Ez melyik dokumentumfilm volt?
Arról volt benne szó, hogy az "idegen" faj ami látogatja a földünket (a szürkék), valójában időutazó emberek a távoli jövőből. Merthogy évmilliók múlva az evolúciós fejlődés miatt kb úgy néznek ki majd az emberek: nagy fej, mandula szemek, vékony végtagok, alacsony testmagasság stb.
Szóval melyik volt ez a dokumentumfilm? :) nem is tudom már hol láttam.
milyen elcseszett idióták járnak ide??!
Egy kérdésre nem tudtok normálisan válaszolni? Azt hiszitek vicces a szánalmas baromságotok?
A harmadik válaszolón kívül mind marhaságokkal spamoljátok a kérdést. de b*zdmeg ha lövésetek sincs a válaszról, takarodjatok innét.
Mellesleg okoskának (2. Válaszoló) mondom, nézz már utána mit is hívunk doku filmnek.. Valós dolgokról, eseményekről volt szó a filmben, csak azok mellett felvázoltak néhány hipotézist is. De attól, mert elhangzik néhány találgatás, már nem fogom mesefilmnek nevezni..
És nem mondtam, hogy én ebben a dologban hiszek, csak erre a momentumra emlékszem a filmből, de sok más érdekesség is volt benne, ezért keresem.
Amúgy jah, lehet discoveryn vetítették.
ma 23:13
ne fárasszuk egymást.. jó?
ma 23:18
igen igen :D ez volt az nagy valószínűséggel. ismerős az a bozontos hajú, meg a fura akcentusos csóka.
De jó, ennek több része is van, király.
Köszönöm a normális választ amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!