hááát könnyen lehet, hogy most ezen a néven "fut" , de nekem valami Gábor rémlik (ez sem 100%-ék)

Köszöm utána nézek :)

2012. jún. 19. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Pataki Attila? :D
2012. jún. 19. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a Medvedisznóembert keresed.
2012. jún. 19. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 19. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Megfeledkeztetek arról hogy 404 nem magyar, csak magyarul ír és Magyarországon tartózkodik jelenleg, az Egyesült Államokból származik.
2012. jún. 19. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
És azt honnan tudod hogy ez a csóka nem magyar :D
2012. jún. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!