Lehet hogy mégsem voltak a Holdon?
Ez nem összeeskövés elmélet, egyszerű realitás. A holdon levő idegenek miatt csináltak egy előre elrendezett holdleszállást amit leadtak. aztán a holdra nem is szállhattak le mert nem engedték nekik, volt az a mikulás szó ami arra utalt, hogy ufók vannak ott.
Persze az is lehet hogy ez az összeesküvéselmélet és soha nem is akartak oda menni, mert nem is tudnak most sem.
A NASA egy egyszerű holdleszállást sem tud úgy lefényképezni a stúdióban hogy a papírmasé c betű ne látszon ki :LOL -.-
Na lol, az is összeesküvés elmélet hogy a holdon c betűkkel van telírva a talaj ?
már meg se próbállak meggyözni...
higgy amit akarsz. ehhez legalább még van jogod.
csak aztán szeretnék az összes összeesküvés hivötöl egy tömör magyarázó interview-et majd december 22-én, hogy nah vajon miért nem következett be a várvavárt 23784273. világvége:D
ehhez nem tudok mit hozzászólni már :'DDDDD
пидор^^
nem is vitatkozok veled kedves Kérdező!
attól, hogy te igy viszonyulsz azokhoz, akik nem abban hisznek amiben te, saját gyerekes viselkedésmódodat bizonyítja. Én hiszek az UFO-kban, de nem az ilyen elmeháborodott kitalációkban. Én csak leírtam a véleményem, mivel mostanában nagyon felkapott ez az "átb@szminketamédia" téma. A holdraszállás megtörtént, elfogadod-e vagy se, rajtad áll, de nem kell ócsárolni azokat akik az ellenkezőjét mondják amit gondolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!