Figyelmeztetlek benneteket?!
Figyelt kérdés
Én egy Plejád vagyok és szeretnélek figyelmeztetni benneteket. Mint már tudjátok a Szürkék szövetkeztek az árnyékkormánnyal a 2012. december 21.-i Reptoid invázió ellen. Most jön a lényeg, az inváziót áttették november 29.-re, szóval készüljetek és ami még rosszabb a Szürkék, az árnyékkormány és a Reptoidok szövetkeztek és közösen fognak inváziót indítani. A Drakóniaiak nem tudják még, hogy az emberek ellen, vagy mellett fognak harcolni, de mi Plejádok az emberek mellett leszünk. Arra kérek mindeki,t hogy csatlakozzon hozzánk és öljük le a szürkéket és a reptoidokat, mészároljuk le őket. Öljünk a szeretet erejével!!!! Remélem sokan csatalkoztok és megmenthetjük a földet!2012. júl. 12. 16:09
1/10 anonim válasza:
Ha valóban plejád lennél, nem írtál volna akkora böszmeséget, hogy "öljük le a szürkéket és a reptoidokat"... Látszik hogy fogalmad sincsen arról, hogy valójában mit képviselnek a plejádok.
2/10 anonim válasza:
Azzal a mondatoddal bebizonyítottad, hogy a tudatossági szinted a béka segge alatt van. Tehát semmi képen nem lehetsz plejád.
3/10 A kérdező kommentje:
De hát végeznünk kell velük !!! A szeretet és a béke nevében!
2012. júl. 12. 16:17
4/10 anonim válasza:
El vagy te tájolva kisfiam. A szeretet és a béka nevében nem lehet ölni. Mivel ilyen nincs. Inkább menj azt nézzed a carton networkot, az való neked.
6/10 anonim válasza:
Ez a sztori ott megbukott h az általad említett fajok közül egyik sem létezik, csak pár buta ember képzeletében, és az őket híven követők elméjében.
De én is figyelmeztetlek téged vmire: "Köszönjük a bejelentésed, amint moderátoraink tudják ellenőrzik a kérdést"
7/10 anonim válasza:
Át is került a humorba. Legközelebb ne próbáld meg lejáratni a plejádokat.
8/10 A kérdező kommentje:
" Legközelebb ne próbáld meg lejáratni a plejádokat." XDDDDD
Ezen jót nevettem, lejáratni azt, ami nem létezik xD
2012. júl. 12. 21:53
10/10 anonim válasza:
Ako dili mahadlok sa kaninyo nga ako ang usa ka espiritu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!