Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szürkék. Szürke idegenek....

Szürkék. Szürke idegenek. Tudna írni KONKRÉT, MEGTÖRTÉNT ESETET, ahol szürke idegen kísérletezett földi emberen? Kérem, csak az írjon, aki személyesen beszélt az áldozattal! Köszönöm.

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy konkrétan mi történt és hogyan élte meg az emberi alany.

2012. szept. 25. 00:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak nekem tűnt fel, hogy mennyire értelmetlen, amit ez az ember (vagy mi) ír?

Ti meg egymást heccelitek, hogy ki mennyire esik neki a másiknak, mintha bárki használná a fórumot trollkodáson kívül másra.

2012. szept. 25. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem Pataky Attila bőven tudna neked mesélni az élményeiről. :D

Ja, és 404 is, aki innen már lehetséges, hogy elköltözött, hogy hova, azt nem tudom.

2012. szept. 27. 13:35
 13/13 A kérdező kommentje:

annyit azért elárulok a szkeptikusoknak, hogy kaptam néhány konkrétnak és hitelesnek tűnő beszámolót ebben a témában

a provokációról:

ha provokálok, csak lezárt lényeket provokálok,

olyat, akinek értelme, szeme, szíve nyitva van: sosem!

továbbra is várom a beszámolókat ebben a témában (vagy esetleg kapcsolódókban)!

igyekszem minden értelmezést, tapasztalatot becsületesen megvizsgálni, nem pedig beskatulyázott módon megítélni

írjatok nyugodtan, bármi olyan valós vagy valósabb tapasztalásotok van,

ami túlmutat a megszokott (és elhitt) kereteken! :-)

2012. okt. 1. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!