Mi a véleményetek erről a felvételről?
Az hogy ez csak egy részlet a Roswell-i UFO katasztrófa túlélő felvételből. A teljesebb anyagot itt találod: http://www.youtube.com/watch?v=BDqw0QkwGKI&feature=related
Bár az eleje természetesen grafika, az állítólagos felvétel az 00:27-től kezdődik.
Nem tudom valódi e.....
„…a lény mimikája, mozgása tökéletesen ráillik egy intelligens élőlény viselkedésére…”
Igen, a lény mimikája, mozgása tökéletesen ráillik egy FÖLDI intelligens élőlény viselkedésére.
Egy más bolygóról érkező koránt sem biztos, hogy emberszerű. Ha elfogadjuk, hogy nem vagyunk egyedül, miért kell ragaszkodnunk ahhoz, hogy kinézetük, testfelépítésük is hasonló, mint a miénk? És ha szitakötőre emlékezeteznek? Vagy hiúzra?
A földön nem sok intelligens lény van utolsó előtti :D
Ha ezek igazi felvételek akkor örülök hogy láttam őket ha meg nem akkor is tudom hogy valakik már láttak ilyen lényeket.De elég meggyőző a felvétel.Az eredeti film a földönkívüli test boncolásáról is eredetinek lett minősítve.
09.17-esnek:
A világegyetemben mindenhol ugyanazok az evolúciós és fizikai törvények uralkodnak, ezért "ragaszkodunk" ahhoz az elképzeléshez, hogy az idegenek emberszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!