2. válaszoló: látom, te vagy a másik kiválasztott, Isten hozott a klubban :D
Engem 1999-ben keresett fel a Nagy Sárkány, a 2000-es világvégét kellett megakadályoznom.
Valami olyat magyarázott, hogy valami Son Goku nevű fazon küldte hozzám, mert neki éppen nem volt ideje megmenteni a világot...
Mondjuk akkor még csak egy feje volt, úgy látszik sikerült neki a bankban kamatoztatni.
:-DDDDDDDDDDDD
Ezek a poláris nyílások a kép alapján 2-300 km szélesek. Érdekes hogy nem esnek beléjük a hajók amikor arra hajóznak, illetve Amundsen és társai is kikerülték őket amikor a sarkokon tűzdelték a zászlókat. A belső nap pedig nem égeti szét a cuccost? Ja igen, és hogy van a belső naprendszer meg a belső reptoidok? És ez mind elfér a Földben! Hm, tényleg több pénz kellene a fizika oktatására a középiskolákban
nemmmondtam hogy hiszek benne csak érdekes lehet mostanában sok discoveryt néztem vagy csak unatkozok
Ó
Máj
Gád
Erre most nem tudok mit mondani :D
Amúgy, csak így első ránézésre, nem kéne a "poláris lukakon" lefolynia az összes víznek?
Belső Föld?
Az UFO-k már lejárt téma kezd lenni.
De a kulcsszót megtaláltam: Lemúria! Talán, több fantáziának kéne lennie annak, aki ezt kitalálta!
A vulkánra van bizonyíték, ezért nem értem, mit akarnak még odaképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!