A Magyar Sziget hagyományőrző rendezvény? Véletlenül sem náci fesztivál?
"Hurst bizalmasan elárulta a Sun álcázott riportereinek: szigorú utasítást kapott arra, hogy nyilvánosan soha ne használja e náci köszöntéseket, nehogy valaki kamerával felvegye, mert az károsítaná a BNP által saját magáról "gondosan kialakított képet"."
Ezen nevettem.
"évben bejut valamilyen ellenséges újságírócsoport"
Ellenséges?
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ennek inkább örülök.
A Magyar Sziget egy burkolt neonáci, szélsőjobboldali és horogkeresztény (keresztény-náci) fesztivál.
Azért alakult, mert egy csoport náci a Szigetet "Zsiget"-nek nevezte és megint valami zsidó összeesküvés-anyámkínját fedeztek fel benne. Ezért kitalálták, hogy alakítanak egy széljobber fesztivált.
Tavaly a Jobbik a Sziget bojkottjára hívta fel a magyar fiatalokat, a Szent Korona Rádió meg valami keresztény összejövetelt ajánlott helyette.
Sziasztok!
Több dologra szeretnék kitérni.
Első: kifogásolták a Mein Kampf árusítását...tudtommal nincs betiltva, és egy irodalmi mű...és olvassátok el, és meglátjátok, hogy mennyire jó könyv...a végét leszámítva, a háború forgatókönyve...nem azt mondom, hogy szeretem Hitlert (elítélem én is, mint minden normális ember)...de ha mondjuk Móra Ferenc náci vezér lett volna, a könyve még ugyanúgy könyv. Irodalmi mű.
Második: horogkeresztes pólók...azokat is lehet hordani, mivel hiába tiltott jelkép, rengeteg kiskaput lehetne találni a törvény alól ez esetben...mert csak egy póló. Azon kívül ha már ekkora liberális demokraták vagyunk, fogadjuk el, hogy van aki így gondolkodik...ha a komcsikat nem blokkolják, ne blokkolják a fasisztákat se.
Harmadik: karlendítés...hihetetlen, hogy egyesek már egy karlendítéstől is félnek.
Negyedik: a "hibákkal" együtt is a Magyar sziget a legjobb fesztivál, biztos, hogy 1 db drogot se, és 1 db prostit se találsz...sőt még magát mutogató meleget sem...nem úgy mint egyes liberális fesztiválokon (Sziget).
Ötödik: rejehw...komolyan kezdi zavarni a szememet, hogy minden adandó alkalommal leírod az agymosott maszlagjaidat.
Adjon az Isten Szebb jövőt!
"kifogásolták a Mein Kampf árusítását...tudtommal nincs betiltva"
De, be van.
És sajnálom, hogy kezdesz unni, de a szélsőjobboldal egy valós veszély, ami ellen harcolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!