Ugyan már....Most pontozzatok le, de mégis ,hogy hihettek ilyen butaságokban?
Ennyi erővel minden bolygóban van ilyenje..
Amíg a reptoid volt a divat meg a különféle UFO-k addig azt mondtam oké, engem is érdekel...simán lehetséges..De azért ne menjünk már át az emberi butaság rossz oldalába..
Igenis üreges, kísérlettel igazoltam! Leszedtem a földgömbömet a tartószerkezetről, és megtaláltam a két lyukat az északi és a déli póluson. Benéztem a lyukon száloptikás kamerával, és teljesen üreges volt. Még a belső napot is megtaláltam, 25W-os, Tungsram gyártmányú.
Amúgy végtelenül egyszerű eldönteni, hogy lehet-e igaz. A Földnek ismert az átmérője, ismert a gravitációs állandó*, és ismert a földkéreg sűrűsége. Ki kell számolni, hogy egy földkéregből álló gömbhéj milyen gravitációs teret képes produkálni ekkora átmérő mellett a felszínén, és ebből könnyen eldönthető.
* Mielőtt valami háromnegyedművelt azzal jönne, hogy de biztos az üreges Föld teréből számolták ki, jelezném, hogy (pl. az Eötvös ingával) ellenőrzött állandóról van szó, ami tömör testekkel is le lett ellenőrizve. Tehát jó.
Oké,akkor a tisztánlátás érdekében én pontosítok. Ilyenekről beszéltem,ez nekem a belső föld: [link]
Csak mélyebben,tágasabban akadnak elvétve.
Hitler is kutatta, eredménytelenül.
A földkéregben eddig ~10 kilométer mélyre sikerült leásni maximum(oroszok).
Honnan veszi akkor bárki, hogy a föld üreges?
Sokan gondolták régóta, hogy a föld nem lapos, mivel a csillagászati számítások nem a lapos elméletet támasztották alá.
Itt viszont nincs semmilyen tudományos háttér, még áltudományos sincs. Csak mellébeszélés van és sok photoshop, meg kreativitás.
Az az átjárós kép maga is vicc(a sematikus metszetarjz). Az alapján 1300 km hosszú 10-50 km széles alagutak vannak a földkéregben, a sarkok pedig lyukasak, na ne.....
Nem tudom hova jártál iskolába, de ha a lyukak megegyeznének a polaritás helyével, akkor nem vándorolnának a mágneses sarkok és nem cserélődnének föl néhanapján.
Nem is beszélve arról, hogy a föld felrobbanna, mivel 1300 km vastag kőzetnek nincs elég gravitációs vonzása és stabilitása ahhoz, hogy kiállja a hold és a belső csillag gravitációját és még nem beszéltünk a létező Nap-ról.
Fújj fel egy lufit(közel durranásig), utána kezd el húzni gyengén 'a' irányból(Hold) és erősen 'b' irányból(Nap) rögtön szétrobbanna.
Nem tudom hitler meddig jutott, de azert indultak naci expediciok tibetbe, mert ott van az egyik a tobb atvezeto alagutbol.
A horogkeresz szimbolumot is eredetileg az agartha-iak hasznaljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!