Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kinek mi erről a véleménye?

Kinek mi erről a véleménye?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9YsO_fuXbzc

4 része van,számomra megdöbbentő,de teljesen elfogadható bár ép ésszel jelenleg fel nem fogható dolgokat említenek:)

Kíváncsi lennék mások véleményére is,de kérnék mindenkit,hogy kulturáltan nyilvánuljon meg.:)

Köszönöm

2012. nov. 22. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az USA azért akart a Holdra menni a tudományos kutatásokon túl mert hidegháború volt és presztis kérdést csináltak belőle. A sok Apollo program közül az utolsót az USA-Koreai háború költségei miatt törölték, azóta pedig már a Mars a cél, minek ölnének dollár milliókat valamibe amit már ismernek.
2012. nov. 22. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Ne legyél ennyire könnyen befolyásolható légyszíves. Ilyen videót bárki tud csinálni.

Azért nem mennek oda vissza, mert nincs ott semmi érdekes, sivatag az egész, csomó kőzetet hoztak onnan, szóval már nincs mit onnan elhozni.

Néhány hetes hír, keress rá neten, hogy a NASA 25 éven belül űrállomást akar építeni a hold túloldalára. Érdekes, már nem félnek az idegenektől?

itt egy link pl:

[link]

2012. nov. 22. 20:05
 13/16 nemelfogult ***** válasza:
49%

"Szerintem van pár érdekes összefüggés és persze esemény a Holddal kapcsolatban, amit nem kéne egy kéz legyintéssel elintézni, de ez az Én véleményem. A videók, csak rávilágítanak olyan tényekre, amik már köztudottak, csak senkit sem érdekelnek, ha érdekel is az olyan kicsiny rétege a társadalomnak akit viszont kinevetnek a bolondos és hóbortos gondolkodása miatt."

Így gondolom én is. Sajnos aki nincs a legbelsőbb körökben ahol a döntések születnek (tehát mi mindnyájan) soha nem fogja biztosan tudni. Hosszabban és figyelmesen követve a dolgokat mindég találhatunk ellentmondásokat mind NASA, mind egyéb szinten, de bizonyítani és tényekkel alátámasztani nehéz, ha nem lehetetlen.

"Hisz még az sem biztos, hogy valaha is jártak a Holdon. A letűzött lebegő USA zászló miatt mondom."

Szerintem a NASA több Hold utazás képe stúdióban készült, de ez nem bizonyít semmit. Szuper fotókat akartak PR miatt és nem végeztek tökéletes munkát plusz alábecsülték az emberek figyelmét. Mindent, minden eshetőségre be akart biztosítani a NASA és az amerikai kormány is. Ismert például, hogy Nixonnal előre felvették a vissza nem térő űrhajósokat méltató gyászbeszédet is, csak, hogy minden be legyen biztosítva. És ez nem összeesküvés elmélet, hanem bizonyított tény.

2012. nov. 22. 22:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Nyilván nem hiszek el minden mondatot a videóból,de mostanság eléggé belemásztam a témába,így nyugodt szívvel el tudom fogadni,hogy létezhet élet a Holdon.

Továbbá kicsit elkanyarodva a témától,az USA irányító szerepe a világ "alakulásában" ismét csak bebizonyosodott.Lehetséges,hogy én vagyok a paranoiás (vagy minek is nevezzem:)),de én teljes mértékben el tudom hinni,hogy az USA, vagy bármely nagyhatalom a saját - legfőképp anyagi - érdekében hallgat el,vagy épp szivárogtat ki ilyen,vagy hasonló videókat.

Bár az,hogy mindez egy közösségi megosztón elérhető egy földi halandó ember számára,az igencsak meglepő már-már ironikus:))

2012. nov. 23. 00:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, gondolkodj rajta de ne kozold tenykent (tudom nem is tetted, csak reklamozod) mert a tobbseg es akik a tudomanyos reszebe astak bele magukat azok pedig meg vannak gyozodve rola hogy nincs semmifele elet a Holdon. A Holdat eleg konnyen meg lehet figyelni a Foldrol meg amatorcsillagaszoknak is es figyelik is esterol estere. Es eddig egyetlen bizonyitek sem kerult elo hogy lenne ott barmi.
2012. nov. 23. 03:30
 16/16 Darky ***** válasza:

. . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2012. nov. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!