Hogyan hallhatom meg belső bölcsemet?
Azt olvastam: "Életünkre a megoldást ne a külvilágban keresve kutassuk, ha időnként de rendszeresen befelé nézünk, belső bölcsünk megmondja mi a következő lépés."
Én lépni akarok előre, változtatni, javítani akarok életminőségemen -munka, -egészség, -párkapcsolat területén.
Értem a fenti szavakat, de fogalmam sincs hogyan fogjak hozzá.
Hello!
Én így élek. Hallgatok a belső hangra, úgy érzem, ez a személyes szellemi vezetőmtől jön, tehát a legfelsőbb jótól, nagyon sokat segít, hallgatok, amikor kell és ráhagyom a dolgokat a másikra, ha hajthatatlan vagy hisztérikus, azt cselekszem, ami a helyes és a jó, elismerem a hibáimat és sohasem vagyok közönyös. Ha hallgatsz rá, biztosan nem térsz le a te saját utadról!
Szeretettel
Réka
Természetesen, ha a szellemed, most nem az agyi képességeidről beszélek, ha a lelked olyan szinten van, eleve olyan a gondolkodásmódod is, magasabb, színvonalasabb, intelligensebb.. amolyan nem csak egy jó kocsi, jó pasi, menjünk szexelni érzelmek nélkül szinten vagy, hanem képes vagy értékelni mindent, ami előtted van és csodaként megélni, tökmindegy mi az, ki az...!!!!!
Réka voltam ismét. :) Csövi! :)
ha ilyen szinten vagy, erre akartam kitérni még,
akkor magadtól is tudni fogod mi a helyes, és mi
a jó... és a belső hang csak ehhez hozzásegít..
na most már tényleg végeztem!!
réka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!