Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan hallhatom meg belső...

Hogyan hallhatom meg belső bölcsemet?

Figyelt kérdés

Azt olvastam: "Életünkre a megoldást ne a külvilágban keresve kutassuk, ha időnként de rendszeresen befelé nézünk, belső bölcsünk megmondja mi a következő lépés."

Én lépni akarok előre, változtatni, javítani akarok életminőségemen -munka, -egészség, -párkapcsolat területén.

Értem a fenti szavakat, de fogalmam sincs hogyan fogjak hozzá.

2011. okt. 16. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Halló halló itt a belső hangod beszél... fasza hogy nem hallasz mert én se hallak, írd ide mi kéne...
2011. okt. 17. 03:16
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Nincs "belső bölcsed". Akinek van, az vagy hazudik, vagy pszichopata.
2011. okt. 17. 06:29
 13/16 anonim ***** válasza:

"Csak ülj csendben, és várj az Úrra"

szegénykém ülhetne egy darabig xD

2011. okt. 17. 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:

A "belső bölcsed" az a saját jobbik eszed szerintem.

És az mindenkinek van.

Az a rész benned, aki mindig tudja, hogy helyesen cselekszel-e, és jó-e az neked, amit csinálsz.

Lehet, hogy a racionális megfontolás mást mond, vagy fordítva: elborítanak az érzelmek, nagyon szerelmes vagy stb..., és hülyeségeket csinálsz.

Én is voltam így.

De a lelkem mélyén volt egy érzés, hogy "Nem szabadna ezt tennem!" "Nem lesz jó, nem a te utad, ez az ember nem a te embered, bármilyen szerelmes is vagy."

Ennek a "jobbik részemnek" mindig igaza volt.

Ha nem hallgattam volna rá, már tönkrementem volna egy kapcsolatban.

Számomra ez a "belső bölcs".

És ez mindenkiben benne van, csak máshogy hívja.

Úgyhogy Kérdező, a "bölcs" az benned is benned van, csak hallgatni kell rá.

2011. okt. 17. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül szavakban fog "szólni" hozzád lehet h inkább érzésekben nálam így működik.Gondolok valamire ami problémám és akkor jön egy érzés ha azt érzed h valami forrong benned a mellkasodban h "igen menni menni és csinálni "akkor tedd meg.A legjobb ha minél többet meditálsz akkor egyre érzékenyebb leszel ezekre a dolgokra minél többet gyakorolsz annál könnyebben fog menni.Csak ez a fajta vezetés vihet a legjobb útra,ne az elmédre hallgass az agyad kattogására.Van aki azt állítja nincs belső csend pedig ha tudnák h milyen jó érzés megtapasztalni:)Sok sikert!
2011. okt. 17. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:
na kérdező hallod már?
2011. okt. 22. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!