Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy mégsem voltak a...

Lehet hogy mégsem voltak a Holdon?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most azt fodog mondani, amit Én is a legvalószínűbbnem gondoltam. Az, pedig az, hogy voltak a holdon, bár az a holdutazás film, egy előre felvett földi sivatagban megkomponált felvétel, hogy legyen mit leadni, ha UFÓKAT találnak a holdon és mint kiderült a bennfentesek szerint találtak is. Ugye mindíg azt szokták mondani erre a hitetlenek, hogy van egy tükör a holdon és akkor ez bizonyítja, hogy voltak ott. Most arra gondoltam, hogy azt letudták dobni egy drónnal, egy robotrepülővel és az sem bizonyítja, hogy voltak a holdon, hiszen hiteles holdfénykép ma sem került elő, olyan amin a fény nem szórodi, mert nincsen légkör.
2012. okt. 4. 18:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Istenem, már megint ezzel, jönnek, hogy "ha nem, hiszel, akkóó minek írssz, idee??" Ne haragudj kedves kérdező, de ki vagy te, hogy megmondd mindenkinek, hogy mit nézzen, és mit nem? Meg hogyha már valaki más véleményen van mint te, akkor azonnal le kell hurrogni? És te mi alapján állapítottad meg, hogy a te IQ-d nagyobb, mint az egyik válaszadóé? Mellesleg ez az egész, hogy a holdra szállás megrendezett volt, bizony egy összeesküvés elmélet, és semmi köze nincsen a realitáshoz. Az meg, hogy a földönkívüliek onnan figyelik a földet ugyanolyan baromság. Azért hiszik el ilyen sokan az összeesküvés elméleteket, mert az emberek nagy többsége nem hozzáértő, ugyanakkor hiszékeny is egyben. Az emberben az evolúció során alakult ki ez a késztetés, hogy más verziókat is kitaláljunk néhány dologra, és váltig állítsuk azt, még akkor is ha rengeteg bizonyíték ellene szól. Ez történt a jelen esetben is, hogy a hiszékeny és tudatlan nagyközönség elhitte mind azt a baromságot amit néhány idióta talált ki, akinek szüksége volt egy kis pénzre és hírnévre.
2012. okt. 7. 10:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem voltak. Lehet lepontozni, de miért nem mennek ma is? Csák Csaba: Járt-e ember a holdon c. könyv
2012. okt. 8. 19:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Itt egy viszonylag bő lista azokról a harmadik felek által szolgáltatott bizonyítékokról, amelyek a holdraszállás tényét támasztják alá (angol):

[link]

Egyébként hülyeséget beszélsz, egyrészt nem tudom, az ufók hogy kerülnek ide, másrészt egy drón tökéletesen alkalmatlan az űrbéli, de még a légkör nélküli repülésre is, harmadrészt viszonylag egyszerű felszereléssel és viszonylag amatőr csillagászként is meglehetősen aprólékosan lehet a Hold felszínét fényképezni.

A Kétségek Éjfeketén Tornyosuló Monolitja

2012. okt. 9. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!