Létezik a belső föld?
Röviden összefoglalva mit szólsz ehhez ?
"Meg kell értenünk : A VILÁGEGYETEMBEN semmi sem úgy működik, mint ahogy azt mi elképzeljük. Mesterségesen gerjesztett hiedelmeink elfedik a valóságot. Tudatában kell lennünk a ténynek, hogy MINDEN BOLYGÓ, SŐT CSILLAG is üreges! Ez az üreg egy élettér, ahol élethullámokat tart az Egy Élő Isten megnyilvánulásban. Ez a normális állapotuk! Ezért ha pl. a földönkívüli civilizációkról beszélünk, akkor előbb meg kell vizsgálnunk, hogy képesek vagyunk-e a helyes megkülönböztetéséi képesség használatára. Ha ez nincs meg, el kell állni ennek a témának a vizsgálatától. Tehát ezek után már hozzá kell tennünk, hogy a fent említett lények az adott bolygó külső vagy BELSŐ felületén élnek-e! Mert a világon semmi nem mindegy! Így annak tudatában, hogy a világegyetemben mindenütt a bolygók külső felére zárták ki a HARAG kirobbanása után a bukottakat, megértjük a kijelentését a beavatottaknak: a „látható világegyetem” a romlottság és bűn lakhelye. Ezek a poklok, ahol a bukott emberiségeknek meg kell tanulniuk a leckét sok-sok fordulaton keresztül a visszatéréshez. Ez az önismeret rögös útja. Szembesülnie kell önnön lényvalóságával, hogy megismerhesse a maga teremtette világot, és ezáltal megtanulja megkülönböztetni a látszatot a valóságtól, mert csak akkor tudja felismerni az Örök Igazságot."
Ezt nem is ertem, mi az hogy belso Fold? A Fold belsejeben van meg egy bolygo vagy mi a szosz? Es kik laknak ott?Hogyhogy errol mi nem tudunk? Mi ertelme lenne elhallgtni?
"Ezek a poklok, ahol a bukott emberiségeknek meg kell tanulniuk a leckét sok-sok fordulaton keresztül a visszatéréshez."..........
Ez nagyon ugy hangzik, mint a reinkarnacio....valami ezoterikus hulyeseg lehet ez is megint. Hulyitik az embereket a plejadokkal, reptorokkal, intergalaktuikus foderácioval, zeta reticulival, az sok jutubon kikepzett "intelligens" ember meg be is veszi.
jó kérdés!
és az általad belinkelt blog is figyelemre méltónak tűnik (elsőre)
mentettem
Kérdező hogyan lehet ekkora baromságokban hinni??:DDD
kedvencem "én fizikus vagyok"
Hát hallod ha te fizikus vagy én miniszterelnök
www.1000ut.hu/utleiras/22
Tessék,nézd meg hogy van e ott lejáró:D
Ha hazaértél majd írd le nekem milyen volt:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!