Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezik a belső föld?

Létezik a belső föld?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalva mit szólsz ehhez ?

"Meg kell értenünk : A VILÁGEGYETEMBEN semmi sem úgy működik, mint ahogy azt mi elképzeljük. Mesterségesen gerjesztett hiedelmeink elfedik a valóságot. Tudatában kell lennünk a ténynek, hogy MINDEN BOLYGÓ, SŐT CSILLAG is üreges! Ez az üreg egy élettér, ahol élethullámokat tart az Egy Élő Isten megnyilvánulásban. Ez a normális állapotuk! Ezért ha pl. a földönkívüli civilizációkról beszélünk, akkor előbb meg kell vizsgálnunk, hogy képesek vagyunk-e a helyes megkülönböztetéséi képesség használatára. Ha ez nincs meg, el kell állni ennek a témának a vizsgálatától. Tehát ezek után már hozzá kell tennünk, hogy a fent említett lények az adott bolygó külső vagy BELSŐ felületén élnek-e! Mert a világon semmi nem mindegy! Így annak tudatában, hogy a világegyetemben mindenütt a bolygók külső felére zárták ki a HARAG kirobbanása után a bukottakat, megértjük a kijelentését a beavatottaknak: a „látható világegyetem” a romlottság és bűn lakhelye. Ezek a poklok, ahol a bukott emberiségeknek meg kell tanulniuk a leckét sok-sok fordulaton keresztül a visszatéréshez. Ez az önismeret rögös útja. Szembesülnie kell önnön lényvalóságával, hogy megismerhesse a maga teremtette világot, és ezáltal megtanulja megkülönböztetni a látszatot a valóságtól, mert csak akkor tudja felismerni az Örök Igazságot."

[link]

2012. szept. 18. 21:47
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Ezt nem is ertem, mi az hogy belso Fold? A Fold belsejeben van meg egy bolygo vagy mi a szosz? Es kik laknak ott?Hogyhogy errol mi nem tudunk? Mi ertelme lenne elhallgtni?

"Ezek a poklok, ahol a bukott emberiségeknek meg kell tanulniuk a leckét sok-sok fordulaton keresztül a visszatéréshez."..........

Ez nagyon ugy hangzik, mint a reinkarnacio....valami ezoterikus hulyeseg lehet ez is megint. Hulyitik az embereket a plejadokkal, reptorokkal, intergalaktuikus foderácioval, zeta reticulival, az sok jutubon kikepzett "intelligens" ember meg be is veszi.

2012. szept. 21. 02:51
 42/49 anonim ***** válasza:
Nem hülyítenek senkit, ezt a badarságot senki nem veszi be. Egyetlen céljuk titeket idegesíteni. Unatkozó tinikről van szó, bár az én tini koromban ilyenkor kitaláltunk JÓ dolgokat. Nekik ez a nyomoronckodás marad, amit manapság trollkodásnak hívnak, és van még kb 1-2 éve mielőtt eltűnik. A téma amit mond mindegy az csak egy fedő baromság.
2012. szept. 21. 07:54
 43/49 anonim ***** válasza:

jó kérdés!

és az általad belinkelt blog is figyelemre méltónak tűnik (elsőre)

mentettem

2012. szept. 23. 23:28
 44/49 anonim ***** válasza:
te mekkora madár vagy öcsém:''D DE akkor írd le nekem üzenetben a reptoidos idiótaságod már légyszi:D Tudni akarom
2012. szept. 24. 15:11
 45/49 tomy88trance ***** válasza:

Erre ez a válaszom:

[link]

2012. okt. 4. 16:06
 46/49 tomy88trance ***** válasza:
Amúgy szerintem igen létezik, a földönkívűliek lakják úgy tudom
2012. okt. 4. 16:09
 47/49 anonim ***** válasza:

Kérdező hogyan lehet ekkora baromságokban hinni??:DDD

kedvencem "én fizikus vagyok"

Hát hallod ha te fizikus vagy én miniszterelnök

2012. okt. 7. 12:48
 48/49 anonim ***** válasza:

www.1000ut.hu/utleiras/22

Tessék,nézd meg hogy van e ott lejáró:D

Ha hazaértél majd írd le nekem milyen volt:DD

2012. okt. 7. 12:59
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Igen, létezik.
2020. márc. 7. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!