Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a felvételről?

2012. júl. 1. 18:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Gondolj csak bele hogy az emberek 90% azt gondolja hogy biztos hogy kamu a mert hogy fent van a neten..stb

Pont ezért nem kamu.A többi 10%al meg ugy van a kormáby hogy kihinne nekik..!

2012. júl. 2. 16:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Egyébként az az úgynevezett megcáfolás teljesen más mint az eredeti.a Hollywood-ban tevékenykedő szakemberek akik különböző lényeket alkottak mint pl az Alien azok nyilatkozták az eredeti felvételről hogy ők sem tudnának ilyen hiteleset csinálni.

Persze állítani mindent lehet......Ezért nem fogjuk megtudni az igazat.Lehet neked van igazad lehet nekünk.

Az biztos hogy rengeteg a megválaszolatlan kérdés.És a megválaszoltak is mind máshogy hangzanak.

A lényeg hogy mit hiszel el.Én az ufo boncolást elhiszem és ezt a videót is.

Miért humanoidok? Ha például elhisszük azt a teóriát miszerint közük van az idegeneknek a föld alakulásához netán ők alkották az emberiséget akkor valószínűtlen hogy máshogy nézzenek ki.Ez is persze csak egy feltevés......

2012. júl. 2. 18:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Már csak azért is hasonlíthatunk rájuk,mert azt se tudjuk,honnét származunk! :D Nincs meg a közös ős! ezt mindenki tudja! :D
2012. júl. 2. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:

Éppen ezért írtam hogy ez csak egy feltevés,elmélet,teória.

Nem állítottam.De se én se te nem tudhatjuk.

2012. júl. 2. 22:08
 15/26 anonim ***** válasza:

Ám ha megnézitek a boncolós videóban szereplő idegent és ezt az idegent, látni fojátok hogy nem is hasonlóak....

Legalábbis a boncoltnak kisebbek a szemei és nagyobb a hasa.

de lehet csak én látom így.

2012. júl. 3. 07:43
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem csak te látod így.Szerintem sem pont ugyanolyanok de

miért kéne pont ugyanúgy kinézniük?

Emberek közt is rengetek a különbség.

2012. júl. 3. 14:00
 17/26 anonim ***** válasza:
jogos a kérdés,és a válasz is:D
2012. júl. 3. 19:33
 18/26 anonim ***** válasza:
am lehet,hogy 2 külön álló bolygóról származnak,vagy nem lehet?
2012. júl. 3. 19:34
 19/26 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a mai világban nem lehet megmondani melyik videó hamis vagy melyik nem. Lehet hogy csak az egyik igaz talán mind2 vagy egyikse. Hiába találgatunk aki meg tudja nem fogja elmondani :(
2012. júl. 5. 08:26
 20/26 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ott a pont! Sajnos igen,sosem tudjuk meg mik is az igaz dolgok és mik azok,amik hamisítványok.

Pedig azért jogunk lenne tudni az igazságot,bár azoknak az embereknek sincs joguk védekezni,akiket elragadnak az idegenek....

2012. júl. 5. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!