Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy mégsem voltak a...

Lehet hogy mégsem voltak a Holdon?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most azt fodog mondani, amit Én is a legvalószínűbbnem gondoltam. Az, pedig az, hogy voltak a holdon, bár az a holdutazás film, egy előre felvett földi sivatagban megkomponált felvétel, hogy legyen mit leadni, ha UFÓKAT találnak a holdon és mint kiderült a bennfentesek szerint találtak is. Ugye mindíg azt szokták mondani erre a hitetlenek, hogy van egy tükör a holdon és akkor ez bizonyítja, hogy voltak ott. Most arra gondoltam, hogy azt letudták dobni egy drónnal, egy robotrepülővel és az sem bizonyítja, hogy voltak a holdon, hiszen hiteles holdfénykép ma sem került elő, olyan amin a fény nem szórodi, mert nincsen légkör.
2012. okt. 4. 18:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ez nem összeeskövés elmélet, egyszerű realitás. A holdon levő idegenek miatt csináltak egy előre elrendezett holdleszállást amit leadtak. aztán a holdra nem is szállhattak le mert nem engedték nekik, volt az a mikulás szó ami arra utalt, hogy ufók vannak ott.

Persze az is lehet hogy ez az összeesküvéselmélet és soha nem is akartak oda menni, mert nem is tudnak most sem.

A NASA egy egyszerű holdleszállást sem tud úgy lefényképezni a stúdióban hogy a papírmasé c betű ne látszon ki :LOL -.-

[link]

[link]

Na lol, az is összeesküvés elmélet hogy a holdon c betűkkel van telírva a talaj ?

2012. okt. 6. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:

már meg se próbállak meggyözni...

higgy amit akarsz. ehhez legalább még van jogod.

csak aztán szeretnék az összes összeesküvés hivötöl egy tömör magyarázó interview-et majd december 22-én, hogy nah vajon miért nem következett be a várvavárt 23784273. világvége:D

2012. okt. 6. 20:29
 13/23 A kérdező kommentje:
a marhaságaiddal ne is próbáljál meggyőzni. Én nem hiszek abban hogy december 21-én jönnek a Reptoidok, összemosól szándékosan minden elméletet. Minek jönnének, amikor már régen itt uralkodnak -.-
2012. okt. 6. 20:33
 14/23 anonim ***** válasza:

ehhez nem tudok mit hozzászólni már :'DDDDD

пидор^^

2012. okt. 6. 20:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna hozzászólnod sem kisfiú, hány éves vagy 10 vagy 12 ? Megírták, hogy aki nem hisz benne, minek jár ide. Ostobaságokaban hiszel.
2012. okt. 6. 20:37
 16/23 anonim ***** válasza:

nem is vitatkozok veled kedves Kérdező!

attól, hogy te igy viszonyulsz azokhoz, akik nem abban hisznek amiben te, saját gyerekes viselkedésmódodat bizonyítja. Én hiszek az UFO-kban, de nem az ilyen elmeháborodott kitalációkban. Én csak leírtam a véleményem, mivel mostanában nagyon felkapott ez az "átb@szminketamédia" téma. A holdraszállás megtörtént, elfogadod-e vagy se, rajtad áll, de nem kell ócsárolni azokat akik az ellenkezőjét mondják amit gondolsz...

2012. okt. 6. 20:51
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszel te semmiben sem, csak osztani jössz ide az észt, de ezt most benézted -.- Remélem más kategóriában sikerrel jársz és ott maradsz trollkodni.
2012. okt. 6. 22:29
 18/23 anonim ***** válasza:
"[...] ha UFÓKAT találnak a holdon [...]" Hány éves vagy?
2012. okt. 6. 22:52
 19/23 A kérdező kommentje:
I.Q-m nagyobb mint a tied -.-
2012. okt. 6. 23:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Szerintem te vagy maga a troll. Én is hiszek dolgokban, de amit te itt művelsz... :D
2012. okt. 7. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!