Kinek mi erről a véleménye?
http://www.youtube.com/watch?v=9YsO_fuXbzc
4 része van,számomra megdöbbentő,de teljesen elfogadható bár ép ésszel jelenleg fel nem fogható dolgokat említenek:)
Kíváncsi lennék mások véleményére is,de kérnék mindenkit,hogy kulturáltan nyilvánuljon meg.:)
Köszönöm
Ha megnézted a videót,akkor láttad,hogy pont azt taglalgatja,hogy igenis van ott élet...sőt,"épületek" és idegen hajók is.Illetve számomra elgondolkodtató az a jól bevett mondás - nálunk,egyszerű halandóknál - hogy, "senki sem tudja"...
Olvastam vhol,hogy Niel Amstrong írt egy könyvet,ami soha nem jelenhetett meg...vagy vmi ilyesmi,már nem nagyon emlékszem.Az vajon mért volt?:):)
Senki nem állította 100% bizonyossággal hogy bizony épületek, meg idegen űrhajók vannak a Holdon. Ez olyan mint a marsi erdők, meg tavak amiket lehet látni, aztán kiderült hogy persze semmi sincs ott.
Az meg egyenesen kizárt hogy légköre lett volna a Holdnak ami pár 100 év alatt eltűnt teljesen nyomtalanul.
Járt ember a Holdon, egy amatőr csillagász teleszkópjával bárki megbizonyosodhat róla. Ott a zászló, a tükrök és a hozzájuk kapcsolódó különböző eszközök, amiket kábelezni kellett, szóval nem csak ledobni a Holdra. Ott van még a holdautó, és sok egyéb dolog.
A videó meg egy hülyeség. Bár 10 évesen még el lehet hinni az ilyen dolgokat. Jelenleg felesleges a Holdra utazni újra, mivel konkrétan nincs ott semmi. Ha van is a mélyben vmilyen ásvány, azt meg nem éri meg kitermelni (ha jól tudom urán lehet fent, de lehet csak rosszul emlékszem). Csak az odautazás több millió dollárba kerül, ezért is felesleges felmenni.
Nem az a lényeg, hogy nincs értelme visszamenni, hanem, miért járt az USA nagyon sok alkalommal a Holdon, és miért szeretne a többi nemzet felmenni oda?
Sajnos annyi eshetőség van, hogy elkezdenek az emberek összeesküvés elméleteket gyártani, aztán az elmélet egyszer csak, tény lesz, és itt kezd el minden elborulttá válni. Van egy másik film és még sok ezernyi csillagászok által dokumentált esemény a Hold körül. Biztos van ott valami, amiért felmentek, csak éppen nem tudtak belőle profitálni, vagy már profitáltak, éppen ezért, nem tér oda mostanság vissza az USA. Sajna ameddig nincsen konkrét tény, addig minden elmélet marad, és az elméleteket mindenki úgy kezeli, ahogyan azt ő szeretné. Szerintem van pár érdekes összefüggés és persze esemény a Holddal kapcsolatban, amit nem kéne egy kéz legyintéssel elintézni, de ez az Én véleményem. A videók, csak rávilágítanak olyan tényekre, amik már köztudottak, csak senkit sem érdekelnek, ha érdekel is az olyan kicsiny rétege a társadalomnak akit viszont kinevetnek a bolondos és hóbortos gondolkodása miatt. Mindent mindenki önmaga döntsön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!